..tik ar apsimoka tokios pastangos šioms daržovėms? Aš renku pomidorų, paprikų, agurkų..na ir įdomybių.
Taip,kopūsto reiktų rudenį nenupjaut koto. Išraut galvą su kotu,o pavasarį pasodint.Morkos žiedynas truputį panašus į krapo.Žydi baltai.Daug sėklų būna.Aš esu ir rinkus ir sėjus.Aišku,dabar nuo sėklų akys raibsta,niekas taip nebežaidžia,bet jei noras yra - pabandykit.Aš mažai sėklų perku,kažkaip visko savo turiu,kažko mandro neauginu.
QUOTE(ZAIKA2 @ 2012 02 09, 20:59)
As paskutinius du metus nusiperku nedaiges seklas. Seju po du tris kartus kol sudygsta.
va ir sia ziema nusipirkau prieskoniu seklu galvoju turesiu prieskoniu kur tau isdygo du is penkiu prieskoniu.
va ir sia ziema nusipirkau prieskoniu seklu galvoju turesiu prieskoniu kur tau isdygo du is penkiu prieskoniu.
jei tik tiek, reikia išsiaiškinti kame bėda: prastos reputacijos sėklų firma ar pati darai kažką ne taip.
QUOTE(satanele @ 2010 02 02, 14:39)
Aš nei maximose, nei IKI , nei kituose pc neperku sėklų, man jos nepatikimos
O kas joms ten atsitinka? Juk į Maximą ar Žalią stotelę tiekia tie patys tiekėjai.
Atėjau pagirti Bejo Zaden sėklų, pernai jas pirkau internetu, šiemet tikriausiai vėl taip pat. Labai patiko morkos, tiesios, lygios, gražios; ridikėliai faini, žodžiu sėklos nepigios, bet verta.
Sveikos, gal kas pirkote seklas is www.eseklos.lt, kokia tu seklu kokybe ir kazin, kai internetu perki, ar nesusala tos seklos, kol musu namus pasiekia???
QUOTE(kuzdaite @ 2012 02 24, 12:27)
Sveikos, gal kas pirkote seklas is www.eseklos.lt, kokia tu seklu kokybe ir kazin, kai internetu perki, ar nesusala tos seklos, kol musu namus pasiekia???
nesušala,merginos per -25 pirko
sveikos merginos,gal žinote kur Klaipėdoje galima gauti rusiškų ir sanvitalijų sėklų?anksčiau pirkdavau sanvitalijų sėklas be vargo,o šeis metais niekur nerandu o siųstis kažkaip per brangu
QUOTE(ZAIKA2 @ 2012 02 09, 18:59)
Gal kas geletu pasakyti kaip galima pacioms uzsiauginti kopustu, morku, burokeliu seklu. Is kur gaunamos siu darzoviu seklos .
As tai darzoviu seklu nerenku, nes daznai hibridus auginu, o gelyciu tai pasirenku
Sveiki pradedanti "ūkininkė" , noriu pasiklaust mergaites. Suradau info kad galime sėklas mirkyti biohumuse (sliekų mėšle) http://vermis.lt/Kai..._biohumuse.html gal kas bandė ?
Jau ne pirmi metai niekaip negaliu susidaigint ricinmedžio - nu nedygsta nors Ką daryt? (Radžis nežino)