Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(crocus @ 2008 02 20, 10:03)
Sėjau kaktusus vienąkart su adata - pašlapini galiuką, imi sėklą-ji prilimpa, dedi į žemę. O šiemet sėjau taip ledinukes. Na knisalynės tai yra ir šiame būde g.gif

mega_shok.gif už kantrybę first.gif
Atsakyti
Noriu pasisodinti Aubreciu.
Gal kuri auginate.Kada jas seti? Ar lauke susodinti jau paaugusius daigelius, ar tiesiog berti seklas i zeme iskart lauke ir laukti kada isaugs ir suzydes?
Patarkit smile.gif apie prieziura kaip ir radau info ,bet va apie sejima - ne sad.gif
Atsakyti
Gal kas anksčiau išbandėte gėlių svogūnėlius, parduodamus Thomas Philips.
Atsakyti
Man neteko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2008 02 20, 22:44)
Sveikos merginos.. gal galesite man padeti..

Skaiciau cia pora saraseliu buvo gelyciu kurios auga pavesyje,, bet labai nedaug cia ju parasyta buvo.. gal zydincios geles kokios pavesy auga galit papasakot?  g.gif  radau prie bijuno pakuotes parasyta - pusiau seselis, auga ir sesely.. Teisybe?

Iš savo kuklių žinių galiu parašyti, kad pavėsį mėgsta begonijos, sprigės, melsvės. Pas mane šiaurinėj namo pusėj auga pasodintos raktažolės rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės, artėja pavasaris, prisipirkau visokių daržovių ir gėlyčių sėklų, turiu sodybą , tai dabar pradėsiu po truputį sėti ką galimą, kai jau bus galima kuistis gamtoje, tai bėgsiu gražinti aplinkos. Bus pirmi metai - pirmas pavasaris kai mes turim sogybą. Skaičiau čia vis Jus ir pati labai užsimanau padalyvauti jūsų pokalbiuose. Gal priimsit į savo būrį įsiterpėlę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linjan @ 2008 02 21, 17:39)
Sveikutės, artėja pavasaris, prisipirkau visokių daržovių ir gėlyčių sėklų, turiu sodybą , tai dabar pradėsiu po truputį sėti ką galimą, kai jau bus galima kuistis gamtoje, tai bėgsiu gražinti aplinkos. Bus pirmi metai - pirmas pavasaris kai mes turim sogybą. Skaičiau čia vis Jus ir pati labai užsimanau padalyvauti jūsų pokalbiuose. Gal priimsit į savo būrį įsiterpėlę ax.gif

Labai prašom. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2008 02 20, 08:55)
o jei petunijas dabar pasėčiau, tai kada maždaug žydėtų jau? gegužę? g.gif

Gegužės pradioj ax.gif gali net balandžio pabaigoj.
O dėl lobelijų - tai jas pasėja, o paskui pikuoja, t.y. išsodina po kelis daigelius.
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 02 21, 13:00)
Iš savo kuklių žinių galiu parašyti, kad pavėsį mėgsta begonijos, sprigės, melsvės. Pas mane šiaurinėj namo pusėj auga pasodintos raktažolės rolleyes.gif

dekoju... 4u.gif

knifofija.. gal papildysi saraseli man, ka i pavesi sodinti.. visiskai visiskai saules negauna ten.. verysad.gif
Atsakyti
O ar galėtumėte pavardinti tokius augalus, kuriuos pasėjus dabar ir pastačius įstiklintame balkone sudygtų ir augtų (aišku jei šalnos, tai įneščiau į kambarį). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2008 02 22, 01:38)
dekoju...  4u.gif

knifofija.. gal papildysi saraseli man, ka i pavesi sodinti.. visiskai visiskai saules negauna ten..  verysad.gif

Tradeskantė, melsvė, viendienė lelija, rododendras, bergenija, gaurės, šilingės, palminė kirgutė Taip staigiai ir neprisimenu. Paskui papildysiu
Atsakyti
Gal man kas patartų kokias nereiklias gėlytes pasisodinti, pernai nuo sulfinijų pavargau, nors gražu, bet man su dviem reikliom mergytėm gana sunku kiekvieną dieną skirti laiko gėlėms. Nors manau šiemet jau gal būtų ir lengviau. Labai noriu ko nors pasisėti, tik pas mane žinios labai ribotos apie gėlynus. Esu irgi naujokė, namo aplinką truputuką, vejos lygyje, tvarkėm pernai, šiemet jau norėčiau pasigražinti. Va susisodinau vaismedžius mažaūgius, kaimynė sakė, kad blogai, reikalaus daug priežiūros, neatsparūs ligoms. Aš net nežinau tų visų veislių, kas žemaūgiai, kas aukštaūgiai, ji minėjo kažkokius vidutinio ūgio. Bet kas tai ir su kuo valgoma neįsivaizduoju, gal galit patarti, bent ką paskaityt, kad skaitymas būtų naudingas. Nes nusipirkau keletą knygų, tai jos man prastos enciklopedijos, nes surašyta tai kas pas mus neauga. Tai kam man tokių žinių reik. Labai noriu dar šilauogių, vieną pernai pasisodinau, nes tik vieną parodoj ir gavau, dagiau noriu smile.gif

Aš iš svogūnėlių esu bandžius tik IKI pardavinėtus CAnus, tai vienas žydėjo, vienas maišelis nesudygo, bet du sudygo, tikiuosi šiemet jau daugiau žydės. O vat giminaitė buvo parvežus iš Olenadijos juodųjų tulpių, davėm pažįstamiems labai mylintiems tulpes, ale nesudygo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lile: 22 vasario 2008 - 12:09