Įkraunama...
Įkraunama...

Sėklos (daržovių, gėlių...), daigai, daigyklos

Istiko beda, viena diena gavau rekomendacija isnesti savo pomidoriukus i lauka ant saulutes, tai vakare pasiemiau juo snukepusius ir nusvirusius, dabar vaizdelis toks pries mirtinis, vos keli atrodo normaliai, kiti dar nemire , bet vaizdas nieko gero nezada, gal kazkaip imanoma juos isgelbeti?
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 04 29, 10:20)
Istiko beda, viena diena gavau rekomendacija isnesti savo pomidoriukus i lauka ant saulutes, tai vakare pasiemiau juo snukepusius ir nusvirusius, dabar vaizdelis toks pries mirtinis, vos keli atrodo normaliai, kiti dar nemire , bet vaizdas nieko gero nezada, gal kazkaip imanoma juos isgelbeti?

Pasikalbėk su ta rekomendavusia
bash.gif , o paskui greičiau tempk į pavėsiuką, paliek, jie turėtų atsigauti, tik jau žinok, jokios saulės, juk visur visur rašo, kad reik augalus paruošti nešimui į lauką, o tai reiškia - pratinti, geriausiai tinka apniukusi diena, bet ar jiems dar neanksti į lauką g.gif , po nakties vėsos, pamatysi geriau atrodys, nenusimink, juk visko mums su tais augalais pasitaiko thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2008 04 30, 08:40)
Pasikalbėk su ta rekomendavusia
  bash.gif , o paskui greičiau tempk į pavėsiuką, paliek, jie turėtų atsigauti, tik jau žinok, jokios saulės, juk visur visur rašo, kad reik augalus paruošti nešimui į lauką, o tai reiškia - pratinti, geriausiai tinka apniukusi diena, bet ar jiems dar neanksti į lauką g.gif , po nakties vėsos, pamatysi geriau atrodys, nenusimink, juk visko mums su tais augalais pasitaiko thumb_yello.gif

Tai va o zmogus su patirtimi didele patare unsure.gif , as juos tik dienai nesiau nakciai nepalikau, bet ant saulutes padejau tai ir nukepe, jau kelios dienos gaivinu - rezultato jokio , dauguma "sekmingai" mirsta, o taip gaila , liksiu be pomidoru, o dar ir ridikelius ir kopustus sprages uzpuole, liksiu as be darzo cray.gif
Atsakyti
Vakar apžiūrėjau savo darže žirnius ,,Litlle marvel" gana prastai sudygę, galvoju, kad jie jau nebesudygs, galvoju ką pasėti į tuos didelius tuščius tarpus, kur yra nesudygę žirniai g.gif
Atsakyti
nezinau ar i tema cia, bet gal zinote kokiu katalogu ar buna dabar su seklomis, medeliais? g.gif ir jei taip is kur ju gauti?
Atsakyti
QUOTE(svajokle8 @ 2008 05 06, 08:57)
nezinau ar i tema cia, bet gal zinote kokiu katalogu ar buna dabar su seklomis, medeliais? g.gif ir jei taip is kur ju gauti?

Kadangi su sėklomis pati dirbau, tai žinau, kad Seengenta Seeds S&G sėklų katalogas yra www.kedainiusiltnamiai.lt , o medelių nežinau g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 05 06, 12:06)
Kadangi su sėklomis pati dirbau, tai žinau, kad Seengenta Seeds S&G sėklų katalogas yra www.kedainiusiltnamiai.lt , o medelių nežinau  g.gif  schmoll.gif

aciu, pasiziuresiu 4u.gif
Atsakyti
Iš mano sėklyčių ant palangės užaugo jau dideli vienmečių gėlyčių daigeliai. kažin ar jau galima vienmetes gėlytes (astrus, astrus, šalaviją dailųjį, serenčius, kermėkus, žioveinį) sodinti į lauką? g.gif
Atsakyti
Nors pas mane jau irgi serenčių, astrų, gvaizdūnių daigai jau dideli, bet sodinti į lauką dar bijau, nes pranašauja šalnų.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 05 11, 20:44)
Iš mano sėklyčių ant palangės užaugo jau dideli vienmečių gėlyčių daigeliai. kažin ar jau galima vienmetes gėlytes  (astrus, astrus, šalaviją dailųjį, serenčius, kermėkus, žioveinį) sodinti į lauką? g.gif

Bijau ir as tu salnu, bet praejusi savaitgali visos jusu minetos gelytes iskeliavo i nuolatine vieta, kai pranesines pacius didziausius salcius uzmesiu nakciai agropleveles, manau, ne gal tiksliau tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Mano porai puikiai sudygo ir jau gana dideli, galvoju ar jau galima juos lauke sodinti?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 05 15, 16:37)
Mano porai puikiai sudygo ir jau gana dideli, galvoju ar jau galima juos lauke sodinti?

Aš porus irgi ruošiuosi sodinti, tik pas mus labai sausa, aplink vis palyja, o pas mus nė lašo. blink.gif
Atsakyti