Įkraunama...
Įkraunama...

Sėklos (daržovių, gėlių...), daigai, daigyklos

as ricinmedi seju i kampa ir saules ne per daugiausiai ir zeme tokia siaip sau. bet sudygsta puikiai. aisku seklu neperku
Atsakyti
siemet buvau pasisejusi levandu, tačiau nesudygo.. zeme parinkau atrodo tinkama, bet neivienas seklele neisdygo. buvau girdejusi, kad levandas geriau sodintis daigais, ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(hermiona_ph @ 2012 06 29, 11:15)
siemet buvau pasisejusi levandu, tačiau nesudygo.. zeme parinkau atrodo tinkama, bet neivienas seklele neisdygo. buvau girdejusi, kad levandas geriau sodintis daigais, ar tiesa?

Gal dar sudygs. Man vienais metais sudygo po kelių mėnesių, gal sėklos buvo perdžiuvosios, ar užbėriau žemėmis (jau neprisimenu). Dabar man tas pats su rozmarinu. Pradžioje iš viso pokelio sudygo tik 3, tie jau krūmeliais pavirto, o dabar sudygo dar 3 mažyčiai.
Atsakyti
QUOTE(hermiona_ph @ 2012 06 29, 12:15)

apie levandas yra visa tema, ten rasit patarimų
Levandos
Man is viso pakelios sudygo tik 3 daigai, bet visi numiro beaugdami. Tada atsėjau iš naujo, ir vėl iš viso pakelio sudygo tik 5 daigai, iš kurių gyvi kol kas 4, bet labai labai lėtai auga.
Atsakyti
Gal zinot kur galima isigyti sveriamu kopustu seklu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(waiber @ 2012 11 05, 16:20)
Gal zinot kur galima isigyti sveriamu kopustu seklu?  g.gif

Turbut kur didmenine prekyba vyksta.
Atsakyti
Kolegės mama kopūstų sėklų į Vilkaviškio parduotuvę važiuoja. Nežinau kiek ten jos stebuklingos, bet ji ten perka. Gal ir geros, gal kaina gera, nes ji pavasarį turguje daigus pardavinėja. Nuo Kauno ne itin toli. Tik, kad dauguma parduotuvių pradeda užsakinėti sėklas, parsivežti ne anksčiau vasario pradžios..o jau atrodo norisi prieš naujus rankose naujas turėti.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 11 05, 21:40)
Kolegės mama kopūstų sėklų į Vilkaviškio parduotuvę važiuoja. Nežinau kiek ten jos stebuklingos, bet ji ten perka. Gal ir geros, gal kaina gera, nes ji pavasarį turguje daigus pardavinėja. Nuo Kauno ne itin toli. Tik, kad dauguma parduotuvių pradeda užsakinėti sėklas, parsivežti ne anksčiau vasario pradžios..o jau atrodo norisi prieš naujus rankose naujas turėti.

o Vilkaviskyje yra kazkokia spec parduotuve ar siaip kokioj seklu parduotuvej perka?
Atsakyti
QUOTE(waiber @ 2012 11 06, 00:26)
o Vilkaviskyje yra kazkokia spec parduotuve ar siaip kokioj seklu parduotuvej perka?

Man atrodo, kad "Sekluva" prekiauja didmena ir ta pard. randasi Vievyje. Bet gal as klystu. Pabandykit susirast inernete ir pasiskambinkit jiems.
Atsakyti
Sveikos,
noriu pasisėti gėlyčių (sulfinijų, petunijų), bet niekaip nenutaikau tinkamo laiko. Kažkaip man vis pavyksta per vėlai. Kai ateina laikas persodinti pas visus jau terasose žydi, o pas mane dar tik stiebiasi.
Gal kas žinot kada geriausiai pasisėti, kad spėti išpikiuosti, persodinti ir t.t.
Atsakyti
Kokias seklas jau perkate? Ka sejate?
Atsakyti
QUOTE(Lauko gėlė @ 2013 02 02, 09:19)
Sveikos,
noriu pasisėti gėlyčių (sulfinijų, petunijų), bet niekaip nenutaikau tinkamo laiko. Kažkaip man vis pavyksta per vėlai. Kai ateina laikas persodinti pas visus jau terasose žydi, o pas mane dar tik stiebiasi.
Gal kas žinot kada geriausiai pasisėti, kad spėti išpikiuosti, persodinti ir t.t.

Uzeikit i surfiniju petuniju tema,ten bus daugiau info,manau vasari set jau galima,kaip ir lobelijas,seklytes smulkios,ilgai auga iki suzydejimo.
Atsakyti