Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(imra @ 2008 02 25, 13:39)
Laba diena,
kadangi sitas skyrelis vienas is gyviausiu, tai noreciau paklausti kokius sejat pomidorus siltnamiui, kazkur lyg ir maciau atsakyma, bet neuzsirasiau, o dabar niekaip nerandu. Jeigu nesunku, padekit 4u.gif

Tinka Alambra, Tamaris, Rondelo, Madison, Evpator, Magnus, taifun. Visi šie pomidorai nesirgs jokiomis ligomis, tai hibridai.
Papildyta:
QUOTE(Dimpolina @ 2008 02 25, 15:11)
kur cia galima uzsisakyti? ir koks spec vazonas?  ax.gif
kur ir mazdaug kada butu galima nusipirkti zemuogiu daigu?
ir kada pradedama prekyba gelyciu jau paaugintais krumeliais, o ne daigais?

labai prasau atsakyti neismanelei  blush2.gif

Žemuogių daigų ieškok turguose, jau balandžio mėnesį. O vienmečių gėlių krūmeliais prekiauti pradeda, kai atšyla oras (maždaug balandžio vidury), o dabar tik mažais daigeliais.
Atsakyti
QUOTE(Dimpolina @ 2008 02 25, 15:11)
kur cia galima uzsisakyti? ir koks spec vazonas?  ax.gif
kur ir mazdaug kada butu galima nusipirkti zemuogiu daigu?
ir kada pradedama prekyba gelyciu jau paaugintais krumeliais, o ne daigais?

labai prasau atsakyti neismanelei  blush2.gif

Aš UK blush2.gif šiuo metu gyvenu, o braškes čia pradeda sodint kovo pradžioj. LT dar ankstoka. Tiesiog per internetą užsisakiau daigų, kurie uogas brandina visą vasarą ir dabar laukiu kol gausiu. O spec. vazonai tai tokie su kišenėlėm. Mano kiemas nedidelis tai negaliu braškių lysvėse augint, o ir visai gražu turėtų būt tie vazonai su braškėm. Reiktų paieškot internete, kas LT prekiauja keramika. Gal jie turėtų ir vazonų braškėms
Atsakyti
Isivaizduoju kaip jos graziai atrodo tuose vazoneliuose, bet man tokiu budu uzaugintos nevalgomos nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Pradėjo dygti mano žemuogės bigsmile.gif Sėjau lygiai prieš 2 savaites bigsmile.gif
Jau taip laukiu pavarasio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 02 25, 16:21)
Isivaizduoju kaip jos graziai atrodo tuose vazoneliuose, bet man tokiu budu uzaugintos nevalgomos nors tu ka  doh.gif

Valgomos jos valgomos, tik uogienes tai gal neišsivirsi, o vaikams tai labai patikdavo betgi ryte tikrinti uogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 02 25, 14:32)
Aš UK blush2.gif šiuo metu gyvenu, o braškes čia pradeda sodint kovo pradžioj. LT dar ankstoka. Tiesiog per internetą užsisakiau daigų, kurie uogas brandina visą vasarą ir dabar laukiu kol gausiu. O spec. vazonai tai tokie su kišenėlėm. Mano kiemas nedidelis tai negaliu braškių lysvėse augint, o ir visai gražu turėtų būt tie vazonai su braškėm. Reiktų paieškot internete, kas LT prekiauja keramika. Gal jie turėtų ir vazonų braškėms

Tokiu kiseniniu vazonu yra garden centruose.. woodies, b&q taip pat ju yra.. paieskok tikrai rasi.. mirksiukas.gif
QUOTE(Tina* @ 2008 02 25, 16:21)
Isivaizduoju kaip jos graziai atrodo tuose vazoneliuose, bet man tokiu budu uzaugintos nevalgomos nors tu ka  doh.gif

kodel gi.. smile.gif valgomos ir dar kaip.. tas vazonas taip graziai pasidengia is pradziu ziedais.. paskui uogom.. kad net vazono nesimato.. as irgi kaip mazas vaikas begt ir ziuret megztu.. uogienes kaip Sugar sako nesissivirsi.. bet su pienu susitrini ir kemsi.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
help.gif Jeigu auga samanos, tai kokia čia dirva? Rūgšti, šarminė...? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 02 26, 14:50)
help.gif Jeigu auga samanos,  tai kokia čia dirva? Rūgšti, šarminė...? mastau.gif

Rūgšti, reikia kalkinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 26, 15:59)
Rūgšti, reikia kalkinti g.gif

ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Na va ir as suzinojau, juk sakiau, kad cia moterys viska zino thumbup.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Papasakokit mamytes viska nuo pradziu,kaip uzsiauginti petunijas,jau antrus metus bandysiu-pernai visai nesudygo,matyt neturiu dar patirties pakankamai doh.gif zinau kad reikia pradziai sekliukes siltai sudaigint,o paskui kai jau keli lapeliai,ar reikia dar atskirai kieviena i ta mazyti plastmasini vazoneli persodint?ir tik paskui,jau gerokai veliau,i lauko vazona???kada ir kokiomis trasomis reikia trest petunijas?
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 02 26, 16:11)

QUOTE(Sugar @ 2008 02 26, 16:17)
Na va ir as suzinojau, juk sakiau, kad cia moterys viska zino  thumbup.gif

žinokit, nesu tikra, dėl to tokią ikoną uždėjau g.gif Laukime dar patvirtinimo iš senbūvių blush2.gif
Atsakyti