O pas mane tai visai visa istorija gavosi su to biliuteniu. Irgi dave vienai dienai. Bet mano slenkantis grafikas, tai operavo pirmadieni, o as dar turejau dirbti antradieni.-susitariau,kad neiseisiu antradieni, tai galvojau,kad kai nueisiu pas gydytoja, pratesiu. Man niekas nesake,kad turiu eiti i poliklinika pas savo gydytoja pratest biliuteni. Tai as nuejau tik ketvirtadieni. Tai rasiau pasiaiskinima, kodel pazeidziau taisykles. Tai gaunasi taip ,kad sodra neapmokes 2 dienu. Cia pirmas biliutenis mano gyvenime, ir as galvojau kad jis uzdarytas:) Nes ligonineje sake,mes duotam vienai dienai,...na jei vienai , tai galvojau ,kad ir uzdare ji man ta biliuteni, tai ir nuejau todel tik ketvirtadieni i polikl.atidaryt kita. Na man pratese dar savaitei gydytoja, ir po to as nuejau tik po Naujuju metu i darba. Nes dar paemiau ant vaiko. Net nesiruosiau is karto eiti i darba:) Aciu Dievui, kad nekraujavo, ir jau menesines baigiasi. Tai kita sav.eisiu pas savo gydytoja,kad apziuretu kaip gyja.
as biuleteni beveik menesi buvau
QUOTE(dangkiku @ 2009 01 07, 11:09)
Aš biuletenį gavau tik vienai dioenai, tam, kad gauciau reikėjo po operacijos tiesiai eiti pas gydytoją... bet be israso atsisake isduoti... va taip likau visai be biuletenio, tik susitariau su darbdaviu, kad dar 1 diena pabusiu namie ir jau 3 diena miniau i darba, uztat ir dabar turiu problemu,istisai kraujuoju, negyja ten niekas ,skauda ir t.t.
Nu negaliu patikėt , kad taip gali būti. Gal tvarka pasikeitė... Trim savaitėm be jokių problemų gavau. Po to dar savaitei. Ligoninėj užvedė. Pas jokias gydytojas daugiau nereikėjo vaikščiot. Tik biuletenį pratęst. Vaje... Savaitę tai iš viso siaubingai jaučiaus kiek pamenu. Apie jokį darbą net kalbų nebuvo. O čia 1 dieną.... Jau visai tie gydytojai ...
Sveikutės, šiandien grįžau iš Kauno onkologijos ligoninės po konizacijos. Bijojojau labai, ant operacinės kėdės kojos tirtėjo virpėjo, viskas truko apie 35 min, čia su atsibudimu. Be proto skaudėjo galvą ir operavimo vietą, jautėsi toks kvapas kaip svilinamos kiaulės, matyt operaciją atliko ta termine kilpa. Nuo galvos skausmo pasiūlė paracetamolio, todėl labai nudžiugau savo rankinėje radusi ibumetino, bet skausmas nepraėjo. Aišku pykino ir buvo labai silpna. Gydytoja dėl laiko stokos, nes dirba ir poliklinikoje ir ligoninėje, nepaaiškino ko turėčiau saugotis, sėdėti- nesėdėti, dirbti namie ar nedirbti, vaikščioti daug ar mažai, kaip praustis. Po savaitės važiuosiu apžiūrai, bet bijau, kad per tą laiką neprisivaidinčiau, todėl laukiu Jūsų patarimų, mielosios
QUOTE(SUkasom @ 2009 01 15, 00:11)
Sveikutės, šiandien grįžau iš Kauno onkologijos ligoninės po konizacijos. Bijojojau labai, ant operacinės kėdės kojos tirtėjo virpėjo, viskas truko apie 35 min, čia su atsibudimu. Be proto skaudėjo galvą ir operavimo vietą, jautėsi toks kvapas kaip svilinamos kiaulės, matyt operaciją atliko ta termine kilpa. Nuo galvos skausmo pasiūlė paracetamolio, todėl labai nudžiugau savo rankinėje radusi ibumetino, bet skausmas nepraėjo. Aišku pykino ir buvo labai silpna. Gydytoja dėl laiko stokos, nes dirba ir poliklinikoje ir ligoninėje, nepaaiškino ko turėčiau saugotis, sėdėti- nesėdėti, dirbti namie ar nedirbti, vaikščioti daug ar mažai, kaip praustis. Po savaitės važiuosiu apžiūrai, bet bijau, kad per tą laiką neprisivaidinčiau, todėl laukiu Jūsų patarimų, mielosios
Keista, kad nieko nepaaiškino.
Negalima myletis, maudytis vonioje menesi, nenaudoti tamponu.
Nekelkit nieko sunkaus, max svoris 1kg.
Po to neisisgaskite, is maksties iseis siulai.
Gerkite vitaminus, daugiau ilsekites.
Ir viskas bus ok.
Papildyta:
AgVi - kada tau operacija? Kur darys?
Labutis,
aš dar vis laukiu tos operacijos... . gydytoja padarė visus tyrimus, davė siuntimą. Paklausiau jos nuomonės kur ji patartų operuotis, tai rekomendavo Antakalnio klinikose, rekomendavo ir gydytoją. Klausiau jos apie gyd. Intaitę (čia daug kas ją giria), bet maniškė ginekologė pasakė, kad Intaitė - onkologė, o man reikia gero ginekologo, kuris gerai išoperuotų...tai iš dalies truputį kaip ir paguodė - kad onkologų dar nereikia... Tai jau buvau suplanavus, kada norėčiau, bet susiskambinau su gydytoju - tai jis patarė geraiu palaukt mėnesinių ir operuot iškart po jų. Tada aseit geriau gis, mažiau komplikacijų. Tai va vis dar laukiu...
