Įkraunama...
Įkraunama...

Sėklos (daržovių, gėlių...), daigai, daigyklos

QUOTE(karalyste @ 2009 09 06, 15:15)
Aisku grazu , bet vyru toks jau darbas bambeti ax.gif

Nu saviškiui aš irgi dažniausiai tik dalį parodau,nes prisiperku kalnus.Dalies net neprireikia blush2.gif .
Atsakyti
Vat as apie ka , kad jiem cia pinigaii balas
Atsakyti
QUOTE(rainie2636 @ 2009 09 06, 13:41)
O kaip su pelargonijom ar imanoma ju seklu pririnkti?

Geriausiai dauginti šakelėmis. Žiedų gausumas priklauso nuo kero šaknų tvirtumo ir priežiūros. Svyrančios lepesnės už nesvyrančias.
Atsakyti
QUOTE(An1ta @ 2009 09 05, 21:14)
Sveikutės,kaip prisirinkti sėklų iš surfinijų,dėkui 4u.gif

Kai dėžutė jau būna ruda,tada atsargiai nusukit ją ir išberkit sėklites ant popiriaus lapo.Aš jas dar keletą dienų padžiovinu ir padariusi paopiriniį maišelį suberiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2009 09 05, 19:01)
Oho, koks derlius  bigsmile.gif  Ar sanvitalijas taip pat galima išauginti iš sėklų?  g.gif

Galima. 4u.gif
Atsakyti
kur perkat seklas? nuejau i zalia stotele sakau reikia brugmansijos seklu ai peciais patrauke , nene sako g.gif
gal zinot kur galeciau gauti?
Atsakyti
eurogelese sakyciau maciau ju seklu
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 09 07, 11:17)
eurogelese sakyciau maciau ju seklu

o kur tos eurogeles ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 09 07, 10:22)
kur perkat seklas?  nuejau i zalia stotele  sakau reikia brugmansijos seklu ai peciais patrauke , nene sako  g.gif
  gal zinot kur galeciau gauti?

Rašiau Jums brugmansijų temoje, bet "Žalioj stotelėj" tikrai turi būti jų sėklų. Štai :
http://www.seklos.lt/index.php?id=624
Pirmosios - durnaropės, bet antros - tikrai brugmansija, trečiosios - taip pat išaugo brugmansija, nors pagal paveikslą turėjo būti datura...

Atsakyti
Manau, kad jau laikas žvalgytis po parduotuves ir po truputį pirktis sėklas.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 01 24, 22:53)
Manau, kad jau laikas žvalgytis po parduotuves ir po truputį pirktis sėklas.

drinks_cheers.gif Jau pradėjau apie tai galvoti.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 24, 22:05)
drinks_cheers.gif Jau pradėjau apie tai galvoti.

4u.gif Ir aš pradėjau ... tik nežinau nuo kurios parduotuves pradėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rainie2636 @ 2010 02 02, 09:52)
4u.gif  Ir aš pradėjau ... tik nežinau nuo kurios parduotuves pradėti drinks_cheers.gif

nuo bet kurios biggrin.gif visur pasirinkimas didziulis. vien maximoj ohoho kokia ivairove siemet bigsmile.gif nebent kazko ypatingai reto ieshkote 4u.gif
Atsakyti