Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 01 27, 13:24)
Apsvieskit mane neismanele kas tie sisteminiai insekticidai blush2.gif . O pirmieji lapeliai jau pasirode  rolleyes.gif

Tai parduotuveje paieskok ir bus http://www.the-piedp....co.uk/th13.htm va cia truputi aiskaiu kas jie yra... Va toks gali buti ar panasus
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 01 27, 15:24)
Apsvieskit mane neismanele kas tie sisteminiai insekticidai blush2.gif . O pirmieji lapeliai jau pasirode  rolleyes.gif

Sisteminiai insekticidai tai nuodai, kurie naikina vabzdžius ne tik tiesiogiai papuolę ant kenkėjo, bet ir per augalo sultis, t.y. nuodai papuola į augalo sultis ir kenkėjas besimaitindamas nusinuodija. mirksiukas.gif
Bandžiau paaiškinti liaudiškai biggrin.gif Tikiuosi supratot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 27 sausio 2008 - 17:18
Kokie grožiai čia pas visas wub.gif
Kieme krokai lenda po truputį iš po pliurzos.

Sakykit, o jei per ateinančias dienas kaimynų svarainius apkarpyčiau prie pat žemės, ar nesugalvotų iš šaknų leist naujus stagarus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 27 sausio 2008 - 17:25
mergai nesierzinkit cia, dieve kaip noriu pavasariooooooooooooo

QUOTE(Sraunius @ 2008 01 27, 18:25)

Sakykit, o jei per ateinančias dienas kaimynų svarainius apkarpyčiau prie pat žemės, ar nesugalvotų iš šaknų leist naujus stagarus?

leis ir zydes ir net svarainius prie pat zemes uzaugins- piktzole kapitaline- saknis kaip pas medi- mes su traktorium rovem gyvatvore is ju doh.gif o jie vis dar islaenda is kazkur biggrin.gif
Atsakyti
O pas mane kanas rusy stovi, ir pamirsau as ji - ateinu siandien, tai jis lapa didziausia jau isaugines. Rysy ir vesu, ir nelaistau. Teks dabar jam kest iki pavasario.

Knifofija, opuntijos thumbup.gif kaip noreciau turet laukine... Ismainyciau i visas kambarines lotuliukas.gif kambary tai mane jos kartais net erzina.
Papildyta:
O kokia veisle tos laukines opuntijos? Kartais ne imbricata?
Atsakyti
Aciu Sugar ir Isdykele 4u.gif Kita savaite butinai turiu ju nusipirkt, nes siandien apziurejau, kad jau mano roze vel zaliais vabaliukais aplipus. O pas mane kiemely jau vienas narcizas nemenka pumpura turi clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 27 sausio 2008 - 18:37
QUOTE(Tina* @ 2008 01 27, 19:15)
O pas mane kanas rusy stovi, ir pamirsau as ji - ateinu siandien, tai jis lapa didziausia jau isaugines. Rysy ir vesu, ir nelaistau. Teks dabar jam kest iki pavasario.

Knifofija, opuntijos  thumbup.gif kaip noreciau turet laukine... Ismainyciau i visas kambarines  lotuliukas.gif kambary tai mane jos kartais net erzina.
Papildyta:
O kokia veisle tos laukines opuntijos? Kartais ne imbricata?

opuntia fragilis - raudoni žiedai ir opuntia vulgaris -geltoni žiedai, abi žiemoja lauke be problemų.
Atsakyti
mano gyvulys nuede jukos lapu galus doh.gif
ka man dabar daryt su jais?
atrodo katastrofiskai verysad.gif
Papildyta:
kurian galan Lietuvos gyvenat, kad narcizai zydi bigsmile.gif
pas mumi 15cm sniego ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2008 01 27, 17:43)
leis ir zydes ir net svarainius prie pat zemes  uzaugins- piktzole kapitaline- saknis kaip pas medi- mes su traktorium rovem gyvatvore is ju doh.gif  o jie vis dar islaenda is kazkur biggrin.gif

Matai, pasiskaičiau knygose, kad juos genėt ( norint praretint ar gausesnio derliaus) reikia po žydėjimo. Tai jei dabar apkarpyčiau, sakau, gal iš po žemių nedrįs į mano kiemą tie bjaurybės slinkt g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurencija2 @ 2008 01 27, 23:14)
kurian galan Lietuvos gyvenat, kad narcizai zydi  bigsmile.gif
pas mumi 15cm sniego  ax.gif

UK merginos čia mus erzina bigsmile.gif
Atsakyti
AR GALIMA JAU KOVO PRADŽIOJ SĖTI GĖLYTES?
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2008 01 28, 09:52)
AR GALIMA JAU KOVO PRADŽIOJ SĖTI GĖLYTES?

Žiūrint kokias, kai kurioms gali būti per vėlu, o kai kurioms per anksti. parašyk pavadinimus, pasakysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 01 27, 19:36)
O pas mane kiemely jau vienas narcizas nemenka pumpura turi clap.gif

prasytumem irodymu bigsmile.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti