Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 01 28, 17:12)
Na pagaliau sugryzau  bigsmile.gif ,

Sveikinimai dideliausi. Kaip smagu, kad mamytės padėjėjų daugėja. Aukit sveikos, gražios - Lietuvos gėlelės !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 28 sausio 2008 - 21:02
QUOTE(Tina* @ 2008 01 28, 19:24)
O ar butu galima kada nupirkti nuluzusia ausyte? Pastu manau puikiausiai atkeliautu sitas istvermingas gyvis  blush2.gif

Balandžio pradžioje planuoju būti Kaune mugėje Akademijoj, galėsiu atvešti jau su šaknimis, tik daigeliai nepigūs.
Papildyta:
QUOTE(Laurencija2 @ 2008 01 28, 19:55)
patarkit, prasau, nes skauda sirdi praeinant kiekviena karta  verysad.gif

Nesuk galvos, atžels tie lapai, dabar tu nieko jau nebepadėsi, viskas susitvarkys savaime.
Atsakyti
Tada lauksiu muges 4u.gif dabar ir savaitgaliu laisvu jau daugiau kaip tik turesiu biggrin.gif

Juk as turedama tiek kaktusu negaliu netureti laukinio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 28 sausio 2008 - 21:31
QUOTE(Sraunius @ 2008 01 27, 23:19)
Matai, pasiskaičiau knygose, kad juos genėt ( norint praretint ar gausesnio derliaus) reikia po žydėjimo. Tai jei dabar apkarpyčiau, sakau, gal iš po žemių nedrįs į mano kiemą tie bjaurybės slinkt  g.gif  bigsmile.gif

Patvirtinsiu ką Diinka sakė ir "paguosiu" kad tikrai atžels. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 01 28, 22:11)
Nesuk galvos, atžels tie lapai, dabar tu nieko jau nebepadėsi, viskas susitvarkys savaime.

tikiuosi, nes taip graziai ugtelejo rudeniop,vaikuti uzaugino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 01 28, 17:08)
Šaltis vistiek visus akmenukus iškels į paviršių ir vėl bus dainelė nuo pradžios, bandyk rinkti, kitos išeities nematau.

Aš manau kad beviltiška ten išrinkti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 01 28, 16:12)

Sveikinimai mamytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(umede @ 2008 01 28, 14:54)
...jeigu as bandyciau senos tujos sakeles kisti i zeme,gal po poros metu man prigitu?prasau patarimo-kada geriausia,ar as cia fantazuoju-taip niekas nesodina... smile.gif

prigyja drinks_cheers.gif mano brolienė taip visą gyvatvorę užsisodino. Aišku ne visi sodinukai prigyja, bet kokie du trečdaliai tikrai išgyvena. Jei planuosi taip daryti, tai prisilaužyk šakelių nuo senos tujos ir pirmiau paskirk vietą savo daigynui, o nesodink iš karto į gyvatvorės vietą, nes paskui viana prigys kita neprigys ir gyvatvorė nebus vienoda. Daigynėlyje prisiaugink su atsarga, kad kai jau sodinsi gyvatvorės vieton po poros metų tikrai užtektų vienodų sodinukų. Tiesa, tie nulaužti nuo suaugusios tujos sodinukai turi būti nulaužti ne vidury šakelės, o su ta vadinama "kojele", kur šakelė prie stambesnės šakos ar kamieno prisitvirtinusi.

Na pagaliau sugryzau  bigsmile.gif ...

aš irgi grįžinėju ax.gif
mirksiukas.gif matau martelę bendraamžę turėsim thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(jolaxus @ 2008 01 29, 09:54)
aš irgi grįžinėju ax.gif

kaip smagu wub.gif daba taip pagalvojau (kažko užsilyrinau:) - jau beveik metai praėjo, kaip jus čia kai kurias pažįstu; kaip greit jie prabėgo.. va jau neužilgo lauksiu dygstančio Knifofijos česnako, eisiu vėpsot, kaip peržiemojo Jolaxus augalėliai ir ar pridygo kochijų; radus vieną ne vietoj augančią hortenziją prisiminsiu Zanetą.... blush2.gif
ačiū jums už pažintį, gerus norus,ir be abejo - kalną patarimų, kurių čia visad gaudavau 4u.gif
(nžn, ko čia suskydau)
Atsakyti
Man irgi cia visada smagu uzsukti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Aš va jau nuo rudens irgi turiu savo kiemuką, daržiuką biggrin.gif labai dėl to džiaugiuos blush2.gif nu bet ne esmė lotuliukas.gif reikia patarimo apie pievelę.Na žinot, ji tokia tragiška dabar yra doh.gif kažkada dalis pievos buvo daržas...žodžiu noriu gražios vejos, lygios tokios.Kada jau galima pradėti ten ką nors daryt?labai ačiū smile.gif
Atsakyti
Zaneta75, jolaxus,

Sveikinimai dideliausi mergaitės. Aukit gražūs, sveiki ir laimingi wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 01 29, 11:16)
Zaneta75, jolaxus,

Sveikinimai dideliausi mergaitės. Aukit gražūs, sveiki ir laimingi  wub.gif

user posted image

Prisidedau prie sveikinimų sugrįžusioms. Man irgi jau nagai niežti, vakar tokia graži diena buvo, tai aplaksčiau savo teritoriją kaip koks katinas, patikrinau ar viskas gerai.
Atsakyti