Įkraunama...
Įkraunama...

Sėklos (daržovių, gėlių...), daigai, daigyklos

QUOTE(LEXUS14 @ 2020 02 06, 10:15)
Supratau. Bėje dėkoju už pastabą kad nėra gramų surašyta. Būtinai stengsiuos pasitaisyt ir suvesiu visus gramus. Gal dar turite kokių pastabų? Maloniai išklausyčiau, nes projektas naujas įmone nauja planuose turiu ir fizine parduotuve atidaryt.  smile.gif

Jei klausiate atsakysiu, kas mano pasirinkimui svarbu.
Asortimentas - kiekis ir įdomesnės gal net išskirtinės sėklos.
Kaina . Nebūtina žemiausia, bet susirinkus sėklų rinkinuką turi būti patrauklu.
Atsisiuntimo kaina irgi svarbu. Kartais renkuosi daugiau, kad atsisiuntimas būtų nemokamas.
Šių metų pvz. seedaholic.com gera mano nuomone paduotuvė su išsamiais aprašymais ir įdomiu iasortimentu. Pagrinde čia renkuosi gėles. Kainos nebaisiai didelės, nes kiekiai pokeliuose nedideli. Kam man reikia 1000 lendrūnų sėklų ir daug mokėti , jei net jų siūlomų 50 už beveik 3 € yra per daug. Taigi keletą metų vis siūsdavausi iš jų. Šiemet pasikeitė atsiuntimo kaina - 8 €. Taigi teko atsisakyti, nors buvo daug naujovių ir įdomių dalykų. Kad ir
Asparagus 'Crimson Pacific' 5 sėklos už 2.70 €. Kitur radau 1 sėkla 2 svarai.
Taigi įvertinu viską ir dauginu bei dalinu. Katės maiše jau niekas neperka.
Pasidomėk jei gali apie sodinu.lt. Istoriškai. Gal duos naudos tavo projektui.
Sėkmės ritant tą akmenį į kalną...
Atsakyti
Va va, man labai įdomu firmų istorijos. Nesekiau sodinu.lt istorijos, turbūt niekad ir nepirkau iš jų. Nesiruošiu nieko panašaus steigti ir konkuruoti, bet šiaip įdomu, kai esu nukentėjusi nuo kai kurių firmų. Dabar domiuosi prieš ką užsisakant tų pardavėjų rekvizitais. Sėkmingai vykdančių veiklą daug metų nėra daug, kai kurie UABai kas keletą metų keičia pavadinimus išsibankrotindami ir pabėgdami nuo skolų. Kai po pavadinimu tik vienas darbuotojas, tai iš karto įtarimas, kad pinigų plovykla.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2020 02 06, 14:38)
Va va, man labai įdomu firmų istorijos. Nesekiau sodinu.lt istorijos, turbūt niekad ir nepirkau iš jų. Nesiruošiu nieko panašaus steigti ir konkuruoti, bet šiaip įdomu, kai esu nukentėjusi nuo kai kurių firmų. Dabar domiuosi prieš ką užsisakant tų pardavėjų rekvizitais. Sėkmingai vykdančių veiklą daug metų nėra daug, kai kurie UABai kas keletą metų keičia pavadinimus išsibankrotindami ir pabėgdami nuo skolų. Kai po pavadinimu tik vienas darbuotojas, tai iš karto įtarimas, kad pinigų plovykla.