Papildyta:
Man tai mano ginekologė sakė, kad jei norėsiu biuletenį pratęst - pas ją reikia ateit ir viskas. Tai irgi planuoju bent jau savaitę kokią po operacijos pabūt namie
AgVi - kada tau operacija? Kur darys?
Labutis,
aš dar vis laukiu tos operacijos... . gydytoja padarė visus tyrimus, davė siuntimą. Paklausiau jos nuomonės kur ji patartų operuotis, tai rekomendavo Antakalnio klinikose, rekomendavo ir gydytoją. Klausiau jos apie gyd. Intaitę (čia daug kas ją giria), bet maniškė ginekologė pasakė, kad Intaitė - onkologė, o man reikia gero ginekologo, kuris gerai išoperuotų...tai iš dalies truputį kaip ir paguodė - kad onkologų dar nereikia... Tai jau buvau suplanavus, kada norėčiau, bet susiskambinau su gydytoju - tai jis patarė geraiu palaukt mėnesinių ir operuot iškart po jų. Tada aseit geriau gis, mažiau komplikacijų. Tai va vis dar laukiu...
Papildyta:
QUOTE(pukeliux @ 2009 01 08, 02:00)
Nu negaliu patikėt , kad taip gali būti. Gal tvarka pasikeitė... Trim savaitėm be jokių problemų gavau. Po to dar savaitei. Ligoninėj užvedė. Pas jokias gydytojas daugiau nereikėjo vaikščiot. Tik biuletenį pratęst. Vaje... Savaitę tai iš viso siaubingai jaučiaus kiek pamenu. Apie jokį darbą net kalbų nebuvo. O čia 1 dieną.... Jau visai tie gydytojai ...
Man tai mano ginekologė sakė, kad jei norėsiu biuletenį pratęst - pas ją reikia ateit ir viskas. Tai irgi planuoju bent jau savaitę kokią po operacijos pabūt namie
Padare ir man vakar konizacija, viskas praejo gerai, aisku buvo labai nedrasu ir nemalonu, vis tik operacija , bet gret atjunge ir atsibudau po visko.
Siek tiek maudzia, kaip per menesines, yra nedaug isskyru, bet nelabai kraujingos, sake taip ir turi buti. Lauksiu atsakymo, gruodi gimdziau, pries nestuma, nestumo metu ir po gimdymo buvo HSIL.
Jei turesit kokiu klausimu apie procedura, klauskit, mielai atsakysiu
Siek tiek maudzia, kaip per menesines, yra nedaug isskyru, bet nelabai kraujingos, sake taip ir turi buti. Lauksiu atsakymo, gruodi gimdziau, pries nestuma, nestumo metu ir po gimdymo buvo HSIL.
Jei turesit kokiu klausimu apie procedura, klauskit, mielai atsakysiu
sveikos mergaites, pirmiausia labai aciu uz pasidalintas mintis apie konizacija.. manes laukia si operacija vasario menesi Santariskese.. rastas HSIL. Labai labai tikrai pergyvenu, bet paskaicius jusu patarimus pasidare siek tiek lengviau ir ramiau.. nuosirdziai tikiu kad viskas bus gerai... mergaites noriu paklausti nes sioje srityje esus VISISKAI TUNDRA - kaip dabar vyskta atsiskaitymai kai daro tau operacija - turiu omenyje aniostezologo darba... daktares kuri operavo.. zinau tik tai kad visi VISUR moka , t.y. paduoda vokelius, bet kada ir KIEK ten tam vokelyje turi buti - NET nenutuokiu. patarkit prasau kaip jus elgetes nes man operacija kita savaite...
aciu labai is anksto ..
kiek is vis siais laikais kainuoja tokia oepracija kaip konizacija - oficialiai ir kiek reikia operuojanciui daktarui ar seselei duoti...
aciu labai is anksto ..
kiek is vis siais laikais kainuoja tokia oepracija kaip konizacija - oficialiai ir kiek reikia operuojanciui daktarui ar seselei duoti...
QUOTE(hawaii @ 2009 01 25, 00:32)
sveikos mergaites, pirmiausia labai aciu uz pasidalintas mintis apie konizacija.. manes laukia si operacija vasario menesi Santariskese.. rastas HSIL. Labai labai tikrai pergyvenu, bet paskaicius jusu patarimus pasidare siek tiek lengviau ir ramiau.. nuosirdziai tikiu kad viskas bus gerai... mergaites noriu paklausti nes sioje srityje esus VISISKAI TUNDRA - kaip dabar vyskta atsiskaitymai kai daro tau operacija - turiu omenyje aniostezologo darba... daktares kuri operavo.. zinau tik tai kad visi VISUR moka , t.y. paduoda vokelius, bet kada ir KIEK ten tam vokelyje turi buti - NET nenutuokiu. patarkit prasau kaip jus elgetes nes man operacija kita savaite...
aciu labai is anksto ..
aciu labai is anksto ..
Hmmm... As tai nieko niekam nemokejau, apsimeciau tundra
Man viska graziai padare, gydytoja buvo be galo maloni, dirbanti savo darba, ir neparode savo elgesiu, kad ko nors laukia
QUOTE(hawaii @ 2009 01 25, 01:32)
aciu labai is anksto ..
aciu labai is anksto ..
Sveikos, as operavausi Kauno onkologijos ligonineje, anesteziologui nedaviau pinigu(ir kitos palatoje gulejusios moterys nedave), o gydytojai, kita diena po operacijos, daviau 200lt. Bet kitos ligones ir uz daug didesnes operacijas gydytoja "apdovanojo" ta pacia suma. Isvada: operavo ir be piniginio paskatinimo ir nepapjove O cia ne i tema, diagnoze po operacijos: nuline vezio stadija, kita konizacija po 2 men.