Įkraunama...
Įkraunama...

Sėklos (daržovių, gėlių...), daigai, daigyklos

Sutinku ir aš,atrodo prisirinksi sėklų ,o kaip reikia žydėjo nužydėjo ,ir kaip upjauni prisimeni kad sėklų neprisirinkau smile.gif
Atsakyti
Aš tai sėklų pasirenku savo augintinių, iš kaimynų, ar šiaip praeidama darželį. Paprastai niekas nieko nesako. Šiemet turiu:sanvitalijos, gvaizdikėlių, verbenos, įv, ramunių, įv. žirnių, pupų, ciklamenų, nedėjančio bijūno, dekoratyvinių saulėgražų, tigrinės lelijos, 2rušių pomidorų auginamų lauke, moliūgų, cukinijų, dekoratyvinių aguonų, linų (mėlynų ir raudonai žydinčių) ir dar visokiausių sėklų. Ir dar prisirinksiu. O kur dar gėlės ir braškės, kur dauginasi atžalomis ir gumbeliais.. biggrin.gif bigsmile.gif thumbup.gif Tik turek kur sodinti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 05 rugsėjo 2009 - 07:55
QUOTE(milereta @ 2009 09 05, 08:54)
Aš tai sėklų pasirenku savo augintinių, iš kaimynų, ar šiaip praeidama darželį. Paprastai niekas nieko nesako. Šiemet turiu:sanvitalijos, gvaizdikėlių, verbenos, įv, ramunių, įv. žirnių, pupų, ciklamenų, nedėjančio bijūno, dekoratyvinių saulėgražų, tigrinės lelijos, 2rušių pomidorų auginamų lauke, moliūgų, cukinijų, dekoratyvinių aguonų, linų (mėlynų ir raudonai žydinčių) ir dar visokiausių sėklų. Ir dar prisirinksiu. O kur dar gėlės ir braškės, kur dauginasi atžalomis ir gumbeliais.. biggrin.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif Tik turek kur sodinti.  blush2.gif

Oho, koks derlius bigsmile.gif Ar sanvitalijas taip pat galima išauginti iš sėklų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 09 05, 20:01)
Ar sanvitalijas taip pat galima išauginti iš sėklų?  g.gif

Manau kad taip (sanvitaliją šiemet auginau pirmąkart ir man ji labai patiko). Būsimą pavasarį sužinosiu apie daigumo rezultatus ax.gif .
Atsakyti
Sveikutės,kaip prisirinkti sėklų iš surfinijų,dėkui 4u.gif
Atsakyti
O aš šiandien prisirinkau šiurpinių gvazdikų sėklų, bus matyti, kaip jos dygs pavasarį.
Atsakyti
O as jau po truputi uzsuku i seklu parduotuve tai to tai to nusiperku kad vyras nepamatytu kai pirksiu vienojkruvoj viska blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 09 05, 21:52)
O as jau po truputi uzsuku i seklu parduotuve tai to tai to nusiperku kad vyras nepamatytu kai pirksiu vienojkruvoj viska blush2.gif

O vyrui nepatinka kas yra gražu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 09 05, 20:58)
Manau kad taip (sanvitaliją šiemet auginau pirmąkart ir man ji labai patiko). Būsimą pavasarį sužinosiu apie daigumo rezultatus ax.gif .

Lauksime rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip su pelargonijom ar imanoma ju seklu pririnkti?
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 09 05, 22:55)

Aisku grazu , bet vyru toks jau darbas bambeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 09 05, 21:55)

Vyrams patinka kas gražu, tik augalų pirkimas pagal juos - pinigų išlaidavimas doh.gif
Atsakyti