QUOTE(calibra @ 2009 01 30, 15:23)
Labas visoms. As cia noriu apie pinigus paklaust, gal kas susiduret? Tariuosi del operacijos su Sofija Ugianskyte. Kiek reiktu jai duoti uz konizacija? Gelbekit, nes net neisivaizduoju. Nesu gulejus ligonisnej, isskyrus gimdyma, tai net neisivaizduoju tos tvarkos ir ikainiu.
labukas, man irgi buvo ta "problema" pries operacija
bet kiek teko pasiklausyneti tai ikainiai vyrauja tokie : anestiazologui 50 - 100 Lt. , daktarei 200 - 300 Lt.
SEKMES tau ir nebijok ! tikrai viskas daug baisiau atrodo prie operacija nei po jos ... viskas bus OK ! nenusimink ir stiprybes tau ! jei bus kokiu klausymeliu - parasyk man. Gal galesiu kuo padeti.
na o del to - kaip cia auksciau merginos raso, kad niekam nesakyti apie operacija , as tikrai nesutinku... nes man asmeniskai labai svarbus buvo mano seimos ir vyro palaikymas, draugiu padrasinimai ir rupestis.. as tikrai labai pergyvenau kai suzynojau diagnoze ir kad manes laukia operacija, tad nuslepti kad viskas pas mane OK ir niekas nevyksta man buvo tikrai sunku ... o tuo labiau pries artimiausius man zmones as nematau reikalo viso to slepti... plius juk laukia dar apie 2 menesius gyjimo laikotarpis kai turi save pasaugoti, nekelti sunkiai, nesimaudyti viesoses vietose ir t.t.... tai kam cia ka apsimetyneti...
taip kad mergaites, manau tikrai nebijokim, butim moterimis - mokekim pasiguosti, pasirupinti savimi, nebijokim atsiremti i stipresni peti jei jis yra salia...