Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(Knifofija @ 2008 02 19, 20:47)
Dygimui per šalta, augimui pats tas. o sudygimas priklauso nuo veislės ir sėklos kokybės. skirtingos veislės gali skirtingu laiku dygti, o jei sėkla sufasuota sena (nežiūrint ką rašo ant pakelių) gali ir visai nedygti.

doh.gif vaje, nu tai tada savaitgali jau sesiu... saule vis dazniau i langa atsisuka, tai nuo jos silta, gal sudygs g.gif
Atsakyti
As tai kazkada kavos pupeleses sejau, bet man jos nesudygo verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norėjau paklaust, gal kuri žino būdą kaip gražiai ir be didelio vargo pasėt lobelijas, nekart mačiau daigelių pirkt, kur po 2-3 plensiukus sudygę, bet pačiai taip retai pasėt nėra pavykę schmoll.gif
Atsakyti
lobelijų dar nė aš nesodinau, bet turbūt jau laikas.

o jei petunijas dabar pasėčiau, tai kada maždaug žydėtų jau? gegužę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 02 19, 21:47)
Sveikos 4u.gif  Norėjau paklaust, gal kuri žino būdą kaip gražiai ir be didelio vargo pasėt lobelijas, nekart mačiau daigelių pirkt, kur po 2-3 plensiukus sudygę, bet pačiai taip retai pasėt nėra pavykę schmoll.gif

Sėjau kaktusus vienąkart su adata - pašlapini galiuką, imi sėklą-ji prilimpa, dedi į žemę. O šiemet sėjau taip ledinukes. Na knisalynės tai yra ir šiame būde g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 02 19, 20:53)
As tai kazkada kavos pupeleses sejau, bet man jos nesudygo  verysad.gif

Aš jau prieš dvi savaites pasėjau. Bet dar kol kas nesudygo doh.gif Laikiau padėtas ant radiatoriaus, nes ant pokelio rašo, kad reikia 30laipsnių šilumos. Bet paskui pagalvojau, kad ten joms visai nešilta, nes kai pakuriam krosnelę, tai radiatoriai neveikia. Dabar pernešiau ant boilerio - į šiltesnę vietelę rolleyes.gif Lauksiu rezultatų toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 02 20, 10:05)
Aš jau prieš dvi savaites pasėjau. Bet dar kol kas nesudygo doh.gif Laikiau padėtas ant radiatoriaus, nes ant pokelio rašo, kad reikia 30laipsnių šilumos. Bet paskui pagalvojau, kad ten joms visai nešilta, nes kai pakuriam krosnelę, tai radiatoriai neveikia. Dabar pernešiau ant boilerio - į šiltesnę vietelę rolleyes.gif Lauksiu rezultatų toliau ax.gif

Aš tai dėžutę, į kurią pasėju, dar įkišu į celofaninį maišelį
Atsakyti
QUOTE(širma @ 2008 02 20, 12:35)
Aš tai dėžutę, į kurią pasėju, dar įkišu į celofaninį maišelį

Mano dėžutė su dangteliu smile.gif
Atsakyti
As tai i daigykla sejau, t.y. durpinius kubelius dezuteje.
Atsakyti
Sveikos merginos.. gal galesite man padeti..

Skaiciau cia pora saraseliu buvo gelyciu kurios auga pavesyje,, bet labai nedaug cia ju parasyta buvo.. gal zydincios geles kokios pavesy auga galit papasakot? g.gif radau prie bijuno pakuotes parasyta - pusiau seselis, auga ir sesely.. Teisybe?
Atsakyti
Taip, auga pusiau šešėlyje geriau, nei tiesioginiuose saulės spinduliuose.
O kokie augalus galima auginti šešėlyje, kurie augs prie vandens, kurie saulėje-atskirais straipsniais ruošiu..talpinsiu savo tinklapyje. Tačiau rašysiu tik tuos pavadinimus augalų, kurie auga pas mane, kuriuos galiu ar galėsiu pasiūlyti. Iki pavasario tikrai pasirodys. Prie jų dar reikia šiek tiek man ir daug mano administratoriui padirbėti.Bus su nuotraukom mažytėm ir nuorodom į tuos puslapiuys, kuriuose jie yra aprašyti, kaip auginti, prižiūrėti, dauginti..Visai tai kažkada bus čia: www.sodai.lietuvoje.com
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 20, 09:03)
Sėjau kaktusus vienąkart su adata - pašlapini galiuką, imi sėklą-ji prilimpa, dedi į žemę. O šiemet sėjau taip ledinukes. Na knisalynės tai yra ir šiame būde g.gif

blush2.gif as tai jau tingeciau knistis rolleyes.gif
Atsakyti