Įkraunama...
Įkraunama...

Sėklos (daržovių, gėlių...), daigai, daigyklos

QUOTE(išdykėlė @ 2008 03 07, 00:49)
Man labai patinka puokštytės iš kvepiančių žirnelių(pelėžirniai) ir įvairiaspalvių rugiagėlių su daugiametėm gubojom wub.gif

o pelezirniai daugiamaciai ar ne?
kokiu metu ju daigeliu turguje ieskoti? 4u.gif man tai toooookia wub.gif wub.gif gelyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 03 07, 08:04)
o pelezirniai daugiamaciai ar ne?
kokiu metu ju daigeliu turguje ieskoti?  4u.gif  man tai toooookia  wub.gif  wub.gif  gelyte  wub.gif

Vienmečiai - nusipirk sėklyčių ir pasisėsi tiesiai lauke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 03 06, 15:43)
Ar jau sėjai begonijas? Man tai "Lučenec"F1 iš ""Sėklos" nei viena nesudygo. O šalia pasėtos "Variace" h whiite puikiausiai. Kartu vienoj daigyklėlėj sėtos.

Sėjau, bet dar nei nviena rūšis nesudygo verysad.gif Gal jos ilgėliau dygsta, nes pasėjau gal prieš kokias 1,5-2 sav. g.gif
O mano žemuogės jau antrus lapelius pradeda leisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 03 07, 08:32)
Sėjau, bet dar nei nviena rūšis nesudygo verysad.gif Gal jos ilgėliau dygsta, nes pasėjau gal prieš kokias 1,5-2 sav. g.gif
O mano žemuogės jau antrus lapelius pradeda leisti ax.gif

Begonijas sėjau 02.07 Tai tos daigiosios kažkur po 2-jų sav. ir pradėjo lysti
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 03 07, 08:35)
Begonijas sėjau 02.07 Tai tos daigiosios kažkur po 2-jų sav. ir pradėjo lysti

O jas galima pasidaugint iš daigelių? Nusipirkčiau kelis ax.gif
Atsakyti
Aš dabar tik pasėjau surfinijas, bet man atrodo, kad jau vėlu. Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 03 07, 08:40)
O jas galima pasidaugint iš daigelių? Nusipirkčiau kelis ax.gif

Šiaip visažydes begonijas augina kaip vienmetes iš sėklyčių, bet skaičiau , kad galima ir jas dauginti šakelėmis iš motininio augalo išlaikyto per žiemą. Palauk tavosios dar sudygs.
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2008 03 07, 08:44)
Aš dabar tik pasėjau surfinijas, bet man atrodo, kad jau vėlu. Kaip manote?

Nesenai kitoj temoj kalbėjo, kad dar ir jas nevėlu sėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2008 03 05, 16:58)
nu vat taip puikiai"susitvarkiau su raganem biggrin.gif  4u.gif , dabar dar noriu paklausti,gal kas matet pirkti lentuciu, zymekliu pasetiems ,sakykim, prieskoniams suzymeti.

Ne tik matėm bet ir pirkom.Senukuose jų yra ir padėti prie pat kasų (kaune Pramones maximoje).Yra dviejų rūšių skirtingos formos: vieni balti o kiti komplektas įvarių spalvų
Atsakyti
QUOTE(zurza @ 2008 03 07, 09:50)
Ne tik matėm bet ir pirkom.Senukuose jų yra ir padėti prie pat kasų (kaune Pramones maximoje).Yra dviejų rūšių  skirtingos formos: vieni balti  o  kiti komplektas įvarių spalvų

labai aciu uz info, butinai nuleksiu nusipirkti thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, o tai baklažanų niekas neauginat? verysad.gif Pasidalinkit kokius, sėklytėm ar daigais perkat, mėgstam mes juos, bet auginti nemokam blush2.gif

O agurkus mes pernai šiltanamyje Pasamonte ir Pasalimo auginom, nuėda man juos kasmet voratinklinės erkutės, bet šitie net ir su keliais likusiais sveikais lapais sugebėjo puikų derlių duoti, nuo vasaros vidurio vis kėsinaus juos jau lauk raut, o jie vis derėjo ir derėjo - užteko ir pavalgyt ir žiemai užsikorservuot.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 03 07, 09:46)

Nesenai kitoj temoj kalbėjo, kad dar ir jas nevėlu sėti mirksiukas.gif

Taip, aš skaičiau.Bet kai paskaitai, kad kitų jau lapeliai lenda, tai galvoju, kad maniškės žydės. Šiaip jų niekada nesėdavau, vis pirkdavau daigus, o šiemet užsinorėjau pati užsiauginti, tik kažin kas iš to išeis ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2008 03 07, 10:46)
užsinorėjau pati užsiauginti, tik kažin kas iš to išeis  ax.gif  g.gif

Linkiu sėkmės 4u.gif Prieš keletą metų pasėjau 10 sėklų už 7 Lt, išdygo 3, užaugo 1. lotuliukas.gif Baigėsi mano biznis lotuliukas.gif Po to perku. Jau prasideda skelbimai. Pernai iš šiltnamio surfinijas, fuksijas ir kt , mažus pirkau po 1 Lt. Palergonijos kaskadinės buvo po 3 Lt. Kažin šiemet labai daigeliai pabrango g.gif
Atsakyti