Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(DOMINUKE @ 2008 02 28, 12:29)
Labukas aplinkos grazintojos 4u.gif As taip pat jau nuo nauju metu suku galva kaip reikes tvarkyti aplinka. doh.gif Pas mane sode taip baisu kad nei nezinau nuo ko pradeti.

tu teisingai darai, jei jau suki galvą mirksiukas.gif , nes pradėi būtent nuo to ir reikia, t.y viską apgalvoti įvertinti ir tik tada imtis veiksmų smile.gif

QUOTE(Melodi @ 2008 02 28, 12:33)
O ropes mano kazkaip po ziemos nurudavo, cia taip turi but? g.gif

Žiūrint koks nurudavimas - jei tik spalva pakitusi, tai atsigaus, kai saulės šviesos gaus, o jei nurudavę iki sausumo, sudžiūvę, praradę savo sultingumą, mėsingumą, tai kaži ar ne paskutinioji blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 02 28, 12:35)
Ačiū. Čia aš buvau klausus. O gal žinot ar augtų rūgščioj žemėj, pavėsy čiobreliai?

rūgščioj dirvoj augtų, bet pavėsį tikrai ne, nes čiobrelis sausų, smėlėtų, saulėtų dirvų augalas. Smėlis dažniausiai būna rūgštus. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Neragavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 02 28, 13:48)
rūgščioj dirvoj augtų, bet pavėsį tikrai ne, nes čiobrelis sausų, smėlėtų, saulėtų dirvų augalas. Smėlis dažniausiai būna rūgštus.   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Neragavau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu ir ką man su tuo pavėsiu daryt. Niekas neauga verysad.gif , o taip norisi, kad po tais rododendrais kokie žemaūgiai žolynėliai driektūsi.
Pastebėjau, kad čiobreliai miške auga saulėtose vietose, bet galvoju o gal.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 28 vasario 2008 - 13:59

ir vasaros
user posted image
P.S ranka MB(stambaus vyruko biggrin.gif )
[/quote]

Sveiki,
labai ispudingai atrodo tas persikas, gal kas turite persikų medeliu, kurie jau aklimatizavuosi/ uzsigridino prie Lietuvos oru priprato. Noreciau isigyti, nes mano pirkti medeliai neperziemavojo unsure.gif
Jei kas turit, parasykit, prasom i az

Is anksto dekuoju
Atsakyti
Niekad nebuciau pagalvojus, kad smelis rugztus smile.gif Bet irgi neragausiu lotuliukas.gif

O man vel amnezija, ir ko as is rudens visur prisikaisiojau g.gif Jau sakiau pasizymesiu, bet gavos kaip visad doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 02 28, 14:56)
Nu ir ką man su tuo pavėsiu daryt. Niekas neauga verysad.gif , o taip norisi, kad po tais rododendrais kokie žemaūgiai žolynėliai driektūsi.

Nežinau aš šalia rododendrų tai ir viržius auginu ir erikas, mat rūgštos žemės mėgėjai.
Pas mus nėra tokio baisaus pavėsio, mano rododendrai po pušimis susodinti. Toks dalinis pavėsiukas galima sakyti. Tai štai šalia tų rododendrų prisodinėjau vaisginų (raudonlapės), jos auga greitai ir priežiūros nelabai reikia, nebent retinti smile.gif Pamaniau, vistiek ravinėti reikia tai ir sukaišiojau. Atrodė normaliai. Bet pavasarį, kai pamačiau savo žydinti baltai rododendrą ir mėlynus vaisginų žiedynus - apšalau thumbup.gif atrodė įspūdingai. Kartais viskas netikėtai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 02 28, 14:56)

sodinkite paprastas paprasčiausias spriges.Jos pavėsyje gražiau nei saulėtoje vietoje žydi.Pas mus visuomet jų nemažai prisodinta ir visą vasarą ištisai žydi, tikrai gražaiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 02 28, 16:38)
Niekad nebuciau pagalvojus, kad smelis rugztus  smile.gif Bet irgi neragausiu  lotuliukas.gif

O man vel amnezija, ir ko as is rudens visur prisikaisiojau  g.gif Jau sakiau pasizymesiu, bet gavos kaip visad  doh.gif

Nevisada būna rūgštus, bet dažniausiai.
Atsakyti
va apie spriges užėjo kalba ir prisiminiau užklausti, kas esat susidūrę:
pernai pirkau kelis daigelius sprigių ir pora jų išsisaugojau per žiemą. Vienam vėsiasniam kambary gana sėkmingai išgyveno, nenuspuro ir dabar galvoju, kad reikėtų pasidauginti. Kaži ar jos lengvai šaknyjasi, kaip geriau elgtis - ar nulaužius ūgliukus merkti į vandenį ar į žemę iš karto? g.gif nesinori gana neblogai atrodančių kelmelių išlaužyti ir sugadinti...
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 02 28, 17:32)
va apie spriges užėjo kalba ir prisiminiau užklausti, kas esat susidūrę:
pernai pirkau kelis daigelius sprigių ir pora jų išsisaugojau per žiemą. Vienam vėsiasniam kambary gana sėkmingai išgyveno, nenuspuro ir dabar galvoju, kad reikėtų pasidauginti. Kaži ar jos lengvai šaknyjasi, kaip geriau elgtis - ar nulaužius ūgliukus merkti į vandenį ar į žemę iš karto? g.gif  nesinori gana neblogai atrodančių kelmelių išlaužyti ir sugadinti...

Geriausia uglelius sukišti į šlapią žemę
Atsakyti
Va ta nabagė rožė. Nežinau ar ji labai sena, kai atsikraustėm jau radom. Ir matosi kamputis kaimynų tvoros, kad ją kur bash.gif . Patarkit ar man tą rožę bandyt į vazoną perkelt, ar jau jai paskutinioji. Ir dar norėčiau išgirs kaip ji jums atrodo ax.gif . Aš nepatyrus šioj srity blush2.gif , bet man ji labai skysta ir išstypus.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2008 02 28, 09:10)
Sveikutes 4u.gif
Na, ziema nebesilankiau sitoj temoj, bet mazu kas mane dar atsimins blush2.gif
Gi buvau pasidavus masinei kroku kisimo i pieva psichozei rudeni lotuliukas.gif  Vakar apziurejau, ogi jau sudyge yahoo.gif Ir snieguoles taip pat yahoo.gif Dabar belieka tiketis, kad nenusals doh.gif  Labai pavojingi dabar salciai butu? Gal dar kuom pridengt? smile.gif

pas mane jau baigia nuzydet ir snieguoles ir krokai rolleyes.gif (ne LT as)
cia pries menesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supo: 28 vasario 2008 - 23:59