cia as vel su savo kalusimais kvailais.. na, turiu tokia problema, pas mus name yra tik trys palanges... viena darbo kambaryje ie virtuveje ( abi i rytu puse) ir viena prieskambaryje, kuris ziuri i siaure, tiesa, yra dar nediduke palangyte vonioj i pietus, bet ten stiklas toks ... hm tai kaip man tu gerybiu ir grozybiu uzsiaugint? kitur langai iki zemes ir visur parketas, o ziuri tie like langai i vakarus. Galvoju, gal tu nusipirkti siltnamiuku kur senukuose parduoda, jie uzsidaro, tai gal galeciau viena ant kito sudet? jus labiau patyrusius, patarkite, ka?
QUOTE(kriro @ 2008 02 23, 20:04)
cia as vel su savo kalusimais kvailais.. na, turiu tokia problema, pas mus name yra tik trys palanges... viena darbo kambaryje ie virtuveje ( abi i rytu puse) ir viena prieskambaryje, kuris ziuri i siaure, tiesa, yra dar nediduke palangyte vonioj i pietus, bet ten stiklas toks ... hm tai kaip man tu gerybiu ir grozybiu uzsiaugint? kitur langai iki zemes ir visur parketas, o ziuri tie like langai i vakarus. Galvoju, gal tu nusipirkti siltnamiuku kur senukuose parduoda, jie uzsidaro, tai gal galeciau viena ant kito sudet? jus labiau patyrusius, patarkite, ka?
Žinoma gali sudėti keliais aukštais, tik kaskart vėdindama turėsi juos sukeitinėt vietomis, kad apatinis nebūtų visada apačioje.
Na, paeksperimentuosiu Žiūrėsiu kas gausis
siandien maciau pirkt jau kaip norec
QUOTE(Regila @ 2008 02 23, 19:30)
Dauguma augalų nuodingi. ...
taigi va, svarbiausia daiktus naudoti pagal paskirtį - kas skirta grožėtis tuo ir grožėtis, o ne ragauti
na su mažaisiais įpėdiniais kita šneka - juos jau reikia saugoti
Nuodingų sąraše dar ir šie augalai:
Vėdrynas
Plukė, Baltašaknė,Rusmenė, Karpažolė, Ožekšnis, Melvenė, Durnaropė, Burbulis, Sinavadas, Rykštenė, Šilagėlė, Vėlyvis, Tramažolė, Žilė, Narcizas, Tulpė, Kurpelė, Ricinžolė, Kalija. Ir tai dar visi..
Vėdrynas
Plukė, Baltašaknė,Rusmenė, Karpažolė, Ožekšnis, Melvenė, Durnaropė, Burbulis, Sinavadas, Rykštenė, Šilagėlė, Vėlyvis, Tramažolė, Žilė, Narcizas, Tulpė, Kurpelė, Ricinžolė, Kalija. Ir tai dar visi..
Siandien nusipirkau knygele "Rododendrai". Autore - Danguolė Liagienė. gal kuri zinot sia moteri? Idomu ar toj knygelej praktine info, ar tik is vertimu teorija.
QUOTE(Tina* @ 2008 02 24, 00:42)
Siandien nusipirkau knygele "Rododendrai". Autore - Danguolė Liagienė. gal kuri zinot sia moteri? Idomu ar toj knygelej praktine info, ar tik is vertimu teorija.
Danguolė labai puikus žmogus dirbantis Kauno botanikos sode dendrologijos srityje (sumedėję augalai), turėtum rasti daug praktinių patarimų. Nors šitos knygos neskaičiau, todėl galiu spręsti tik pagal žmogų.
QUOTE(linuke_ @ 2008 02 23, 14:05)
Dabar norisi man jį išraut Gerai, kad užkampyje augo, tai kaip ir nečiupinėjau. O ankstesnioji mūsų sodo šeimininkė tai kažkuo stipriai negalavo prie pilvo reikalų
Atiduodu himalajinį papėdžialapį, jei patys išsirausit
Atiduodu himalajinį papėdžialapį, jei patys išsirausit
man labai patinka papedzialapis, ir kaip dziaugiaus, kai radau ji nusipirkt, geriau jau su pirstinem ciupinesiu, bet vistiek turesiu . O Knifofijai tai aciu uz info .
QUOTE(vida777 @ 2008 02 24, 13:43)
man labai patinka papedzialapis, ir kaip dziaugiaus, kai radau ji nusipirkt, geriau jau su pirstinem ciupinesiu, bet vistiek turesiu . O Knifofijai tai aciu uz info .
Prašom
QUOTE(vida777 @ 2008 02 24, 13:43)
man labai patinka papedzialapis, ir kaip dziaugiaus, kai radau ji nusipirkt
gal butu galima nuotraukyte,kas cia per augaliukas...
o jus zinojot kuri kad buna kastonas kaip krumas Aesculus parviflora lot.pav.
ir dar - zydintis serbentas,kuris praktiskai auginamas ne del uogu,o del ziedu ribes sanguineum lot.pav.
QUOTE(Wolke @ 2008 02 24, 15:05)
gal butu galima nuotraukyte,kas cia per augaliukas...
http://images.google...a...sa=N&tab=wi