Įkraunama...
Įkraunama...

Sėklos (daržovių, gėlių...), daigai, daigyklos

QUOTE(Jolete @ 2009 04 04, 12:20)
Dar nieko neperku, manau lėksiu pas kaimynus lenkus, ten bandysiu kažką rasti, o ko nerasiu ar netiks, tai liksiu prie tų pačių kaip visada.

Pas kaimynus lenkus ieskojau seklu, tai radau tik breangesnes nei pas mus.
Asortimentas panasus.
Atsakyti
Aš jau pradėjau sėklas pirktis parduotuvėj ,,Žalioj stotelėj". Jau kelinti metai perku toj parduotuvėj , nes pasirinkimas sėklų nemažas, be to ir daigumas geras.
Atsakyti
Kažin ,ar nešildomam šiltnamy galima jau pasisėti : salotas, ridikėlius, astras, gvaizdūnes, serenčius, norėčiau pasisėti, kad turėčiau paskui ką lauke pasisodinti, nes namie ant palangės neturiu kur daigiukų pasidėti.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 04 04, 20:07)
Kažin ,ar nešildomam šiltnamy galima jau  pasisėti : salotas, ridikėlius, astras, gvaizdūnes, serenčius, norėčiau pasisėti, kad turėčiau paskui ką lauke pasisodinti, nes namie ant palangės neturiu kur  daigiukų pasidėti.

Manau jau pats laikas, ridikėliai mano jau sudygę, salotos jau irgi bando lysti, astrus kaip tik šiandien pasėjau, reiktų sėti ir serenčius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martam: 05 balandžio 2009 - 16:30
QUOTE(martam @ 2009 04 05, 17:27)
Manau jau pats laikas, ridikėliai mano jau sudygę, salotos jau irgi bando lysti, astrus kaip tik šiandien pasėjau, reiktų sėti ir serenčius.

Reikės ir man važiuoti į sodą, kai bus gražesnė diena irgi pasisėti šiltnamy.
Atsakyti
Aš pati renkuosi savo sėklas.Perku tik įdomių veislių ar augalų.Gal kas dar renka g.gif ,būtų įdomų pasidalinti patirtimi,ispūdžiais. smile.gif
Atsakyti
Pati prisirenku galybę sėklų.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 09 04, 12:56)
Pati prisirenku galybę sėklų.. smile.gif

Aš tik kai kurių blush2.gif
Atsakyti
Bet sako , kad savo rinktos seklos nelabai pasiteisina , aceit ne taip gausiai zydi augalelis g.gif ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 09 04, 23:24)
Bet sako , kad savo rinktos seklos nelabai pasiteisina , aceit ne taip gausiai zydi augalelis  g.gif    ar tiesa?

Jei augalas ne "hibridinis:" tai gėlių galima užsiauginti tokių pat, bet jei ne - tai spalvos gali būti visai kitokios, nei motininio augalo ir žydėjimas mažesnis. Todėl renku tik kai kurių augalų gėles, o kitas perku ax.gif
Atsakyti
kad rinkti seklas paciai reikia tureti is ko... todel nusipirkti paprasciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rainie2636 @ 2009 09 04, 23:38)
kad rinkti seklas paciai reikia tureti is ko... todel nusipirkti paprasciau ax.gif

Visiškai sutinku thumbup.gif , o dar kartais ir tingisi blush2.gif
Atsakyti