Įkraunama...
Įkraunama...

Sėklos (daržovių, gėlių...), daigai, daigyklos

QUOTE(jediara @ 2010 02 16, 15:30)
Žinau, kad vyras Šiauliuose (turguje) prekiauja gėlių sėklomis,

O kokiomis prekiauja?
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2010 02 16, 15:27)
Aš jau 8 m. perku iš Max ir nei trupučio nenusivyliau. Užtenka visko visiems, ne tik mūsų šeimai. O iš turgelio pirkau kelis kart sėjinukus, nes nepasisėjau , patingėjau, tai daugiau nebepirksiu -labai nusivyliau. O ir vyras sako, geriau savo pasėjom, žinom ką ir nereik ant nieko pykti.

Aišku, jei dėl įdomesnių veislių kažkokių , tai  aš ir ,čia, pas forumietes, visada seilę pavarvinu.   ax.gif

Ir aš pritariu thumbup.gif .Jeigu veislė ta pati nesvarbu kur pirkti.Nes pernai pirkau brangias hibridines paprikų sėklas Lietuvoje,tai ne kas iš jų buvo.Paprastos derėjo gerai.Pažiūrėkite kaip viskas puikiai auga pas Regilą smile.gif .
Aš laukiu nesulaukiu savo sėklikių naujos partijos iš užsienio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 16 vasario 2010 - 19:21
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 16, 20:20)
Ir aš pritariu  thumbup.gif .Jeigu veislė ta pati nesvarbu kur pirkti.Nes pernai pirkau brangias hibridines paprikų sėklas Lietuvoje,tai ne kas iš jų buvo.Paprastos derėjo gerai.Pažiūrėkite kaip viskas puikiai auga pas Regilą  smile.gif .
Aš laukiu nesulaukiu savo sėklikių naujos partijos iš užsienio.

as siemet irgi uzsisakiau ebajuje ivairiu seklikiu irgi laukiu ax.gif daugumoje is prancuzijos, keleta is vokietijos: tai baklazanu, papriku, agurku, violetiniu morku, saldziuju agurku, zebriniu poidoru g.gif tik vat klausimas ar visas gausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 16, 19:13)
O kokiomis prekiauja?

butent vyras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rainie2636 @ 2010 02 17, 12:01)
butent vyras? g.gif

Nežinau blush2.gif , tik žinau, kad prekiauja rusiškomis sėklomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 17, 11:37)
Nežinau blush2.gif , tik žinau, kad prekiauja rusiškomis sėklomis  ax.gif

Kioskelyje, maisto prekių turguje prekiauja rusiškomis sėklomis. Pirmas ar antras kioskelis nuo krašto, dabar nepamenu. Nebent kažkas pasikeitė g.gif Šiais metais nebuvau. Seniau ir pati esu ne vieną kartą iš ten sėklytes pirkusi.
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2010 02 17, 11:53)
Kioskelyje, maisto prekių turguje prekiauja rusiškomis sėklomis. Pirmas ar antras kioskelis nuo krašto, dabar nepamenu. Nebent kažkas pasikeitė  g.gif Šiais metais nebuvau. Seniau ir pati esu ne vieną kartą iš ten sėklytes pirkusi.

Niekada nesu ten pirkusi... bigsmile.gif geras, ar jos gerai gygsta? kokių sėklų ten yra turiu omenyje geliu sėklas ir daržoves...? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar jau sėjate astrų sėklytes į dėžutes?
Atsakyti
QUOTE(Jovita xxx @ 2011 03 11, 21:10)
Ar jau sėjate astrų sėklytes į dėžutes?

Jei turi šiltnamį, tai geriausia truputį vėliau ten sėti, o po to sodinti į gėlyną rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 11, 20:28)
Jei turi šiltnamį, tai geriausia truputį vėliau ten sėti, o po to sodinti į gėlyną  rolleyes.gif

Ačiū, sėsiu į dėžutę ant palangės, bet kaip supratau tai geriau daryti balandžio mėn.
Atsakyti
Gal kas geletu pasakyti kaip galima pacioms uzsiauginti kopustu, morku, burokeliu seklu. Is kur gaunamos siu darzoviu seklos . Na su pomidorais ir agurkais tai aisku ova su kitomis darzovemis.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2012 02 09, 18:59)
Gal kas geletu pasakyti kaip galima pacioms uzsiauginti kopustu, morku, burokeliu seklu. Is kur gaunamos siu darzoviu seklos . Na su pomidorais ir agurkais tai aisku ova su kitomis darzovemis.

Reikia pavasarį darže pasodint morką,buroką.Jie užsiaugins lapus,išleis žiedyną ir rudeniop subrandins sėklas.Tuomet jas ir susirinksit.Kopūstas taip pat užaugina žiedyną ir sunokina sėklytes.Kopūstą reiktų iš rudens palikt su šaknim,kad pavasarį galėtum pasodint.
Atsakyti