Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

Wolke, Viburnum tinus - tai Putinas lietuviškai smile.gif Sveikinu gražus augalas ir aš norėč...
Atsakyti
QUOTE(Bernado @ 2008 02 14, 15:46)
Wolke, Viburnum tinus - tai Putinas lietuviškai smile.gif Sveikinu gražus augalas ir aš norėč...

Putinas, bet ne paprastasis, o kazkoks lauralapis (viszalis), ir LT lauke neziemoja ax.gif .

viburnum - putinas,
tinus - ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 14 vasario 2008 - 15:54
QUOTE(Wolke @ 2008 02 14, 14:19)

va dar vienas zydintis krumas viburnum tinus (nezinau kaip vadinas lietuviskai) man diedas Valentino dienai padovanojo  ax.gif  doh.gif nes jam patinko ...
user posted image

Pirmą kartą tokį krūmą matau. Ar jis dabar jau žydi? Kur Tavo brangiausias jį pirko?
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 02 14, 14:19)
bigsmile.gif kaip man patinka eleborai,bet kad jie brangus...kiek mokejai,as vis praeinu, pasidziaugiu ir lieku nenusipirkus  ax.gif

va dar vienas zydintis krumas viburnum tinus (nezinau kaip vadinas lietuviskai) man diedas Valentino dienai padovanojo  ax.gif  doh.gif nes jam patinko ...
user posted image

Yai putinas su visžaliais lapais, gaila, kad pas mus nežiemoja schmoll.gif

Oi nemačiau, kiek jau čia atsakymų ir be mano trigrašio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 14 vasario 2008 - 16:18
Neziemoja, bet grazus augaliukas.
Atsakyti
Va va as toki augala zinau irgi sode augo, tai labai grazios Naujametines puokstes gaunasi su tom raudonom uogom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugar @ 2008 02 14, 20:02)
Va va as toki augala zinau irgi sode augo, tai labai grazios Naujametines puokstes gaunasi su tom raudonom uogom  thumbup.gif

Viburnum tinus uogos turėtų būti tamsiai mėlynos, panašios į machonijos. raudonuogės formos turėtų būti kitas pavadinimas.
Atsakyti
Nu va net nezinojau unsure.gif
Atsakyti
Tai koks gi sitas krumas?

Papildyta:
Va ir ziemini varianta radau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sugar: 14 vasario 2008 - 20:35
QUOTE(jolita123 @ 2008 02 13, 21:46)
Na nežnau kokie ant pokelio tai paroryta kažkokie sidabriniai svyrantys, o taip išeina kad pralaikai per žiemą vazoną ? O kur perki daigelius šlamučių ?

lotuliukas.gif Aš pati dauginu (ir ne tik šlamučius) ir pardavinėju - toks mano verslas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2008 02 14, 14:07)
  g.gif  šiiap pagalvojus nėr ten daug tų piktžolių.. dabar tokia ale žolė pas mus  g.gif  o realiai tai aš net nenoriu tokios išcackintos pievelės.. noriu ale laukinės... tokia kokia dabar yra mane tenkina.. tik va reik reljefą išlygint  doh.gif

Tada visai nereikia purkšti schmoll.gif O gal ir reljefo lyginti nebūtina. Jei nedideli nelygumai, tai nieko baisaus. Kaip suprantu tai nėra reprezentacinė veja, nes nenorit išcackintos. Nuolat pjaunant, savaime vienos žolės išnyksta, o kitos suveši ir veja atrodo puikiai. thumbup.gif
Atsakyti
O tai tu profas, aš tai ir pavadinimus maišau , bet mano bendradarbės sako kad tikra specelistė, o jau man juoko pilnos kelnės lotuliukas.gif
Papildyta:
Ypač kai nugrybauju o jos net nesupranta, po kurio laiko galvoju apmelavau žmones , bet jau tyliu kaip žuvis atsei t mano teisybė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mavija @ 2008 02 13, 21:40)
o kuom nupurksti?  g.gif  suprantu, kad uzduodu kvailus klausimus uzduodu, bet tikrai nieko apie tai nenusimanau  blush2.gif

Roundap'u ar kitu herbicidu.
Atsakyti