Įkraunama...
Įkraunama...

Sėklos (daržovių, gėlių...), daigai, daigyklos

Pasidariau šiltniamiukus du, iš torto plastmasinių dėžių. Laikiau per naktį užengtą, šiandie sugalvojau pravėdint ir atidengus pamačiau ant žemės kai kuriose vietose tokius baltus pūkelius. Juk čia nieko gero??? Kas dabar daryt? verysad.gif
Atsakyti
mano daigeliai auga nuo sausainių dėžutėje. Petunijų stiebeliai jau kokių 1-1,5cm ar man jas jau laikyti nebeuždengtas, ar dar uždenginėti? smile.gif
Atsakyti
Pukeliai atsiranda,kai zeme nuo dregmes pelyja.Reikia dazniau vedint.Butent,del susikaupusios dregmes taip ir nutinka.
Atsakyti
O gal galima tame šiltnamyje kokia skylę didesnę padaryti, kad ventiliuotusi? Ar tada jau nebebus šiltnamis? g.gif
Atsakyti
Daug metų pirkau sėklas iš ,,Florexlit" ir jos man labai patiko.Sėklos gerai dygo, užaugdavo puikūs augalėliai. Bet, ,,Florexlit" bankrutavo. Tai dabar galvoju, kokios firmos sėklas bepirkti? g.gif
Atsakyti
Įdomu, koks sėklų ,, agrofirma" daigumas?
Atsakyti
Ir man labai rūpi kokias sėklas pirkti smile.gif Anksčiau pirkdavau pirmas pasitaikiusias smile.gif O dabar jau noriu geriausių smile.gif
Atsakyti
Labai liūdna, kai nusiperki prastos kokybės sėklas, jas pasėjai, lauki lauki ir niekas neišdygsta. o kitas sėklas pirkti ir pasėti jau būna po to laukimo jau per vėlu. schmoll.gif
Atsakyti
Ir man taip su agurkais vienais metais buvo... Išdygo vos keli daigeliai.
Atsakyti
Ir man galvosūkis- kokias sėklas pirkti. Nes pasėji daug, o kai reikia sodinti nėra ką, vos po kelis daigelius užaugę. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2008 01 30, 23:17)
Ir man galvosūkis- kokias sėklas pirkti. Nes pasėji daug, o kai reikia sodinti nėra ką, vos po kelis daigelius užaugę.  g.gif

šiaip mes papriką, pomidorus agurkus ir gėlių daugumą sėjam iš paąių surinktų sėklų , patikrintas variantas thumbup.gif
pasėjau spriges iš rusiškų berods sėklų - dabar negliu pažiūrėt, ryt pažiūrėsiu - parašysiu tai penktadienį sėjau, o šiandie jau spurgiukai matosi lenda blink.gif thumbup.gif bus pilnaviduriu, kekėmis sprigių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 30 sausio 2008 - 22:32
Jau dygsta sprigės? O Lietuvoje pirkai ar siunteisi?
Atsakyti