Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(Laurencija2 @ 2008 01 28, 00:14)
mano gyvulys nuede jukos lapu galus  doh.gif
ka man dabar daryt su jais?
atrodo katastrofiskai  verysad.gif
Papildyta:
kurian galan Lietuvos gyvenat, kad narcizai zydi  bigsmile.gif
pas mumi 15cm sniego  ax.gif

As UK ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 01 28, 12:26)
prasytumem irodymu  bigsmile.gif  ax.gif  blush2.gif

Butinai pafotkinsiu ir vakare imesiu. Dabar tai neisiu i kiema schmoll.gif +3 termometras rodo. Ot buvo juoko kai prie lango prilibdziau lauko termometra, o anglai pas mano vyra klause: - kas cia, g.gif gal antena? doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas visom geliu myletojoms.noriu prisijungti,ir noriu patarimo-pirkom nama,dabar noriu dvi puses sklypo apsodinti tujom.jeigu as bandyciau senos tujos sakeles kisti i zeme,gal po poros metu man prigitu?prasau patarimo-kada geriausia,ar as cia fantazuoju-taip niekas nesodina... smile.gif
Atsakyti
nu va, ką tik iš kiemelio. demonstruoju kas čia pas mane išdygo. atkreipkit kokia žemė akmenuota verysad.gif . bandžiau tuos akmenis rinkt ir pasidaviau.user posted imagečia mano tulpės, o tie mėlyni žirniukai turėtų nuo sraigių gelbėt rolleyes.gif user posted image Čia turbūt snieguolės g.gif user posted image o čia mano narcizai wub.gif .
Atsakyti
Kaip aš jums pavydžiu ax.gif pas jus jau galima sakyti pavasaris.... klimatas švelnus, augink ką nori... smile.gif neskaudink širdies savo nuotraukomis smile.gif
Atsakyti
Del klimato svelnimo tai teisybe, sodininkasm rojus UK, nes klimatas svelnus ir pakankamai dregnas. Ale kaip jau atsibosta tas tik lietus ir lietus ir dar vejas
Atsakyti
Na pagaliau sugryzau bigsmile.gif ,
kai pabyrejau tai rodos ir akys nusvito ir aisq pamaciau kiek darbu pries ziema buvo nepadaryta doh.gif Net roziu eglisakem neapdangsciau... tik skiepo vietas durpem apkaupiau...
Klausykit o dabar dar ne laikas medzius geneti? musu berzo apatines sakos dar vasaros pradzioj lapus numete, speju reik nuimt jas, o ir pumpuru ant ju nematyti... Sakau gal laikas tai daryti?
Atsakyti
O jūs man patarkit ką su tuo žvyru daryt. jau pasikartosiu, bet ar labai blogai būtų jeigu tiesiog užpilčiau žemėm, nes toooookį kiekį akmenų išrinkt tai eina sau. Atrodo, kad jie dygsta, renku renku ir nemažėja
Atsakyti
Viska nukasti ir zemes normalu sluosni papilti, va koks mano neekonomiskas sumanymas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 01 28, 17:38)
O jūs man patarkit ką su tuo žvyru daryt. jau pasikartosiu, bet ar labai blogai būtų jeigu tiesiog užpilčiau žemėm, nes toooookį kiekį akmenų išrinkt tai eina sau. Atrodo, kad jie dygsta, renku renku ir nemažėja

Šaltis vistiek visus akmenukus iškels į paviršių ir vėl bus dainelė nuo pradžios, bandyk rinkti, kitos išeities nematau.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 01 28, 18:08)
Šaltis vistiek visus akmenukus iškels į paviršių ir vėl bus dainelė nuo pradžios, bandyk rinkti, kitos išeities nematau.

Ale , kad to salcio cia nera. Itariu teks rinkt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 01 27, 19:31)
opuntia fragilis - raudoni žiedai ir opuntia vulgaris -geltoni žiedai, abi žiemoja lauke be problemų.

O ar butu galima kada nupirkti nuluzusia ausyte? Pastu manau puikiausiai atkeliautu sitas istvermingas gyvis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2008 01 28, 00:14)
mano gyvulys nuede jukos lapu galus  doh.gif
ka man dabar daryt su jais?
atrodo katastrofiskai  verysad.gif

patarkit, prasau, nes skauda sirdi praeinant kiekviena karta verysad.gif
Atsakyti