QUOTE(one_fine_day @ 2008 03 15, 08:43)
Sveikos merginos, noriu paklausti, gal kas zinote geras MORKU seklas? Na pavadinima kokios geros rusies? Gal kas sejot ir labai grazios uzaugo? Pasidalinkite savo patirtimi
Labukas, praeitais metais auginau Adige F1 ir Natalja F1, jos nanto tipo morkos, visai nieko. Tikriausiai siemet vel tokias pačias auginsiu.
QUOTE(ginaja @ 2008 03 18, 13:00)
Tai kad Vilniuje bet kurioje parduotuveje pilna ivairiu salotu seklu. Pasidairyk viskas sodininkams Rygos g. Tikrai nemazas pasirinkimas.
Na tokių kokių norėčiau įsigyti nemačiau. T.y. Lollo rossa, lollo biondo, red mustard veislių.
QUOTE(Kozete @ 2008 03 19, 13:43)
Na tokių kokių norėčiau įsigyti nemačiau. T.y. Lollo rossa, lollo biondo, red mustard veislių.
Lollo rossa yra Žaliajam centre. Dar įvairiausių retesnių salotų yra Schetelig Žirmūnuose. Keletas retesnių veislių yra Vilmorin firmos Senukuose.
Gal rasi ką nors. O lietuviškos firmos siūlo dažniausiai jau įgrįsusias tas pačias veisles kiekvieni metai
QUOTE(staselė @ 2008 03 20, 15:30)
Sutikau kaimynę, tai ji iš ,,Nojaus" sėklų pasisėjo gėlytes prieš tris savaites, tai taip ir nesulaukė nė vieno daigelio.
Aš šiandien iš ,,Nojaus" sėklų pasisėjau didįjį žioveinį, vienmetį flioksą, kaukazinę laumenę ir dailųjį šalaviją. Dabar lauksiu ,kaip man sudygs.
Aš šiandien iš ,,Nojaus" sėklų pasisėjau didįjį žioveinį, vienmetį flioksą, kaukazinę laumenę ir dailųjį šalaviją. Dabar lauksiu ,kaip man sudygs.
Žemaūgiai žioveiniai iš Nojaus sėklų tai gerai sudygo, o Aukštaūgį tik vakar pasėjau ir ant jo tik 90procentų duota. Tai matysim..
QUOTE(crocus @ 2008 03 20, 17:14)
Žemaūgiai žioveiniai iš Nojaus sėklų tai gerai sudygo, o Aukštaūgį tik vakar pasėjau ir ant jo tik 90procentų duota. Tai matysim..
O iš tų mano ,,Nojaus" pasėtų sėklų ant vieno pakelio buvo užrašyta, kad daigumas 40 proc. Tai va didelis klausimas, kiek jų sudygs, o gal iš viso nieko nesulauksiu išdygstant
o man Nojaus bazilikai nesudygo, sejau naujai, Nojaus-rozmarinas nesudygo, ziemes ne viena, ex teks is naujo, manau suspesiu ir vistiek zydes. Vat kaip visko buna
QUOTE(Juro @ 2008 03 21, 09:27)
o man Nojaus bazilikai nesudygo, sejau naujai, Nojaus-rozmarinas nesudygo, ziemes ne viena, ex teks is naujo, manau suspesiu ir vistiek zydes. Vat kaip visko buna
Aš iš ,,Nojaus sėklų" pasėjau gėlytes, dabar laukiu, lig šiol dar joks daigelis nepasirodė ( pasėjau 4 pakelius įv. rūšių), bet nedaug dar dienų tepraėjo. Laikas parodys,kaip dygs, jei ne reikės iš naujo pirkti kitos firmos sėklas ir sėti...
skaitau jusų atsiliepimus sėklas ir galvoju ar ne be reikalo šiandien prisipirkau nojaus sėklų dabar maximoje nojaus sėklos po 68 centus tai neatsispyriau.
Gal kas žinot, per kiek dienų sudygsta didysis žioveinis, rytinė laumenė, vienmetis flioksas, dailusis šalavijas, niekas nedygsta, tai galvoju, gal jau pirkit kitas sėklas, ar dar laukti ,,Nojaus sėklų" daigelių
Nė vienais metais dar nebuvo taip kad iš 4 pakelių nėra ( ligi šiol) nė vieno daigelio ir labai pradėjau abejoti ar bus
Nė vienais metais dar nebuvo taip kad iš 4 pakelių nėra ( ligi šiol) nė vieno daigelio ir labai pradėjau abejoti ar bus