Siandien uzmaciau, kad PC jau geles svogunines delioja, oi prasides valios isbandymo dienos
O jus,mergaites,jau ka nors pasisejot?
QUOTE(išdykėlė @ 2008 02 13, 21:18)
Nieko baisaus - paruošit pavasarį, tik reikia nepamiršti, kad paruošus dirvą, reikia palaukti kol sudiks piktžolės, jas nupurkšti, o tik vėliau sėti žolytę.
Papildyta:
Papildyta:
o kuom nupurksti? suprantu, kad uzduodu kvailus klausimus uzduodu, bet tikrai nieko apie tai nenusimanau
Na nežnau kokie ant pokelio tai paroryta kažkokie sidabriniai svyrantys, o taip išeina kad pralaikai per žiemą vazoną ? O kur perki daigelius šlamučių ?
As dar nesejau.
QUOTE(Teruke @ 2008 02 13, 20:57)
Augalas lauke auginamas,lapeliai mazi,zali,gal ir panasus i berzo,driekiasi pazeme ir saknijasi is stiebeliu.Pirkau medelyne ir saziningai nusirasinejau:''schizofrogma betulifolija'',bet greiciausiai kaska suklydau Lapeliai ir per ziema buvo zali,bet vasara ziedu nesulaukiau,gal sia sulauksiu Drauge speja,kad panasu i sliauziancia hortenzija.O tokiu yra?
Šliaužiančios hortenzijos nėra, yra tik vijoklinė, bet.....jei jai neduosi atramos ji šliauš, tik niekada nežydės. Žydi tik tuomet kai pasikelia nuo žemės apie metrą.(bet ji lapus meta) O dėl pavadinimo tikrai kažką suklydai, bandžiau ieškot per google, bet net ten neranda, savais kanalais pašniukštinėjau tai irgi niekas tokiu pavadinimu augalo nežino. vasarą nufotografuosi, tai mes tau padėsim su pavadinimu.
Papildyta:
QUOTE(išdykėlė @ 2008 02 13, 21:40)
Man irgi labai patinka budlėjos, bet pas mane vieną žiemą iššąlo ir daugiau nesodinau... (kol kas )
Nagi, Knifofija , ką nužiūrėjai dėl šalčių? Labai nesinori, bet šiemet kaip ir nebuvo dar žiemos
Nagi, Knifofija , ką nužiūrėjai dėl šalčių? Labai nesinori, bet šiemet kaip ir nebuvo dar žiemos
Dabar pora dienelių pašals be sniego, bet didelių šalčių neturėtų būti, po savaitgalio vėl atšilimas.
Papildyta:
QUOTE(jolita123 @ 2008 02 13, 22:46)
Na nežnau kokie ant pokelio tai paroryta kažkokie sidabriniai svyrantys, o taip išeina kad pralaikai per žiemą vazoną ? O kur perki daigelius šlamučių ?
Turguje jų visada būna ir dar visokių atspalvių lapais, salotinių, margų, pilkų, pernai jau mačiau stipriai pūkuota, lapeliai panašūs kaip vilnotosios notros.
Papildyta:
Reqila matau vis apsilankai, bet prie mūsų nebeprisijungi.
Aciu,Knifofija,pabandysiu as jai laiptelius pavasari padaryt,o gal ir susipazinsiu siemet su ja Dar reiks i ta pati medelyna nulekt,nes busiu kaska sumaisius
Man labai patinka gelytes knifofijos
QUOTE(Teruke @ 2008 02 13, 23:11)
Aciu,Knifofija,pabandysiu as jai laiptelius pavasari padaryt,o gal ir susipazinsiu siemet su ja Dar reiks i ta pati medelyna nulekt,nes busiu kaska sumaisius
Ačiū aš priimu tai kaip komplimentą, nes aš jas taip pat labai mėgstu.
Man atrodo, kad neverta jau nieko dengti ...
QUOTE(vida777 @ 2008 02 13, 16:52)
o as siandien nusipirkau elebora pilkais lapais ir zaliais ziedais . Jau kaip myliu eleborus - tikros pavasario rozes .
dabar registruoju anksciausiai pavasari zydincius krumus. Kol kas zydincius maciau Hamameli, Plikaziedi jazminaiti ( Jasminum nudiflorum ) - tie zydi beveik visa ziema pas mus ir zalcialunki (turbut ??? - toks smulkiais ruzavais ziedeliais ). Ar kas zinot jau daugiau zydinciu?
dabar registruoju anksciausiai pavasari zydincius krumus. Kol kas zydincius maciau Hamameli, Plikaziedi jazminaiti ( Jasminum nudiflorum ) - tie zydi beveik visa ziema pas mus ir zalcialunki (turbut ??? - toks smulkiais ruzavais ziedeliais ). Ar kas zinot jau daugiau zydinciu?
kaip man patinka eleborai,bet kad jie brangus...kiek mokejai,as vis praeinu, pasidziaugiu ir lieku nenusipirkus
va dar vienas zydintis krumas viburnum tinus (nezinau kaip vadinas lietuviskai) man diedas Valentino dienai padovanojo nes jam patinko ...
QUOTE(Mavija @ 2008 02 13, 21:03)
nieko mes naparuosem, tokie mes ir sodininkai
pas mane irgi dar niekas nedaryta o jau svaigstu kaip vasar1 poilsiausiu ant žolytės
QUOTE(išdykėlė @ 2008 02 13, 21:18)
Nieko baisaus - paruošit pavasarį, tik reikia nepamiršti, kad paruošus dirvą, reikia palaukti kol sudiks piktžolės, jas nupurkšti, o tik vėliau sėti žolytę.
o jei tarkim nupurškiu... nustumdau zeme.. tai vėl laukt kol sudygs ir vėl purkšt??? ar jau neriek antrą kartą??? šiiap pagalvojus nėr ten daug tų piktžolių.. dabar tokia ale žolė pas mus o realiai tai aš net nenoriu tokios išcackintos pievelės.. noriu ale laukinės... tokia kokia dabar yra mane tenkina.. tik va reik reljefą išlygint
QUOTE(Teruke @ 2008 02 13, 21:36)
O jus,mergaites,jau ka nors pasisejot?
pasėjau jau prieš 10 dienų mažiau jau keli ir išlindę.. sėjau surfinijas berods.. ir dar kažką na visas brangiausias sėklas