Įkraunama...
Įkraunama...

Sėklos (daržovių, gėlių...), daigai, daigyklos

QUOTE(edinka @ 2012 03 19, 12:25)
Jau ne pirmi metai niekaip negaliu susidaigint ricinmedžio - nu nedygsta nors  cray.gif  Ką daryt? (Radžis nežino)

Nu susidaigindavau blink.gif Bet sėklas savo pasirinkdavau.Dabar perku privaloma ipo vieną augaliuką,nes šis to vietoj man labai patinka ax.gif
Atsakyti
Kasmet sėju bent po 4 sėklas - jokios gyvybės nerodo, nei perlaistau, nei perdžiovinu... nebežinau ko joms reikia, gal iškart užmerkt kol prasprogs blink.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 03 19, 16:04)
Kasmet sėju bent po 4 sėklas - jokios gyvybės nerodo, nei perlaistau, nei perdžiovinu... nebežinau ko joms reikia, gal iškart užmerkt kol prasprogs  blink.gif

Ar prieš sėjant, pamirkėt sėklas? Prieš porą savaičių pasėjau Nojaus ricinmedžio sėklų, prieš tai pamirkusi jas parą. Šiandien suskaičiavau, kad dygsta jau keturios smile.gif
Atsakyti
Visada daigus užauginu šiltnamyje ir niekada nemirkau ricinmedžio sėklų rolleyes.gif
Atsakyti
Labą vakarą.
Turiu klausimą.. Ar pasėtas rukolas, petražoles ir kitas salotas reik užbarstyt žemėmis ir ar uždengt plėvele kaip pomidorus?? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2012 03 19, 19:51)
Labą vakarą.
Turiu klausimą.. Ar pasėtas rukolas, petražoles ir kitas salotas reik užbarstyt žemėmis ir ar uždengt plėvele kaip pomidorus?? unsure.gif  4u.gif

Reikia, sėkite taip kaip pomidorus, tik kuo smulkesnės sėklos, tuo plonesnis užbėrimo sluoksnis.
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Netrukus sėja prasidės 4u.gif Laikas pasidalinti info apie sėklas. Pakeliu temą aukštyn rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 03 29, 13:09)
Netrukus sėja prasidės  4u.gif Laikas pasidalinti info apie sėklas.  Pakeliu temą aukštyn  rolleyes.gif

tai kad daržo temoj ta sėja jau senei aptarinėjama ax.gif
Atsakyti
sveikos, ar kas sejat is seklu laiskinius svogunus?
ar jie tais pat metais ir uzauga dideli? kokiu firmu geri? (nes as pora metu vis bandziau ir man neuzauga iki normalaus dydzio jie, jie tiesiog kaip siulai)
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 29, 13:42)
tai kad daržo temoj ta sėja jau senei aptarinėjama  ax.gif

Tai kam kelios temos? g.gif Gal reikia sakyt, kad moderatorė sujungtų. Aš net nežinojau tokios daržo temos, ir kad ten aptariamos sėklos.
Atsakyti
gal kas patartų, kokią žemę parduotuvėje geriausia pirkti daigams - pomidorams, agurkams ir pan. nelabai anksčiau domėjausi, bet esu atkreipusi dėmesį gėles sodindama, kad skirtinga ta žemė - viena gabalais sušoka pradžiūvusi, kita ne taip. tai norėtųsi augaliukams geros nupirkti, kad neskurstų
Atsakyti