Įkraunama...
Įkraunama...

Sėklos (daržovių, gėlių...), daigai, daigyklos

O mane erzina, kad mūsų IKI'nėj tik 1 stendas sėklų stendas mad.gif
Atsakyti
Aš nei maximose, nei IKI , nei kituose pc neperku sėklų, man jos nepatikimos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 02, 13:39)
Aš nei maximose, nei IKI , nei kituose pc neperku sėklų, man jos nepatikimos lotuliukas.gif

Dabar pagalvojau, kad ir aš ten retai ką perku, bet man daug malonumo suteikia vien spoksojimas į tuos stendus ir sėklų pakelių vartymas rankose hihihi.gif
Atsakyti
4u.gif sutinku ,as irgi nepraeinu pro seklu stendus,nepraziurejusi smile.gif vyras pastoviai lazdavoja:kur tu jas desi lotuliukas.gif planu daug, bet vistiek tiek neiseina... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 02, 14:39)

kuom? g.gif
fasuotojas gali but nepatikimas(Nojaus seklos, Sekluva, Agronomo, dalema, Agropasaulis, Seklos, ar kt), bet prekybos centras tai manau tu seklu kazkaip specialiai neapgadina.
faktishkai 5 metus vien is Maximos pirkau. niekad nebuvo kad nesudygtu ar neuzaugtu. is tu maximose pirktu seklyciu kai uzauginu agurkus, cukinijas, moliugus tai uztenka ne tik sau bet ir apdalinimui ax.gif pvz pernai siunciaus moliugu seklas is uzsienio - na ir tikrai kazkokio didelio stebuklo nebuvo.

o sode kaimynei yra karta visai ne tie pomidorai ishdyge kai pirko kazkokioj specializuotoj parduotuveje brangias seklas. Dar ir cia kazkurioj temoj apie pomidorus kazkas rashe kad prisipirko kazkokiu naujausiu brangiausiu rushiu- o rezultate turejo graziai suzaliavusius lapus be vaisiu.

Taip, kad manau jei poreikiai nera ishskirtiniai tai galima rasti visu norimu seklu ir prekybos centruose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 02 vasario 2010 - 18:30
QUOTE(satanele @ 2010 02 02, 14:39)

O kur perki? g.gif
Atsakyti
Pipirne siandien apie pietus pasejau - jau pradeda kaltis daigiukai bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
seklos is maximos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 02 vasario 2010 - 22:03
QUOTE(diasaja @ 2010 02 02, 22:07)
O kur perki? g.gif

Perku iš forumo merginų, ''žalioje stotelėje ''man patikimos sėklos,dabar užsisakiau iš e-sėklos,žiūrėsiu kas gausis, bigsmile.gif
pipirne ir aš sėsiu rytoj, iš Regilos pirkau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 02, 15:39)

Ir man keista. Ką tik pažiūrėjau Žalios stotelės internetinio psl. asortimentą, tai tas pats kas PC ir senukuose paprastai būna. Nebent norisi pasikonsultuoti su pardavėjom, nes PC tai nieks nieko nežino.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 02 03, 19:04)
Ir man keista. Ką tik pažiūrėjau Žalios stotelės internetinio psl. asortimentą, tai tas pats kas PC ir senukuose paprastai būna. Nebent norisi pasikonsultuoti su pardavėjom, nes PC tai nieks nieko nežino.

bet jei konkreciai zinai ko nori ( zinai veisliu pavadinimus), tai zalioje stoteleje neapsimoka pirkti joje brangiau nei prekybcentriuose, maxsej as pirkau po 1.30 , o zs po 3 lt lygiai tokios pat , o kas del kokybes tai manau jei jos daigios bus tai sudyks ir nepriklauso kur pirktos , .
man vienais metais is zs labai prastai dygo , o maxsiminiai , per keles dienas pasirode daigiukus smile.gif
Atsakyti
Aš jau 8 m. perku iš Max ir nei trupučio nenusivyliau. Užtenka visko visiems, ne tik mūsų šeimai. O iš turgelio pirkau kelis kart sėjinukus, nes nepasisėjau , patingėjau, tai daugiau nebepirksiu -labai nusivyliau. O ir vyras sako, geriau savo pasėjom, žinom ką ir nereik ant nieko pykti.

Aišku, jei dėl įdomesnių veislių kažkokių , tai aš ir ,čia, pas forumietes, visada seilę pavarvinu. ax.gif
Atsakyti
Žinau, kad vyras Šiauliuose (turguje) prekiauja gėlių sėklomis, gal kuri šiaulietė parašytumėte jo tel.Nr, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti