Įkraunama...
Įkraunama...

Sėklos (daržovių, gėlių...), daigai, daigyklos

Nusipirkau crizanteminių gvaizdūnių iš agrofirmos ,,Sėklos" ir galvoju ar jas sėti tiesiai į dirvą, ar pasisėti į dėželes. Dabar dar gal per daug anksti sėti į dėžutes paskui išstyps, o jos bijo šalnų. Gal balandžio mėnesį sėti į dėžutes g.gif O kaip jus gvaizdūnes auginat?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 03 12, 12:59)
Nusipirkau crizanteminių gvaizdūnių iš agrofirmos ,,Sėklos" ir galvoju ar jas sėti tiesiai į dirvą, ar pasisėti į dėželes. Dabar dar gal per daug anksti sėti į dėžutes paskui išstyps, o jos bijo šalnų. Gal balandžio mėnesį sėti į dėžutes g.gif O kaip jus gvaizdūnes auginat?

Aš neauginu, bet mama kiekvienais metais pasiaugina daigelius dėžutėje. Tik kada sėja nežinau.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, susimasčiau kad noriu geltonų kanų ax.gif , gal matėt kur nors pirkti, kur ieškojau, tai vis raudonais žiedais.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 03 13, 06:11)
Sveikos mergaitės, susimasčiau kad noriu geltonų kanų  ax.gif , gal matėt kur nors pirkti, kur ieškojau, tai vis raudonais žiedais.

žalioj stotelėj turėtų būt, nes internetiniam puslapyje yra http://www.seklos.lt/index.php?id=69 mirksiukas.gif
Atsakyti
Jolete, turiu parduoti geltonų kanų - aukštis 1 metras, kaina 5 Lt už šaknį (jos supakuotos fabricna smile.gif tai dydis standartinis) Jei ką, rašyk į a.ž. Be to - dar yra žemaūgių irisų, jurginų, bordo aukštaūgių kanų bei metrinių geltonų, bordo, raudonų, ale švelniai violetinių, daug įvairių spalvų vienadienių, labai gražus tamsiai violetinis sinavadas, raudonos, baltos, juodos, rūžavos, geltonos piliarožės ir etc.
Atsakyti
labas, gal cia ne visai i tema biggrin.gif bet gal kas zinote kur galeciau isigyti medvilnes (vilnamedzio)seklu?niekur nerandu. aciu uz atsakyma:)
Atsakyti
Žiūrinėju šiandien gėlių sėklytes ir galvoju, tuos kvepiančius žirnelius lauke galima anksti sėti, gal net balandžio mėnesį, nes parašyta, kad jie nebijo šalnų, ar aš negerai supratau, niekad nesu jų sėjusi, todėl ir klausiu. : ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 13 kovo 2008 - 15:13
Kvepiančius žirnelius daugiamečius sėti apie gegužės mėnesį. Jie šiemet augs, bet nežydės. Patys augalai nebijo šalčių, tačiau mes sėsim sėklytes, kurios išleis jaunus daigiukus. Daigiukai tikrai bet kokie - bijo šalčio. Kai sumedės, suaugs, sustiprės, puikiai augs ir jausis žemėje. Juk, jei kitąmet išleis daigiuką anksčiau ir jį nušaldys - liks šaknų sistema, kuri atlaiko žiemos šalčius... tačiau čia daigai ir jie kokie bebūtų (net pačių atspariausių augalų) nėra apsaugoti nuo šalnų. O ir skubėt sėt nėra prasmės -šiemet nežydės. Sodinkit tiesiai į vietą, nemėgsta persodinimų.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2008 03 14, 11:32)
Kvepiančius žirnelius daugiamečius

Vot naujieną perskaičiau doh.gif Būna daugiamečių kvepiančių g.gif
Sakykit, jie kvepia taip pat kaip vienmečiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2008 03 14, 11:32)
Kvepiančius žirnelius daugiamečius sėti apie gegužės mėnesį. Jie šiemet augs, bet nežydės. Patys augalai nebijo šalčių, tačiau mes sėsim sėklytes, kurios išleis jaunus daigiukus. Daigiukai tikrai bet kokie - bijo šalčio. Kai sumedės, suaugs, sustiprės, puikiai augs ir jausis žemėje. Juk, jei kitąmet išleis daigiuką anksčiau ir jį nušaldys - liks šaknų sistema, kuri atlaiko žiemos šalčius... tačiau čia daigai ir jie kokie bebūtų (net pačių atspariausių augalų) nėra apsaugoti nuo šalnų. O ir skubėt sėt nėra prasmės -šiemet nežydės. Sodinkit tiesiai į vietą, nemėgsta persodinimų.

Bеt ant mano sėklų pakelių parašyta, kad žirneliai vienmečiai lotuliukas.gif Nieko nebesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 03 14, 12:13)
Bеt ant mano sėklų pakelių parašyta, kad žirneliai vienmečiai lotuliukas.gif Nieko nebesuprantu g.gif

Gal būna ir vienmečiai, ir daugiamečiai g.gif
Atsakyti
Mano daugiamečiai, tačiau šiek tiek kvepia.Jie gražūs. Svarbiausia kasmet nereikia sėt..Mano švelniai rausvi..galėtų būt ryškesni. Daugiamečiai silpniau kvepia.
Atsakyti