Įkraunama...
Įkraunama...

Adaptacija darželyje

Na, mes jau antrą dieną darželyje praleidom.Pirmą dieną nuvedėm, pabuvom apie 10 min. ir kadangi sūnus gerai jautėsi tai palikom visai dienai, atėjus po pietų miego pasiimti vaikas namo nenorėjo eiti blink.gif Šiandien vėl tas pats su ašarom namo parsivedžiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(friculis @ 2009 09 08, 17:11)
tai as ir sakau kad  siluma ir noras kad visiems vaikiukams padeti nematuojamas pinigais...
ir neapeliuoju kad apie kiekviena sokinetu, net ne apie tai kalba...bet bendrumo jausmas ten nekuriamas, o laukiama kol vaikai patys ji susidelios
Papildyta:
ir dar ...jei taip tai taip visiems pasiulytu gerti, visiems aprodytu kur piestukai (ne ne tik tiems kur susiranda), kur ju lovytes, tuoletai ir pan....sorry bet ta savo vaikui dariau as pati nes aukletojos pirma diena net nesiteike to daryti (tikrai tikiuosi kad tai priklauso nuo aukletojum ir kitu patirtis kitokia)
Papildyta:
".ir taip toliau.kiekvienam savi poreikiai,o aukletoja viena.Taip kad mastykime.Ta supras tik tos,kurios augina bent tris pametinukus.Ir tik su tais trim kartais buna sunku,nors ir popieriu rasyti nereikia kaip aukletojoms."
p.s. auginu du pametinukus....zinau ka reskia kai vienas kaku praso ant puodo o kitas "papo"

