Gal man kas patartų kokias nereiklias gėlytes pasisodinti, pernai nuo sulfinijų pavargau, nors gražu, bet man su dviem reikliom mergytėm gana sunku kiekvieną dieną skirti laiko gėlėms. Nors manau šiemet jau gal būtų ir lengviau. Labai noriu ko nors pasisėti, tik pas mane žinios labai ribotos apie gėlynus. Esu irgi naujokė, namo aplinką truputuką, vejos lygyje, tvarkėm pernai, šiemet jau norėčiau pasigražinti. Va susisodinau vaismedžius mažaūgius, kaimynė sakė, kad blogai, reikalaus daug priežiūros, neatsparūs ligoms. Aš net nežinau tų visų veislių, kas žemaūgiai, kas aukštaūgiai, ji minėjo kažkokius vidutinio ūgio. Bet kas tai ir su kuo valgoma neįsivaizduoju, gal galit patarti, bent ką paskaityt, kad skaitymas būtų naudingas. Nes nusipirkau keletą knygų, tai jos man prastos enciklopedijos, nes surašyta tai kas pas mus neauga. Tai kam man tokių žinių reik. Labai noriu dar šilauogių, vieną pernai pasisodinau, nes tik vieną parodoj ir gavau, dagiau noriu
Aš iš svogūnėlių esu bandžius tik IKI pardavinėtus CAnus, tai vienas žydėjo, vienas maišelis nesudygo, bet du sudygo, tikiuosi šiemet jau daugiau žydės. O vat giminaitė buvo parvežus iš Olenadijos juodųjų tulpių, davėm pažįstamiems labai mylintiems tulpes, ale nesudygo