Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

Nesibaiminkit to pėdlapio himalajinio. Įdomu jo augimą stebėt..:
http://www.sodai.lie...imalajinis.html
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2008 02 23, 18:08)

Daugmaž žinojau , kad nuodingas, bet po Knifofijos komentarų kažko visai nebenoriu jo pas save augint lotuliukas.gif Pasiūlysiu broliui kaiman pasodinti tongue.gif Pas jį vaikai dideli ax.gif Tikiuosi nesužinosiu apie brugmansijas ko nors panašaus. O tai visi aplinkui tik ir ragina mest lauk, ale jų gaila
Atsakyti
Susiruošiau šiandien sėti smulkiažiedes begonijas ir svyrančias verbenas. Ar ne per anksti? Ant pakuotės parašyta, kad begonijų nereikia užžerti substratu, o kažin kaip su verbenom? g.gif
Atsakyti
Dauguma augalų nuodingi. Brugmansija nėra išimtis...,ypač, jei yra mėgėjų paskanauti...
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 23, 19:28)
Daugmaž žinojau , kad nuodingas, bet po Knifofijos komentarų kažko visai nebenoriu jo pas save augint lotuliukas.gif  Pasiūlysiu broliui kaiman pasodinti tongue.gif Pas jį vaikai dideli ax.gif  Tikiuosi nesužinosiu apie brugmansijas ko nors panašaus. O tai visi aplinkui tik ir ragina mest lauk, ale jų gaila

brugmansijų tik sėklos ir sultys nuodingos, nuo lietimo nieko nebūna.
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 23, 18:29)
Susiruošiau šiandien sėti smulkiažiedes begonijas ir svyrančias verbenas. Ar ne per anksti? Ant pakuotės parašyta, kad begonijų nereikia užžerti substratu, o kažin kaip su verbenom? g.gif

Begonijas rašo sausį vasarį sėt g.gif Mano vienos rūšies ledinukės nesudygo, tai galvoju jau per vėlu atsėt.
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2008 02 23, 18:31)
brugmansijų tik sėklos ir sultys nuodingos, nuo lietimo nieko nebūna.

aciuks.gif
Aš tai ir liest vaikams neleidžiu. Lapų toks nemalonus specifinis kvapas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crocus: 23 vasario 2008 - 18:32
QUOTE(Regila @ 2008 02 23, 19:08)

Nagi čia tavo pačios straipsnis.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 23, 18:34)
Begonijas rašo sausį vasarį sėt g.gif Mano vienos rūšies ledinukės nesudygo, tai galvoju jau per vėlu atsėt.

Ant pakuotės nurodytas sėjimo laikas XII-III g.gif Ai,bandysiu sėt, vistiek jau sėklų prisipirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 23, 18:34)
Aš tai ir liest vaikams neleidžiu. Lapų toks nemalonus specifinis kvapas..

biggrin.gif ir liesti, ir uostyti galima, tik nereikia valgyti to kas nevalgoma mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2008 02 23, 18:37)
Ant pakuotės nurodytas sėjimo laikas XII-III g.gif Ai,bandysiu sėt, vistiek jau sėklų prisipirkau doh.gif

Visažydes begonijas reikėtų sėti sausio mėnesį, bet tada būna sunku išauginti daigus, nes trūksta šviesos. Vėliau pasėtos vėliau pradės žydėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 23 vasario 2008 - 18:38
QUOTE(išdykėlė @ 2008 02 23, 18:40)
Visažydes begonijas reikėtų sėti sausio mėnesį, bet tada būna sunku išauginti daigus, nes trūksta šviesos. Vėliau pasėtos vėliau pradės žydėti.

O kada pradėtų žydėti, jei jas pasėčiau dabar?
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 23, 18:42)

Man neteko tokiu laiku sėti, bet manau, kad gegužės pabaigoj gali pradėti žydėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 23, 19:42)

Begonijos tikrai dabar pasėtos nesužystų gegužį, gal greičiau liepą rugpjūtį.
Atsakyti