Įkraunama...
Įkraunama...

Sėklos (daržovių, gėlių...), daigai, daigyklos

Šiandien ,,Žalioj stotelėj" nusipirkau kininių ratilių ,,Compliment" sėklų, baltos spalvos ratiliai , nuotraukoje labai gražiai atroodo, gal kas tokius jau pernai auginote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 11 vasario 2008 - 16:43
perkant sėklas ,,žalioj stotelėj'' virš 20 Lt duoda dovanų agurkų sėklų pakelį. ax.gif
Atsakyti
Pasisėjau našlaites, ką dar jau reikia sėti? Juk astras per anksti dar sėti? Nes galvoju, paskui, jei pavasaris šaltas tai per dideli daigai užaugs, o negalėsim jų lauke dar sodinti.
Atsakyti
Užsukite į mano tinklapį, rasit skyrelį Darbai.Jame kas mėnesį išvardyti darbai.
http://www.sodai.lie....com/Darbai.htm
Pirmam puslapyje išdidintai , ką sėti šiuo metu.
www.sodai.lietuvoje.com
Atėjus laikui kažką kito sėti-paskelbsim vėl.Retkarčiais užsukit paskaityti naujoves.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2008 02 17, 23:12)
Užsukite į mano tinklapį, rasit skyrelį Darbai.Jame kas mėnesį išvardyti darbai.
http://www.sodai.lie....com/Darbai.htm
Pirmam puslapyje išdidintai , ką sėti šiuo metu.
www.sodai.lietuvoje.com
Atėjus laikui kažką kito sėti-paskelbsim vėl.Retkarčiais užsukit paskaityti naujoves.

Ačiū, Regila, už naudingą informaciją.
Atsakyti
Pasidalinkite savo patirtimi ar kas nors naudojate dygimo ir augimo aktyvatorių? Kažin, ar tai yra efektyvu?
Atsakyti
Aš tokio nenaudoju..tik Daiga trąšas sėjant (sulieju žemę). Pasėjus supurškiu vandeniu, kuriame yra daigams skirtos trąšos.
Net viršūnių auginių šaknydinimui aktyvatoriaus nenaudoju, tik tinkamą žemę. Pasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2008 02 20, 11:31)
Aš tokio nenaudoju..tik Daiga trąšas sėjant (sulieju žemę). Pasėjus supurškiu vandeniu, kuriame yra daigams skirtos trąšos.
Net viršūnių auginių šaknydinimui aktyvatoriaus nenaudoju, tik tinkamą žemę. Pasiteisino.

O kokia tinkamiausia žemė sėjinukams?
Atsakyti
Įvairiems skirtinga, kaip ir skirtingi variantai kur ir kaip dauginti.Bet kokiu atveju smėlis ar su smėliu ruošiniai.Bent jau man.
Daug priklauso ir kaip, kokios tos viršūnės.Vienas geriau stačiai, kitas pasvirusiai smeigt į žemę.Vienas uždengt plėvele, kitas agro plėvele, kitas stikliniu gaubtu. Čia apie lauke auginamus ir dauginamus.
Sėkloms sėti naudoju pirktinę daigams ar sėjinukas(šiemet taip vadinasi).Ją maišau su sodo žeme, dar įdedu universalios.Man tokia tinkama.Vien daigams skirtos žemės kasmet sunaudoju 3 pakuotes po 70litrų, o dar kur maišai sodinės..Tokiai įvairovei nemažai reikia.
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 20, 11:14)
Pasidalinkite savo patirtimi ar kas nors naudojate dygimo ir augimo aktyvatorių? Kažin, ar tai yra efektyvu?

Schulc ( ar kaip ten toji firma vadinas) naudojau pernai persodinant braškes - patiko tuo, kad daugiau funkcijų atlieka nei vien tik naujų šaknų išleidimo skatinimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2008 02 20, 12:31)

Aš tai tokio nenaudoju. ax.gif
Atsakyti
Prieš kelis metus buvo daug geresnis.Su nauju dizainu pasikeitė ir kokybė..suprastėjo..bet vistiek šiek tiek geriau, nei vienas vanduo.O gal tik įsitikinimas.
Atsakyti