labis visoms niu va, ir man prieš savaite atliko konizaciją...klauskit kam įdomu..
dabar laukiu biopsijos rezultatu...brrrr....bijau.
laikykites mamos
Kas ta konizacija?
parasiau ir i biospsijos tema, ir cia. Zodziu, man buvo taip: po biopsijos rezultatu (atsakymas cin2) viena gydytoja labai mane isgasdino, liepe vos ne i priemima vaziuoti kraujo tyrimus darytis ir skubiai operuoti (daryti konizacija), as jau issigandau galvoju viskas jau man... nusprendziau su dar viena gydytoja pasiklonsultuoti, o jos nuomone nera ko skubeti, per kelis menesius niekas nepasikeis, nes as dar pati maitinu, be to, po gimdymo tik puse metu praejo, organizmas nusilpes, reikia paciai sustipreti ir tik tada operuotis, pradzioj lazeriu pabandyti... nes anot jos, kai organizmas nusilpes sunkiai sugis po operacijos gal kas susiduret su panasia situacija? pasidalinkit patirtimi. kazkaip pasimeciau
as savo konizacijos laukiu antradieni galesiu ir as parasyt po visko, kaip sekesi
Tai va, merginos, esu jau antra diena po konizacijos, jauciuosi gerai, nes buvo narkoze ir nieko nejutau, tik pabudus truputi perstejo ten, buvo komplikaciju, kad ne iskart man ja padare, bet siuo metu yra viskas gerai, tik reikia laukti, kad bus geri rezultatai ir jokiu veziu neturiu sekmes, merginoms
Sveikos merginos, esu naujoke, Man atlikta gimdos kaklelio konizacijos, nes buvo jau CIN2-CIN3, operacija turejau siu metu kovo men. Gydytoja liepe rinktis arba tuoj pat gimdyti, arba pasidaryti operacija. Pasirinkau antra varianta. Issioperavau. Komplikaciju nebuvo. man 25 m. vaiku dar neturiu. š.m. rugseji eisiu pas gydytoja darytis citologinio tyrimo, pasiziureti ar neliko pakitusiu lasteliu, labai bijau, pergyvenu, bet tikiuosi kad viskas bus gerai. ir jei viskas gerai, is kart planuoju daryti vaika. KAS baisiausia, kad mano mama mire nuo gimdos kaklelio vezio, kai man buvo tik 5 metukai, turbut paveldejau ZPV. Tik klausimas, kaip po kaklelio operacijos pagimdyti vaika, gal kas esate gimdziusios tokioje situacijoje.??? Gyd. sako viskas bus gerai, kiti gyd. sako lauk 2 metus.
QUOTE(Kristaite25 @ 2008 08 19, 15:19)
Sveikos merginos, esu naujoke, Man atlikta gimdos kaklelio konizacijos, nes buvo jau CIN2-CIN3, operacija turejau siu metu kovo men. Gydytoja liepe rinktis arba tuoj pat gimdyti, arba pasidaryti operacija. Pasirinkau antra varianta. Issioperavau. Komplikaciju nebuvo. man 25 m. vaiku dar neturiu. š.m. rugseji eisiu pas gydytoja darytis citologinio tyrimo, pasiziureti ar neliko pakitusiu lasteliu, labai bijau, pergyvenu, bet tikiuosi kad viskas bus gerai. ir jei viskas gerai, is kart planuoju daryti vaika. KAS baisiausia, kad mano mama mire nuo gimdos kaklelio vezio, kai man buvo tik 5 metukai, turbut paveldejau ZPV. Tik klausimas, kaip po kaklelio operacijos pagimdyti vaika, gal kas esate gimdziusios tokioje situacijoje.??? Gyd. sako viskas bus gerai, kiti gyd. sako lauk 2 metus.
Neimk i galva viskas bus gerai,as irgi po operacijos variau tyrimus daryti viskas viduj drebejo,ir visi tyrimai buvo puikus,pati darausi cittologini kas puse metu ir kas karta drebu,bet cia normalu,o del vaiku,tai isnesiot leliuka problemu tikrai nebus,tik pagal mane ,kad gali paciai neleist gimdyt ,o cezari daryt,bet cia konkreciau pas gydytojus reik klaust
QUOTE(redzina @ 2008 01 25, 11:25)
labis visoms niu va, ir man prieš savaite atliko konizaciją...klauskit kam įdomu..
O kokio laispnio buvo pakitimai? ka sake gydytojai ar po kaklelio konizacijos galima pagimgyti vaiuti?
QUOTE(gintek @ 2008 06 04, 17:52)
Noreciau paklausti ar po konizacijos kazkokiu rezultatu reikia laukti ir kokie jie galimi? dekui
Po operacijos ispjauta dali tiria, gaunami ispjautos dalies rezultatai, kurie patvirtina biopsijos rezultatus.