friculi, kadangi kategoriškai pareiškėt, kad jūs reikalaujat kaip paslaugos užsakovas ir žmogus, mokantis pinigus, tai ir parašiau, už ką mokat mirksiukas.gif
Jei jūsų vaikui dėl kokių nors priežasčių būtina dažniau siūlyti gerti,tai gal vertėtų tisiog paaiškinti auklėtojai problemą ir paprašyti. g.gif
Atsakyti
Na,o aš visai patenkinta,pirmad palikau miegot,taikai atėjau jau valgė,o šian-žaidžia,pamatė ,kad kviečiu,tai durnavot pradėjo doh.gif auklėtojos sako kad jis gerai visai jaučiasi.Tikiuosi situacija nepasikeis...Visoms verksniukų mamoms linkiu kantrybės 4u.gif
Atsakyti
O mano mergyte nuo pat prabudimo namie ryte pradeda verkt, kad nenori i darzeli...Nors lankom 2 savaites, jau trecia siandien, aukle dar niekada neskambino, kad pasiimciau. Kita mamyte sake, kad super elgiasi mano dukryte, visus ramina, taciau tas pirminis isiskyrimas labai sunkus... doh.gif
Atsakyti
Mano į darželį atrodo eina noriai bet..... atsirado miego problemos, pradėjo čiulpti pirštus verysad.gif doh.gif matyt įtampa vistiek savo daro
Atsakyti
pas mus lopselinokai rugsejo menesi keliauja i darzelio grupe visi kartu, tad kai kartu draugai tai ir adaptuotis lengviau, vyresnioji adaptavosi per pirmas 5 min. bigsmile.gif beje toj pacioj grupej ir iki mokyklos jau sedi thumbup.gif
Atsakyti
pasakoju: pradejus vesti po puse dienos 4 dienas is eiles viskas buvo super,net buckio neduodavo,o 12 val.vos isvesdavom,sumastem jau palikt miegot..ir ka: skambina aukletoja,kad verkia,praso tetes,nes ji palieka,tipo,neisiu ir viskas, ir taip jau 2 dienas,tipo,pasiimkit vaika,nemiega,tai gerai,kad namie sedziu,o jei abu dirbtume....kur mums ji det, bijau,kad maniskis nebutu jau "paemes virsu",gi jau zinos,kad kai kiti vaikai eina miegot,uztenka pasioziuoti ir prisistato tetis...nu man glusos tos aukletojos,jei su vaiku nesusitvarko, gi tik piplys,o jau jos pastrointos...sad.gif((esu visa pikta...sakiau,ryt pasakysiu,kad net nebando imti,tegul nemiega,tegul zaidzia,vakare bus nokdaunas anksti, o tai ka daryt??
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mums irgi buvo panašiai.
Pirmą savaitę po 2 val. buvome kartu, tai viskas čiki, bet jei tik išeidavau,po 15 min. skambindavo auklėtoja, kad rauda ir lėkdavau pasiimti. doh.gif
Antrą savaitę viskas taip pat. Vyrui ir sakau, tai gal man jau ten pradėti dirbti, nes niekaip vienas nepasilieka. g.gif
Trečią savaitę pradėjo vesti MB ir pasakė auklėtojom,kad jos turi tik 2 savaites laiko jį pripratinti, nes po 2 savaičių niekas jo nepasiims, net jai ir varpais skambintų, nes visi dirbs ir patikėkit, skambučiai liovėsi.
Ketvirtą savaitę jau palikdavome pietų miegui ir pasiimdavome iš kart po jo.
Penktą savaitė likdavo visai dienai.
Dabar eina šešta savaitė ir galiu pasakyti, kad į lopšelį eina noriai, tik prie grupės durų truputį pazirzia, bet nestipriai.
Atsakyti
bet gerai,kad susitare su taviskiu,kad gultusi i lovyte...jauciu,kad viskas nuo aukletoju priklauso 100proc, rimtai,gerai,kad as sedziu namie ir vyras gali vaika parvezt...o jei abu dirbtume,kas tada?iseit is darbo...
Atsakyti
o man sunku su vaiku, siandien klykencia palikau. nors aukletoja sako, kad paskui viskas gerai, bet man nesitiki. juk jos ir nepasakytu, kad kazkas blogai. man asmeniskai nelabai jos prie sirdies, neatrodo, kad cia ju pasaukimas, o tik darbas. ir dar, mano i sauskelnes jau nebedarydavo, o darzelyje eina miegoti su jomis, nes i lova buvo pridariusi. matau, kad vaikui stresas, bet dar bandysim kelias savaites pratintis, jei ir toliau klyks, nebetraumuosiu vaiko, lai dar metus namie pabus.
Atsakyti
Maniskei kol kas lopselyje sekasi labai gerai thumbup.gif ,nors dar tik savaite lanko,taciau,kol kas ne sykio ten neverke,ir labai jau noriai eina ax.gif siandien pirma syki pasiliko visai dienai,tai jaudinausi,kaip pavyks ja ten uzmigdyti,taciau paskambino aukletoja ir nudziugino,kad uzmigo visai be problemu smile.gif jau antra diena nuejusi i lopseli,pati parode man "ate",atseit,kad galiu jau namo eiti,nors dar planavau ten pabuti su ja biggrin.gif kai ateinu pasiimti,nenori namo doh.gif labai dziaugiuosi,kad taip lengvai kol kas pratinasi,tikiuosi tai nepraeis rolleyes.gif
Atsakyti
na atejau ir as pasidalinti savo rupesteliu,sunus pradejo lankyti lopsely pries dvi savaites ir vaikas pasikeite kardinaliai,vel pradejo siusioti i kelnes,nors iki to jau to nedare,palikdavau verkianty ir dazniausiai rasdavau verkianty,ir naktimis labai verkia ir saukia mama,mama doh.gif ,dabar serga tai neina i darzely,bet vistiek naktys bemieges s namu jeigu reikia iseiti baisus verkimas,net su teciu nelieka,o iki darzelio isleizdavo be jokiu problemu,vienu zodziu vieni minusai doh.gif
ir dabar nezinau ka reikes daryti kaip jis pasveik,galvoju gal reikia neurologei pasirodyti ir pasikonsultuoti,nes vis paklausiu ar eisim pas lelias,jis sako kad ne g.gif
Atsakyti