Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(Wolke @ 2008 01 25, 13:37)
aciuks.gif ne cia ne mano krokai...pas mus sniego dar sia ziema nebuvo  ax.gif

savaitgali gal turesiu daugiau laiko sukelsiu nuotraukas is fotiko (MB nauja laptopa pirko-nezinau kaip cia susigaudysiu kur jas ikelt)
man irgi patinka mano avataras  wub.gif  blush2.gif

O aš jau pagalvojau kad tai taviškiai lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
man jau visai ku-ku, kazka norejau pasakyt, kol perskaiciau ir pamirsau doh.gif
Atsakyti
patarkit ka daryt su nuzydejusiais hiacintu svoguneliais...o jei pasodinciau lauke i gelyna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 01 25, 12:16)
patarkit ka daryt su nuzydejusiais hiacintu svoguneliais...o jei pasodinciau lauke i gelyna  g.gif

Man atrodo, kad gal reikia iskasti kai lapai nudziuna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 01 25, 15:16)
patarkit ka daryt su nuzydejusiais hiacintu svoguneliais...o jei pasodinciau lauke i gelyna  g.gif

Paieškok temos apie jacintus, ar tai tulpes, ten smulkiai buvau aprašius, kaip elgtis, dabar tingiuvėl perpasakoti, kadangi šios temos yra gana lėtos, turėtum nesunkiai surasti. jei nerasi sakyk.
Papildyta:
QUOTE(aistutėlė @ 2008 01 25, 12:58)
laba diena  biggrin.gif

paskaitinėju vis dažnai šią temą, visokių grožybių prisižiūriu  biggrin.gif . Kadangi mėgsta gėles, tai gal sakau galėsit padėt su tokiu klausimu apie kambarines gėles. Vat tie keramikiniai vazonai - vieni būna slidžiu paviršiumi, o kiti - ne, labiau toks šiurkštus tas paviršius. Tai į kokius vazonus geriau sodint kambarinius augalus - į tuos slidžius ar į tuos šiurkščius?? g.gif . Klausiu, nes gal dėl drėgmės pradeda luptis tie vazonai, na jų paviršius. kaip manot  g.gif

Labai būčiau dėkinga kad atsakytumėt  smile.gif .

gal biški ne į temą čia  blush2.gif .

Slidūs vazonai, tai ne lakuoti,bet glazūruoti, jei glazūruotas vidus, tai augalams jis netinka (visiškai nepraleidžia oro ir drėgmės, jei glazūruota tik išorė- sodinti galima. Kitas tipas terakotiniai vazonai, jie būna silikonuoti ir nesilikonuoti. Augalams tinka ir tie ie tie, bet geriau silikonuoti, jie orą praleidžia, bet nepelyja, nekaupia druskų vazono pakraščiuose (ištiesūų tai daug lėčiau nei paprasti terakotiniai) jų išorė dažnai būna apipiešta.
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2008 01 25, 11:55)

kas cia - persikas? Cia pas tave tokia egzotika auga wub.gif ?

QUOTE(Knifofija @ 2008 01 25, 15:10)
jie orą praleidžia, bet nepelyja, nekaupia druskų vazono pakraščiuose...

kaip man patinka tie apmusije, pazaliave moliniai/terakotiniai vazonai tongue.gif , tokie kaip sendinti atrodo. Interjerui tai aisku ne visur tiks, bet lauke... wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 01 25, 16:10)
Slidūs vazonai, tai ne lakuoti,bet glazūruoti, jei glazūruotas vidus, tai augalams jis netinka (visiškai nepraleidžia oro ir drėgmės, jei glazūruota tik išorė- sodinti galima. Kitas tipas terakotiniai vazonai, jie būna silikonuoti ir nesilikonuoti. Augalams tinka ir tie ie tie, bet geriau silikonuoti, jie orą praleidžia, bet nepelyja, nekaupia druskų vazono pakraščiuose (ištiesūų tai daug lėčiau nei paprasti terakotiniai) jų išorė dažnai būna apipiešta.

o tai galit įmesti kokią fotkę tų silikonuotų ax.gif . na nors vieną blush2.gif . nes nelabai patyrusi šiame reikale esu blush2.gif blush2.gif . aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 01 25, 16:38)
kas cia - persikas? Cia pas tave tokia egzotika auga  wub.gif ?
kaip man patinka tie apmusije, pazaliave moliniai/terakotiniai vazonai  tongue.gif  , tokie kaip sendinti atrodo. Interjerui tai aisku ne visur tiks, bet lauke... wub.gif .

Aga, praeitą vasarą buvo pirmas derlius- šitie dideli buvo 9 ant madelio- rugpjūty, o kitas ankstyvesnis , šiek tiek smulkesni - tai buvo virš 30
user posted image

tenka augint, nes turiu gurmaną biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2008 01 25, 16:32)
tenka augint, nes turiu gurmaną biggrin.gif

aha, o paskui taip profesionaliai uzkonservuoji... lotuliukas.gif
matai, dar tik pirmas derlius, o medis jau koks uzauges g.gif .
Atsakyti
Ta pati pagalvojau blink.gif

O as siandien jau neatlaikiau ir nusipirkau kavpnuji tabaka, rytine laumene ir karpatini katileli. Tik jauciau nepavyks man su tom seklytem.

Reiktu man kokio issamaus pasakojimo apie daiginima, pikiavima ir ypac perkelima i lauka. Man pradeda strigt ties antru etapu, o treciam viska sugadinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 01 25, 18:51)
Reiktu man kokio issamaus pasakojimo apie daiginima, pikiavima ir ypac perkelima i lauka. Man pradeda strigt ties antru etapu, o treciam viska sugadinu  doh.gif

tai tu pradek nuo paskutinio lotuliukas.gif - nueik ir nusipirk gatavai uzaugintu irnesakyk.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 01 25, 20:10)
tai tu pradek nuo paskutinio  lotuliukas.gif  - nueik ir nusipirk gatavai uzaugintu  irnesakyk.gif .

drinks_cheers.gif
Atsakyti