Įkraunama...
Įkraunama...

Sėklos (daržovių, gėlių...), daigai, daigyklos

Ir mes perkam, kur pigiau, kur mažesni. Sode smėlyje super auga...Didžiuliai, mamai net per dideli. Man tai ne, nes daug naudojam.
Atsakyti
Šiandien nusipirkau.

Iš agrofirmos ,,Sėklos":
salotų ,,Grand rapids"
ankstyvųjų morkų ,,Amsterdam"
gvazdikinių serenčių ,,HERO SPRY''

,,Nojaus sėklų'':
tikrosios saulėgrąžos sėklų
dailiojo šalavijo sėklų
didžiosios nasturtės sėklų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 05 kovo 2008 - 14:23
Laba diena, galiu truputi papasakoti apie S&G („Syngenta Seeds“) seklas. Tiesioginis atstovas Lietuvoje yra UAB Kedainiu siltnamiai (www.kedainiusiltnamiai.lt). Ten rasite kataloga ir telefonu galima uzsisakyti seklas. Darzoves tikrai geros uzauga, keleta metu auginau ir siais pirksiu is ten pat.
Atsakyti
nu vat taip puikiai"susitvarkiau su raganem biggrin.gif 4u.gif , dabar dar noriu paklausti,gal kas matet pirkti lentuciu, zymekliu pasetiems ,sakykim, prieskoniams suzymeti. Vienam zurnaliuki maciau lysvele prieskoniu ir ji dailiai pazymeta lentele su uzrasu, kas pasodinta, nu taip patiko, o kadangi uzsisejau gal 10 rusiu prieskoniu tai tos lenteles man labai padetu susigaudyti blink.gif
Atsakyti
Juro, RS forume perskaiciau , kad moterys vienkartinius peilius siam reikalui panaudoja smile.gif man atrodo labai nebloga mintis. na tik ji ne dekoratyvi sakyciau...
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2008 03 05, 15:58)
nu vat taip puikiai"susitvarkiau su raganem biggrin.gif  4u.gif , dabar dar noriu paklausti,gal kas matet pirkti lentuciu, zymekliu pasetiems ,sakykim, prieskoniams suzymeti. Vienam zurnaliuki maciau lysvele prieskoniu ir ji dailiai pazymeta lentele su uzrasu, kas pasodinta, nu taip patiko, o kadangi uzsisejau gal 10 rusiu prieskoniu tai tos lenteles man labai padetu susigaudyti blink.gif

Lygtai Schetelig tokių mačiau, bet nesu gatantuota, kad tikrai ten g.gif O dėl vienkartinių peilių, tai puiki idėja thumbup.gif
Atsakyti
Jeigu ant verbenos pakelio užrašyta ,kad daigumas 48%,gal tada ir sėti neapsimoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitaaa @ 2008 03 06, 16:16)
Jeigu ant verbenos pakelio užrašyta ,kad daigumas 48%,gal tada ir sėti neapsimoka g.gif

Keista, gal skaičius spausdinadami apsiriko, kad ant pakelių paprastai būna 98 proc. daigumas užrašytas ir pan. Bet vis vien verbenas pasėkite, bet sėkite visą pakelį, tai vis vien turėtų kažkiek sudygti g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 03 06, 16:20)
Keista, gal skaičius spausdinadami apsiriko, kad ant pakelių paprastai būna 98 proc. daigumas užrašytas ir pan. Bet vis vien verbenas pasėkite, bet sėkite visą pakelį, tai vis vien turėtų kažkiek sudygti g.gif

"Nojaus sėklos "visai neseniai pirkau,tik į tą daigumą dėmesio neatkreipiau.Pagal mane tokių pardavinėti turėtų neleisti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 03 04, 18:26)
9. Visadžydės begonijos, firma "Sėklos", veislės - [b]Victory F1, Lučenec H,

Ar jau sėjai begonijas? Man tai "Lučenec"F1 iš ""Sėklos" nei viena nesudygo. O šalia pasėtos "Variace" h whiite puikiausiai. Kartu vienoj daigyklėlėj sėtos.

nu vat taip puikiai"susitvarkiau su raganem biggrin.gif  4u.gif , dabar dar noriu paklausti,gal kas matet pirkti lentuciu, zymekliu pasetiems ,sakykim, prieskoniams suzymeti. Vienam zurnaliuki maciau lysvele prieskoniu ir ji dailiai pazymeta lentele su uzrasu, kas pasodinta, nu taip patiko, o kadangi uzsisejau gal 10 rusiu prieskoniu tai tos lenteles man labai padetu susigaudyti blink.gif

Prieš porą metų "Rimi" buvau plastikinių baltų žymeklių prisipirkus. Paskui dar kažkuriam prekybos centre mačiau praėjusiais metais. Galima bandyti pačiai iš kokio standesnio plastikinio įpakavimo bandyti kirpti, pjauti.
Atsakyti
QUOTE(Lolitaaa @ 2008 03 06, 16:38)
"Nojaus sėklos "visai neseniai pirkau,tik į tą daigumą dėmesio neatkreipiau.Pagal mane tokių pardavinėti turėtų neleisti verysad.gif

Aš tai irgi pirkau ,,Maximoj" ,,Nojaus" sėklų, pasisėjau dar tik našlaites, tai jos sudygo puikiai smile.gif .
Na, kitų gėlyčių dar nesėjau, galvoju, kad dar per anksti.
O aš manau, vis tiek pasėkit verbenas ir pažiūrėkit, kaip sudygs, tik jeigu abejojat daigumu, tai nusipirkit dar kitų sėklų pakelį , ir pasisėkit abu pakelius. Užsirašykit, kur kurių firmų sėklos ir tada matysit, kaip sudygo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 03 02, 17:50)
Įdomu būtų sužinoti,  o kokių Jūs  gėlyčių (vienmečių) sėklyčių pasisėjate, kad būtų ko nusiskinti pasimerkimui, kad nereikėtų kokios nors ypatingos priežiūros.

Man labai patinka puokštytės iš kvepiančių žirnelių(pelėžirniai) ir įvairiaspalvių rugiagėlių su daugiametėm gubojom wub.gif
Papildyta:
dabar dar noriu paklausti,gal kas matet pirkti lentuciu, zymekliu pasetiems ,sakykim, prieskoniams suzymeti. Vienam zurnaliuki maciau lysvele prieskoniu ir ji dailiai pazymeta lentele su uzrasu, kas pasodinta, nu taip patiko, o kadangi uzsisejau gal 10 rusiu prieskoniu tai tos lenteles man labai padetu susigaudyti blink.gif

Schetelig'e mačiau žymeklių pirkti. O daigyklose pasėtom sėklytėm sužymėti aš etiketes išsikerpu iš plasmasinių dangtelių nuo margarino.
Atsakyti