Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 02 27, 13:23)
O ar pavėsį kalijos mėgsta? As noriu rododendrus sodint. Prisiskaičiau, kad jiems rūgšti žemė patinka. Ir matau, kad rožei jau galas ateina verysad.gif . Anksčiau buvau rašiu, kad amarai užpuolė. Tai va, amarus jaišnaikinau, bet lapai vistiek juoduoja. Radau kažkur parašyta ir dar nuotraukų pridėta, kad taip būna užmirkusioj žemėj. O pas mamne kitaip ir nebus, nes žemė sunkiai vandenį geria ir dar negana to kaimynų aukščiausia tvora šešėlį meta. Ten niekada saulės nebūna. O jeigu aš ją pabandyčiau iškast ir pasodint į vazoną? Ar ji nenumirtų? tikriausiai šaknis pažeisčiau

Geriau sodinti į didelį vazoną, nei taip kankinti augaliuką g.gif Žinoma, nelygu koks jos dydis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 02 27, 13:23)
O jeigu aš ją pabandyčiau iškast ir pasodint į vazoną? Ar ji nenumirtų? tikriausiai šaknis pažeisčiau

Pas mane viena vargšiukė vis vietos nerado. Tai praeitais metais įsodinau į kokių 20l vazoną. Augo žydėjo. Šiemet kad nešalta buvo prie namo stovėjo niekuo nedengta,nesušalo. Truputį duosiu naujų žemių, manau augs.
user posted image

O rododendrai užmirkusioj dirvoj tai turbūt nesidžiaugs taip pat.
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 27, 14:30)
Geriau sodinti į didelį vazoną, nei taip kankinti augaliuką g.gif Žinoma, nelygu koks jos dydis ax.gif

Aukšta. vakare įmesiu nuotrauką.
Papildyta:
QUOTE(crocus @ 2008 02 27, 15:07)

Rododendrui galvoju iškas duobę ir ant dugno pripilt drenažo, o kai įsodinsiu duobę užpildyt pirktine žeme. Gal augtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 02 27, 14:23)
O ar pavėsį kalijos mėgsta? As noriu rododendrus sodint. Prisiskaičiau, kad jiems rūgšti žemė patinka. Ir matau, kad rožei jau galas ateina verysad.gif . Anksčiau buvau rašiu, kad amarai užpuolė. Tai va, amarus jaišnaikinau, bet lapai vistiek juoduoja. Radau kažkur parašyta ir dar nuotraukų pridėta, kad taip būna užmirkusioj žemėj. O pas mamne kitaip ir nebus, nes žemė sunkiai vandenį geria ir dar negana to kaimynų aukščiausia tvora šešėlį meta. Ten niekada saulės nebūna. O jeigu aš ją pabandyčiau iškast ir pasodint į vazoną? Ar ji nenumirtų? tikriausiai šaknis pažeisčiau

Jei rožė jauna, gali sodinti drąsiai, bet jei sena, tai neverta, o drėgna ir pavėsinga vieta rododendrui kaip saldainis. Bet jiems žemę turėsi dar ir parūgštinti.
Papildyta:
QUOTE(crocus @ 2008 02 27, 15:07)
Pas mane viena vargšiukė vis vietos nerado. Tai praeitais metais įsodinau į kokių 20l vazoną. Augo žydėjo. Šiemet kad nešalta buvo prie namo stovėjo niekuo nedengta,nesušalo. Truputį duosiu naujų žemių, manau augs.
user posted image

rododendrai mėgsta drėgmę, inoma jei pastoviai bus vandenį, tai ir jiems pakenks.
Atsakyti
Kas liecia kalijas, tai joms irgi pavesingos vietos patinka kiek zinau. Cia klausimas apie tai buvo auksciau ax.gif
Atsakyti
Sveikos,labai norėčiau prisijungti prie jūsų šaunios komandos friends.gif Man dabar didžiulė depresija ,nes pažvelgus pro mano langus toks vaizdas ,kurio niekam nelinkėčiau.Visą rudenį grėbiau lapus , o dabar kai buvo šitokie vėjai visi kaimynų medžių lapai pas mane, nors verk cray.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Na, ziema nebesilankiau sitoj temoj, bet mazu kas mane dar atsimins blush2.gif
Gi buvau pasidavus masinei kroku kisimo i pieva psichozei rudeni lotuliukas.gif Vakar apziurejau, ogi jau sudyge yahoo.gif Ir snieguoles taip pat yahoo.gif Dabar belieka tiketis, kad nenusals doh.gif Labai pavojingi dabar salciai butu? Gal dar kuom pridengt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2008 02 28, 12:10)
Gi buvau pasidavus masinei kroku kisimo i pieva psichozei rudeni lotuliukas.gif  Vakar apziurejau, ogi jau sudyge yahoo.gif Ir snieguoles taip pat yahoo.gif Dabar belieka tiketis, kad nenusals doh.gif  Labai pavojingi dabar salciai butu? Gal dar kuom pridengt? smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o as tai dar ne namie, tai net nzn, kas pas mane islinde o kas ir ne schmoll.gif
idomu, kaip mano krokai g.gif

Rena(tenka sedet svetimu niku tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2008 02 28, 12:10)
Sveikutes 4u.gif

Gi buvau pasidavus masinei kroku kisimo i pieva psichozei rudeni lotuliukas.gif  Vakar apziurejau, ogi jau sudyge yahoo.gif Ir snieguoles taip pat yahoo.gif Dabar belieka tiketis, kad nenusals doh.gif  Labai pavojingi dabar salciai butu? Gal dar kuom pridengt? smile.gif

tai lauksim foto kai sužydės mirksiukas.gif
o šalčių kad jau ir nebežada pavojingų - žiūrėjau ilgalaikę prognozę, tai iki kovo kone vidurio naktimis vos apie minus 1 - 2 temperatūra sukiojasi rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas aplinkos grazintojos 4u.gif As taip pat jau nuo nauju metu suku galva kaip reikes tvarkyti aplinka. doh.gif Pas mane sode taip baisu kad nei nezinau nuo ko pradeti.
Atsakyti
QUOTE(Ritux @ 2008 02 28, 11:16)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o as tai dar ne namie, tai net nzn, kas pas mane islinde o kas ir ne schmoll.gif
idomu, kaip mano krokai g.gif
Rena(tenka sedet svetimu niku tongue.gif )

A kur tu sedi? blush2.gif Zonoj? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 02 28, 11:24)
tai lauksim foto kai sužydės mirksiukas.gif
o šalčių kad jau ir nebežada pavojingų - žiūrėjau ilgalaikę prognozę, tai iki kovo kone vidurio naktimis vos apie minus 1 - 2 temperatūra sukiojasi rolleyes.gif

Nu tikiuosi suzydes, nes ta pusle ant delno, kuria prisitryniau kol i pieva visus sukisau tai laaabai ilgai negijo lotuliukas.gif

O ropes mano kazkaip po ziemos nurudavo, cia taip turi but? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 02 27, 23:24)
Kas liecia kalijas, tai joms irgi pavesingos vietos patinka kiek zinau. Cia klausimas apie tai buvo auksciau  ax.gif

Ačiū. Čia aš buvau klausus. O gal žinot ar augtų rūgščioj žemėj, pavėsy čiobreliai?
Atsakyti