Įkraunama...
Įkraunama...

Sėklos (daržovių, gėlių...), daigai, daigyklos

QUOTE(GRAIKIJA @ 2007 03 13, 12:51)
sveikos, ieskau ivairiausiu seklu.. radau toki tinklapi, sakau gal kuri esat is jo uzsisakiusios? http://lt.kpr.sk/exotic.php
labai butu idomu pabandyti uzsiauginti naturalia plausine ( cilindrinė ( Luffa cylindrica ) ir briaunuotoji ( L. acutangula ) plaušenės), gal esat kuri bandziusi? smile.gif
...

plaušenių sėklų pernai esu užmačiusi pas mus parduotuvėse, tik suabejojau pirkti, bet kaip pernai karštą vasarą tai ko gero tikrai būtų be vargo užaugusi smile.gif O štai apie jas ką rašo rojaus soduose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 13 kovo 2007 - 12:03
neverta prasidėt
Atsakyti
su kuo? kodel? vien del idomumo, jei apie kempines kalbi. smile.gif man jos taip patinka biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

O tokiame šiltnamyje jūs palaistote ir uždarote ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 03 15, 12:52)
...O tokiame šiltnamyje jūs palaistote ir uždarote ar kaip? 4u.gif

taip, palaistau ir uždarau, tik retkarčiais trumpam atidarau, kad prasivėdintų. Šiaip tai tas pats kaip kokiu maišeliu ar stiklu dengtum, kad sudaryt geresnį mikroklimatą, tik taip daug patogiau - nei padėklo nei dengimui nieko nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAIKIJA @ 2007 03 13, 12:51)
sveikos, ieskau ivairiausiu seklu.. radau toki tinklapi, sakau gal kuri esat is jo uzsisakiusios? http://lt.kpr.sk/exotic.php
labai butu idomu pabandyti uzsiauginti naturalia plausine ( cilindrinė ( Luffa cylindrica ) ir briaunuotoji ( L. acutangula ) plaušenės), gal esat kuri bandziusi? smile.gif

o cia is zemiskesnio darzo:
radau "aista" tinklapyje pomidoru "charm f1" ir "tointer f1" foto tai oho.. gal zinot, kur seklu butu galima nusipirkti vilniuje? taip idomu butu isbandyti.. smile.gif

Jei nori egzotiniu, galia pasiziureti cia:
Is Rusijos, tik cia brangoka sakyciau, bet yra daug grozybiu

Dar cia gali paziuret ir cia dar paziurinet
Atsakyti
o aciu. biggrin.gif
o as dar radau viena tinklapi lietuviska, jei tingisi varyt i parduotuve. biggrin.gif
http://www.balticseeds.lt/index.php

ai, beje, sitam tinklapyje labai daug informacijos apie seklas, darzoviu auginima, ir t.t. ypac tokiai pradedanciai kaip man. biggrin.gif

beje, gal kas bandet profesionalias seklas? na pvz, senukuose yra s-g seklu, kur pakelis (10 seklyciu) pomidoru, kaina 8-12 litu. ir kitos darzoves, kainos tokios pat.? labai jau knieti isbandyti, ar yra skirtumas kur po 2 lt pakelis, ir kur po 10lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAIKIJA: 15 kovo 2007 - 21:11
Sveikos,

norėjau paklausti. smile.gif Jeigu daigus daiginu durpiniuose puodeliuose, tai po to visą tą puodelį ir galima kišt į žemę? Ar reikia išimt daigą iš jo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 04 02, 09:22)
Sveikos,

norėjau paklausti. smile.gif Jeigu daigus daiginu durpiniuose puodeliuose, tai po to visą tą puodelį ir galima kišt į žemę? Ar reikia išimt daigą iš jo? g.gif

Išimti nereikia,augalo šaknys perauga durpinį puodelį.
Atsakyti
Sveikutės sėjėlėjės mirksiukas.gif
Pirmą kartą pasėjau gėlytes. Į lovelius, Pastačiau vonios kambaryje ant palangės pietinėje pusėje. Purškiu vandeniu kasdien. Kai pasiskaičiau Jūsų posmus, kad reikia kaip šiltnamiuko, tai pagalvojau, gal tuos loviukus kokia plėvele apdengti??? g.gif Ką manote? Ką patarsite man pradedančiąjai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 04 03, 16:40)
...pagalvojau, gal tuos loviukus kokia plėvele apdengti???  g.gif  Ką manote? Ką patarsite man pradedančiąjai? blush2.gif

Gali apdengti, tik nepamiršk kasdien pravėdinti, kad susikondensavę nuo drėgmės garai nekabėtų ir koks puvinys neįsimestų. Aš tai kai uždengus laikau, tai tiesiog kasdien apverčiu tą plėvelę kita puse. O kai sudygs galėsi visai nuimti.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 03, 15:54)
Gali apdengti, tik nepamiršk kasdien pravėdinti, kad susikondensavę nuo drėgmės garai nekabėtų ir koks puvinys neįsimestų. Aš tai kai uždengus laikau, tai tiesiog kasdien apverčiu tą plėvelę kita puse. O kai sudygs galėsi visai nuimti.

Ačiū už patarimą. Tikiuosiu kad sudygs mirksiukas.gif
Atsakyti