Pasidariau šiltniamiukus du, iš torto plastmasinių dėžių. Laikiau per naktį užengtą, šiandie sugalvojau pravėdint ir atidengus pamačiau ant žemės kai kuriose vietose tokius baltus pūkelius. Juk čia nieko gero??? Kas dabar daryt?
mano daigeliai auga nuo sausainių dėžutėje. Petunijų stiebeliai jau kokių 1-1,5cm ar man jas jau laikyti nebeuždengtas, ar dar uždenginėti?
Pukeliai atsiranda,kai zeme nuo dregmes pelyja.Reikia dazniau vedint.Butent,del susikaupusios dregmes taip ir nutinka.
O gal galima tame šiltnamyje kokia skylę didesnę padaryti, kad ventiliuotusi? Ar tada jau nebebus šiltnamis?
Ir man labai rūpi kokias sėklas pirkti Anksčiau pirkdavau pirmas pasitaikiusias O dabar jau noriu geriausių
Ir man taip su agurkais vienais metais buvo... Išdygo vos keli daigeliai.
Ir man galvosūkis- kokias sėklas pirkti. Nes pasėji daug, o kai reikia sodinti nėra ką, vos po kelis daigelius užaugę.
QUOTE(jediara @ 2008 01 30, 23:17)
Ir man galvosūkis- kokias sėklas pirkti. Nes pasėji daug, o kai reikia sodinti nėra ką, vos po kelis daigelius užaugę.
šiaip mes papriką, pomidorus agurkus ir gėlių daugumą sėjam iš paąių surinktų sėklų , patikrintas variantas
pasėjau spriges iš rusiškų berods sėklų - dabar negliu pažiūrėt, ryt pažiūrėsiu - parašysiu tai penktadienį sėjau, o šiandie jau spurgiukai matosi lenda bus pilnaviduriu, kekėmis sprigių
Jau dygsta sprigės? O Lietuvoje pirkai ar siunteisi?