Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

As zinau labai puola visokie amarai cia rozes... Nenaikink, o pabandyk kokias vaistais pagydyti, na sodu centruose tai turetu buti... Man cia tei sliuzai yra diziausias biaurumas ir jie labai nueda gvazdikelius, petunijas ir siaip skanesnius augalelius...
Atsakyti
O pas mane irgi nieks nedygsta. Ot bus smagu pavasari, pinigai balon doh.gif
Atsakyti
Isdigs kai bus laikas, ne taip greitai.... As vienais metais taip pat sejau, kad vaikams idomiau butu, tai vyresnelis begdavo kas valanda tikrinti ar jau neisdygo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sugar: 26 sausio 2008 - 23:48
QUOTE(Sugar @ 2008 01 27, 00:40)
As zinau labai puola visokie amarai cia rozes... Nenaikink, o pabandyk kokias vaistais pagydyti, na sodu centruose tai turetu buti... Man cia tei sliuzai  yra diziausias biaurumas ir jie labai nueda gvazdikelius, petunijas ir siaip skanesnius augalelius...

Aha bjaurus reikalas tie sliuzai. Mano tulpes jau suskylejo. Nupirkau nuodu ir pribarsciau aplink geles. Ziuresiu kas bus. Tikiuosiu daugiau nelies tulpiu
Atsakyti
na ka ieinu dabra ir ziuriu, i toki kambariuka kur laikau kanus, nes nelabai turiu geru laikymo salygu, ten toks name kambarius neapsildomas bet sviesus, jame ir laikau!ogi kelisuose vazonuose kanai sudyge, apie 20 cm, kiti dar ne. nz ar cia gerai ar ne?bet ka dabar, istikro jau sausio galas.kaip amnot?
Atsakyti
QUOTE(Lexi 04 @ 2008 01 27, 10:15)
na ka ieinu dabra ir ziuriu, i toki kambariuka kur laikau kanus, nes nelabai turiu geru laikymo salygu, ten toks name kambarius neapsildomas bet sviesus, jame ir laikau!ogi kelisuose vazonuose kanai sudyge, apie 20 cm, kiti dar ne. nz ar cia gerai ar ne?bet ka dabar, istikro jau sausio galas.kaip amnot?

Matyt buvo drėdnos užtai ir sudygo. Dar labai anksti - dar tik sausis, o kanos bijo šalnų, taigi į lauką bus galima sodinti tik kai negrės šalnų pavojus.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 01 27, 00:04)
As UK tai pas mus silta. O apie ta roze kazkurioj ankstesnej temoj esu prasius patarimo. Nemanau, kad galesiu ja persodint ji kokie 2m aukscio ir bando augt kaip vijoklis prisisliejus prie namo sienos. Yra padaryti ir itvirtinimai, kurie ja prilaiko. Manau, kad ji labai sena, nes kamienas prie zemes kaip mano riesas. Ir saknys bus turbut labai ilgos. Rudeni ja buvo amaras uzpuoles, bet dabar nesimato. Tikiuosi pavasari neuzpuls vel tie bjaurybes baltasparniai.

Pas jus jau šilta, purkšk fungicidais, o kai pasirodys pirmieji lapeliai, nieko nelaukdama purkšk sisteminiais insekticidais.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 01 27, 00:42)
O pas mane irgi nieks nedygsta. Ot bus smagu pavasari, pinigai balon  doh.gif

Nesijaudink viskas sudygs, mano irgi pasirodė tik tie augaliukai, kurie buvo sodinti prieš keletą metų ir nepersodinti, o rudenį sodinti, dar nei vienas nerodo nosytės.
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 01 26, 20:57)
Pas mane vienas hiacintas išdygo  doh.gif Ką su juo daryt? Nušals, jei pašals  g.gif  O jei iškasti ir įkišti į vazoną?

Jokiu būdu nekaskit. Visos šitos ankstyvos gėlės atsparios šalnoms. Jei prasidės stiprūs šalčiai, galima truputį pamulčiuoti - apipilti durpėmis.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 01 26, 23:42)
O pas mane irgi nieks nedygsta. Ot bus smagu pavasari, pinigai balon  doh.gif

Nepergyvenk irnesakyk.gif Dar tik sausis ir gerai kad nedygsta.
Atsakyti
Apibėgau savo valdar ir štai ką radau :

Skleidžiasi pavasarinis erantis

user posted image

Žiedus pradeda skleisti hammamelis

user posted image

Taip žiemoja mano opuncijos

user posted image

O taip žiemoja mano jukos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 01 27, 14:14)
Žiedus pradeda skleisti hammamelis

g.gif o sitasai hammamelis ziuriu pas mano kaiminka visa ziema zydi bigsmile.gif

maniskiai krokai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 01 27, 13:57)
Pas jus jau šilta, purkšk fungicidais, o kai pasirodys pirmieji lapeliai, nieko nelaukdama purkšk sisteminiais insekticidais.
Papildyta:

Nesijaudink viskas sudygs, mano irgi pasirodė tik tie augaliukai, kurie buvo sodinti prieš keletą metų ir nepersodinti, o rudenį sodinti, dar nei vienas nerodo nosytės.

Apsvieskit mane neismanele kas tie sisteminiai insekticidai blush2.gif . O pirmieji lapeliai jau pasirode rolleyes.gif
Atsakyti
NA MERGINOS thumbup.gif pas jus darželiai, gerai ten pas jus jau krokai ruošiasi žydėt, o pas mjus šiandien į darbą kaip karvė ant ledo važiavau - taip sniegą vertė, kad baisu, dabar jau vėl viskas nutirpę, dar toli mums iki žiedelių , pavydžiu baltu pavydu .. 4u.gif
Atsakyti