Dažniausiai tos įmonės finansinių ataskaitų neteikia registrų centrui nedeklaruoja pajamų VMI, bet vistiek vėliau VMI sugauna sukčius ir nuo mokesčių nepasislėpsim nei vienas. Aš tai pinigų neplaunu nežinau kaip kitose įmonėse. Mano įmonė ne UAB, o MB darbuotojų nėra, nes nėra fizines parduotuves, o svetainėje galima ir vienam suktis. smile.gif Planuose yra steigti ir fizinę parduotuvę. Suprantu kad žmonės labai bijo pirkti internetu tai normalu, nes pilną yra sukčių internete tai aš pilnai suprantu ir tos naujovės daugeliui nėra priimtinos. Na bet nukrypom nuo temos čia jau reiktų kitą tema kurti.
Papildyta:
QUOTE(amba41 @ 2020 02 06, 11:33)
Jei klausiate atsakysiu, kas mano pasirinkimui svarbu.
Asortimentas -  kiekis ir įdomesnės  gal net išskirtinės sėklos.
Kaina . Nebūtina žemiausia, bet susirinkus sėklų rinkinuką turi būti patrauklu.
Atsisiuntimo kaina irgi svarbu. Kartais renkuosi daugiau, kad atsisiuntimas būtų nemokamas.
Šių metų pvz. seedaholic.com gera mano nuomone paduotuvė su išsamiais aprašymais ir įdomiu iasortimentu. Pagrinde čia renkuosi gėles. Kainos nebaisiai didelės, nes kiekiai pokeliuose nedideli. Kam man reikia 1000 lendrūnų sėklų ir daug mokėti , jei net jų siūlomų 50 už beveik 3 € yra per daug. Taigi keletą metų vis siūsdavausi iš jų. Šiemet pasikeitė atsiuntimo kaina - 8 €. Taigi teko atsisakyti, nors buvo daug naujovių ir įdomių dalykų. Kad ir
Asparagus 'Crimson Pacific' 5 sėklos už 2.70 €. Kitur radau 1 sėkla 2 svarai.
Taigi įvertinu  viską ir dauginu bei dalinu. Katės maiše jau niekas neperka.
Pasidomėk jei gali apie sodinu.lt. Istoriškai. Gal duos naudos tavo projektui.
Sėkmės ritant tą akmenį į kalną...

Dėkoju, bėje padariau jau tik įkūręs svetainę, kad pristatymas perkant už 30 € ir daugiau būtų nemokamas . Dėl internetinės svetainės kurią pateikėte pasidomėsiu koks asortimentas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEXUS14: 06 vasario 2020 - 16:49
Deja, deja, žinau, kas daugiau nei 10 metų neužkliūna VMI. O gal užkliūna, bet tada pakeičia pavadinimą.
O tai jūsiškė svetainė yra ,,Žalios stotelės" padalinys, ar kaip, kad daugiausiai tokios sėklos? Manau, kad reiktų sumažinti nemokamo siuntimo normą. Kas užsisakinės sėklų už 30 €?
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2020 02 07, 14:42)
Deja, deja, žinau, kas daugiau nei 10 metų neužkliūna VMI. O gal užkliūna, bet tada pakeičia pavadinimą.
O tai jūsiškė svetainė yra ,,Žalios stotelės" padalinys, ar kaip, kad daugiausiai tokios sėklos? Manau, kad reiktų sumažinti nemokamo siuntimo normą. Kas užsisakinės sėklų už 30 €?

Ne tai visiškai atskira įmonė, tik aš esu sudaręs sutartį. Greitu metu bus ir kitų tiekėjų sėklos. Prekiausiu nevien sėklomis bus ir trąšos ir reikmenys netolimoje ateityje. Be to planuoju, kad ir savomis sėklomis prekiausiu tik vėliau aišku. smile.gif Nemokamo siuntimo norma pakeičiau sumažinau iki 20 €
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEXUS14: 07 vasario 2020 - 16:16
Toks tik pavasarinis darbas? Jei daugiau gėlių sėklų turėtumėte, bandykite pasirodyti feisbuke ,,Stilingo sodo augalai". Ten vieša grupė, leidžia reklamuotis. Toliau nuo prekybcentrių gyvenantys gal ir norės siųstis.
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2020 02 07, 16:05)
... Be to planuoju, kad ir savomis sėklomis prekiausiu tik vėliau aišku. smile.gif ....

Na , entuziazmo matau netrūksta. Tik sėkmės palinkėti galiu. Augi akyse. Nuo ano Lexus, kuris apie orchdėjas gana įkyriai domėjosi ir vis ginčyjosi, šiaušėsi... biggrin.gif .
Dabar tiek tų sėklų parduotuvių ir dauguma nepirmokių augintojų turi savo įprastas . Man iš lietuviškų priimtiniausios originaliossėklos.lt ir jų jaunesnioji sesė e-seklos.lt Dėl asortimento , kuris keičiasi ir papildomas nuolat. Šiemet jie įjungė daug įdomių sėklų iš Rumunijos. Kainos ne didesnės nei zaliastotele.lt E-seklų labai intuityvus tinklapis. Tai irgi pliusas mano manymu.
Jei ruošiesi auginti savo sėklas, tai laukia juodas ilgas darbas. Tiek jas užauginant, tiek su įstatymine dalimi. Beje mano minėti seedaholic.com irgi patys augina. Bent anksčiau augino.
Tinklapį tikriausiai pats darei. Nelabai patraukiantis . Standartinis. Bet geriau toks , nei sodinu.lt , kuris darytas irgi paties savininko. Tas bent man yra net nemalonus. Juodas rėksmingas.
Tai ką sakau nepriimk už gryną tiesą. Tai tik mano nuomonė. Tačiau tavimi žaviuosi ir linkiu visokeriopos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 07 vasario 2020 - 18:46
Man sodinu.lt nepatiko mirgėjimas. Nuolat laksto paveikslėliai ir neatsinaujina. Bet medžių sėklų asortimentas sužavėjo, nors neplanuoju užsisakinėti. Ir abejoju, ar kas pirks paprastųjų klevų sėklas, kai jie kaip piktžolės pas mus auga.
Internetinėje svetainėje svarbu patogumas. Tik viena kliurka ir klientas prarastas. Bet spėju, kad savininkas gabus šioje srityje (ne kliurkų).
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2020 02 07, 18:44)
Na , entuziazmo matau netrūksta. Tik sėkmės palinkėti galiu. Augi akyse. Nuo ano Lexus, kuris apie orchdėjas gana įkyriai domėjosi ir vis ginčyjosi, šiaušėsi...  biggrin.gif .
Dabar tiek tų sėklų parduotuvių ir dauguma nepirmokių augintojų turi savo įprastas . Man iš lietuviškų priimtiniausios originaliossėklos.lt ir jų jaunesnioji sesė e-seklos.lt  Dėl asortimento , kuris keičiasi ir papildomas nuolat. Šiemet jie įjungė daug įdomių sėklų iš Rumunijos. Kainos ne didesnės nei zaliastotele.lt E-seklų labai intuityvus tinklapis. Tai irgi pliusas mano manymu.
Jei ruošiesi auginti savo sėklas, tai laukia juodas ilgas darbas. Tiek jas užauginant, tiek su įstatymine dalimi.  Beje mano minėti seedaholic.com  irgi patys augina. Bent anksčiau augino.
Tinklapį tikriausiai pats darei. Nelabai patraukiantis . Standartinis. Bet  geriau toks , nei sodinu.lt  , kuris darytas irgi paties savininko. Tas bent man yra net nemalonus. Juodas rėksmingas.
Tai ką sakau nepriimk už gryną tiesą. Tai tik mano nuomonė. Tačiau tavimi žaviuosi ir linkiu visokeriopos.

Dėkoju. Bent jau nenukopijuotas dizainas, o tai būtų dar žiauriau jei būčiau nukopijavęs biggrin.gif . Specialiai parinkau tokį dizainą, nes galvoju paprastas laikinai bus gerai, kadangi baisu įdėt kažko naujo, nes manau svarbiausiai yra apsipirkimo metu patogumas ir sąžiningumas iš pardavėjo pusės smile.gif O be to tos naujoves reikia taikyti po biški ir pratinant prie jų būsimus klientus.
Atsakyti