Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

QUOTE(SUkasom @ 2009 01 25, 17:17)
O cia ne i tema, diagnoze po operacijos: nuline vezio stadija, kita konizacija po 2 men. verysad.gif

O tai čia kaip...? Jei randa kažką, tai iškart visko negali išoperuot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukselio mama @ 2009 01 25, 11:06)
Mere popins kur operavaisi?

Operavausi Antakalny, mano ginekologe parekomendavo daktara, kuris pasak jos gerai tvarko kaklelius. Labai siltas, malonus zmogus, o be to jaunas, aukstas, grazus, ech... net nuotaika pagerejo pamacius ji pries operacija biggrin.gif
SUkasom, o tai tau pirma karta ne viska pasalino, ar kaip? O gal tik biopsija eme, ne konizacija?
Atsakyti
QUOTE(Merė Popins @ 2009 01 25, 21:27)
Operavausi Antakalny, mano ginekologe parekomendavo daktara, kuris pasak jos gerai tvarko kaklelius. Labai siltas, malonus zmogus, o be to jaunas, aukstas, grazus, ech... net nuotaika pagerejo pamacius ji pries operacija  biggrin.gif
SUkasom, o tai tau pirma karta ne viska pasalino, ar kaip? O gal tik biopsija eme, ne konizacija?

Tikrai konizacija, ispjove 4 nemazus "gabalus", vienas net 4 ant 1,5cm, o kiti 1,5/1,5 cm. Kiek pati skaiciau tyrimo atsakyme, tai raso jog pjuvis atliktas per displaziska epiteli, rasta displastisko epitelio invazija i liaukas. Gydytoja paaiskino, kad sekanti karta, konizacija, ko gero, bus atlikta iki ziociu, t.y. gimdos ziociu, nes pazeistas audinys yra isplites keliose kaklelio vietose, o ne vienoje. Man ir paciai cia tamsus miskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SUkasom @ 2009 01 26, 00:40)
Tikrai konizacija, ispjove 4 nemazus "gabalus", vienas net 4 ant 1,5cm, o kiti 1,5/1,5 cm. Kiek pati skaiciau tyrimo atsakyme, tai raso jog pjuvis atliktas per displaziska epiteli, rasta displastisko epitelio invazija i liaukas. Gydytoja paaiskino, kad sekanti karta, konizacija, ko gero, bus atlikta iki ziociu, t.y. gimdos ziociu, nes pazeistas audinys yra isplites keliose kaklelio vietose, o ne vienoje. Man ir paciai cia tamsus miskas unsure.gif

Na jei jau nuline vezio, tai tegu ir pjauna, ne juokas gi. Laikykis 4u.gif , tikrai viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
AgVi

o tau jau padare konizacija?
Atsakyti
QUOTE(Kanarejka @ 2009 01 27, 22:33)
AgVi

o tau jau padare konizacija?

Dar ne...kalbejau su daktaru, tai liepė iškart po mns atvykt. Tai vis laukiu... unsure.gif ... Mano organizamas matyt nujaucia ir priesinasi tam, kas jo laukia - niekaip nesulaukiu as tu mns...jau net ir testa pasidariau... doh.gif . Bet nieko...vadinasi dar reik palaukt. Oi, kaip atsibodo.... doh.gif . IO jus savo seimos nariams saket? As pvz mamai dar iki siol nieko nesakiau unsure.gif ...Kai jau bus laikas operuotis - tada gal pasakysiu, nes turbut vistiek jai teks su mano vaiku pabut...
Atsakyti
Mano tevai iki siol nieko nezino, o jau 3 metai praejo po konizacijos blush2.gif
Atsakyti
Labas visoms. As cia noriu apie pinigus paklaust, gal kas susiduret? Tariuosi del operacijos su Sofija Ugianskyte. Kiek reiktu jai duoti uz konizacija? Gelbekit, nes net neisivaizduoju. Nesu gulejus ligonisnej, isskyrus gimdyma, tai net neisivaizduoju tos tvarkos ir ikainiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo calibra: 30 sausio 2009 - 14:24
As niekam nieko nesakiau,tik dvi drauges zinojo. O mamai pasakiau pries isvaziuodama. Labas pergyveno.
Atsakyti
QUOTE(calibra @ 2009 01 30, 15:23)
Labas visoms. As cia noriu apie pinigus paklaust, gal kas susiduret? Tariuosi del operacijos su Sofija Ugianskyte. Kiek reiktu jai duoti uz konizacija? Gelbekit, nes net neisivaizduoju. Nesu gulejus ligonisnej, isskyrus gimdyma, tai net neisivaizduoju tos tvarkos ir ikainiu.

labukas, man irgi buvo ta "problema" pries operacija smile.gif bet kiek teko pasiklausyneti tai ikainiai vyrauja tokie : anestiazologui 50 - 100 Lt. , daktarei 200 - 300 Lt.
SEKMES tau ir nebijok ! tikrai viskas daug baisiau atrodo prie operacija nei po jos ... viskas bus OK ! nenusimink ir stiprybes tau ! jei bus kokiu klausymeliu - parasyk man. Gal galesiu kuo padeti.

na o del to - kaip cia auksciau merginos raso, kad niekam nesakyti apie operacija , as tikrai nesutinku... nes man asmeniskai labai svarbus buvo mano seimos ir vyro palaikymas, draugiu padrasinimai ir rupestis.. as tikrai labai pergyvenau kai suzynojau diagnoze ir kad manes laukia operacija, tad nuslepti kad viskas pas mane OK ir niekas nevyksta man buvo tikrai sunku ... o tuo labiau pries artimiausius man zmones as nematau reikalo viso to slepti... plius juk laukia dar apie 2 menesius gyjimo laikotarpis kai turi save pasaugoti, nekelti sunkiai, nesimaudyti viesoses vietose ir t.t.... tai kam cia ka apsimetyneti...
taip kad mergaites, manau tikrai nebijokim, butim moterimis - mokekim pasiguosti, pasirupinti savimi, nebijokim atsiremti i stipresni peti jei jis yra salia...
Atsakyti
Na taip...as irgi labai noriu kazkodel mamai issipasakoti unsure.gif . Bet vis dar laukiu, tempiu, nes zinau, kad ji labai pergyvens. Matyt tik pries pat op pasakysiu...
Pagaliau jau ir as zinau savo operacijos diena...susitariau jau vasario 5. Ir laukiu, ir baisu... unsure.gif .
Beje, norejau paklausti tu, kurioms jau dare - ar reikia kokio spec pasiruosimo (isskyrus, kad reikia but negerus ir nevalgius)?
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 02 01, 10:28)
Na taip...as irgi labai noriu kazkodel mamai issipasakoti  unsure.gif . Bet vis dar laukiu, tempiu, nes zinau, kad ji labai pergyvens. Matyt tik pries pat op pasakysiu...
Pagaliau jau ir as zinau savo operacijos diena...susitariau jau vasario 5. Ir laukiu, ir baisu... unsure.gif .
  Beje, norejau paklausti tu, kurioms jau dare - ar reikia kokio spec pasiruosimo (isskyrus, kad reikia but negerus ir nevalgius)?

Reiktu pasiimti iklotu, nes galit pakraujuoti, tapkutes, vandenuka negazuota, jo leis atsigerti tik po keliu valandu ir nedaug. Na, dar del viso chalata, nes ten duos marskinius operacijai, tai po visko visai patogu guleti su minkstu chalaciuku.
Ir viskas.
Sekmes!!! mirksiukas.gif
Atsakyti