Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(Knifofija @ 2008 02 12, 18:06)
Turėtų žydėti, jei nepertreši. Pas mane sužydo tais pačiais metais tik vėlai rudenį.

Kažin ar įmanoma pertręšti biggrin.gif jos tokios ėdrios, o dažniausiai visi augina per mažuose vazonuose ir nedatręšia. rolleyes.gif
Rodos pernai mačiau daigelių pirkti "Setslinge" Vilniuj, bet tokie nupezę buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 12 vasario 2008 - 23:17
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 02 12, 17:23)
O kaip Davido Budleja - ar ziemoja pas mus 

cia apie `vasarine alyva `,skaiciau kad iki -20salcius pernesa,tai sia ziema butu atlaikius Lietuvoj smile.gif nors man graziau paprasta alyva ax.gif as praejusia vasara maciau viena `siukslyna `apsodinta tom vasarinem alyvom ir jos jau buvo bebaigiancios zydet su tokiom nurudavusiom ziedu kekem,kazkaip nepatiko rolleyes.gif

o mano diedas siemet neiskase brugmansiju -paliko lauke (gana stipriai apgenejes),bet kad stipriu salciu nebuvo tikiuosi kad isgyvens
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 02 13, 11:50)
cia apie `vasarine alyva `,skaiciau kad iki -20salcius pernesa,tai sia ziema butu atlaikius Lietuvoj  smile.gif nors man graziau paprasta alyva  ax.gif as praejusia vasara maciau viena `siukslyna `apsodinta tom vasarinem alyvom ir jos jau buvo bebaigiancios zydet su tokiom nurudavusiom ziedu kekem,kazkaip nepatiko  rolleyes.gif

o mano diedas siemet neiskase brugmansiju -paliko lauke (gana stipriai apgenejes),bet kad stipriu salciu nebuvo tikiuosi kad isgyvens

Neblogai Vokietijos klimatas ax.gif O man savo brugmansijų nebepatemt-vis vyro malonės laukiu. Ir dabar noriu iš rūsio namo parnešt, bet nesulaukiu prašydama. NA gal po kokių penkių metelių ir pas mus amžinas pliusas g.gif
Atsakyti
bet kad stipriu salciu nebuvo tikiuosi kad isgyvens

girdėjau kad dar bus blink.gif bet tikiuos kad nepasitvirtins...
Atsakyti
Savaitgalį iki -11 praneša blink.gif Bet gal nepakenks augalams g.gif
O Kaune -9. Tai gal nebus blogai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 13 vasario 2008 - 12:24
QUOTE(linuke_ @ 2008 02 13, 12:21)
Savaitgalį iki -11 praneša blink.gif Bet gal nepakenks augalams g.gif
O Kaune -9. Tai gal nebus blogai rolleyes.gif

tikiuos kad tai ką girdėjau nesąmonė.. bet girdėjau kad kt savaitę iki -30 g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 02 13, 12:47)
tikiuos kad tai ką girdėjau nesąmonė.. bet girdėjau kad kt savaitę iki -30 g.gif

fear.gif fear.gif negąsdink fear.gif fear.gif aš jau visai nenoriu tos žiemos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 02 13, 09:50)
cia apie `vasarine alyva `,skaiciau kad iki -20salcius pernesa,tai sia ziema butu atlaikius Lietuvoj  smile.gif nors man graziau paprasta alyva  ax.gif as praejusia vasara maciau viena `siukslyna `apsodinta tom vasarinem alyvom ir jos jau buvo bebaigiancios zydet su tokiom nurudavusiom ziedu kekem,kazkaip nepatiko  rolleyes.gif

Cia jus apie ta kalbejote? Na kai pries tai nuomavomes tai turejome, dauginasi ir auga kaip pikzole, tik spek pjauti, nes tik neapgenesi, is karto isikeroja doh.gif
Papildyta:
Gal jau leis ideti nuotrauka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugar @ 2008 02 13, 13:10)
Cia jus apie ta kalbejote? Na kai pries tai nuomavomes tai turejome, dauginasi ir auga kaip pikzole, tik spek pjauti, nes tik neapgenesi, is karto isikeroja  doh.gif
Papildyta:
Gal jau leis ideti nuotrauka  doh.gif

Čia Davido budlėja, jei gerai įžiūriu blink.gif
Pernai pirkau pavasarį, bet kur pasodinau pasirodė labai drėgna vieta unsure.gif beveik numirko verysad.gif Nežinau ar po žiemos iš vis kas nors atžels.
Kur gyvenat, kad taip želia pas jus?
Atsakyti
Laba diena, mergaitės, kaip gerai kad radau šią temą biggrin.gif
Noriu paklausti - gal galėtumėt patarti, kokias VASARĄ žydinčias gėles galima pasisodinti? Norisi, kad būtent vasarą žydėtų ir puoštų aplinką. Darželis yra pietinėje pusėje, dirvožemis - toks labai jau priesmėlis, tai reikia arba dažnai laistyti arba ištvermingų gėlyčių... g.gif Šiaip tai žiūriu, kad dabar pas mane vyrauja arba pavasarinės, kurios po žiemos žydi arba po to tik rudeninės - patinka gvazdikėliai, zinijos, astros... Tad norisi ir kad vasarą kažkas puoštų... ax.gif Gal turite idėjų...
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 02 13, 11:50)
Čia Davido budlėja, jei gerai įžiūriu blink.gif
Pernai pirkau pavasarį, bet kur pasodinau pasirodė labai drėgna vieta unsure.gif beveik numirko verysad.gif Nežinau ar po žiemos iš vis kas nors atžels.
Kur gyvenat, kad taip želia pas jus?

Taip ir as supratau, kad ta pati. Gyvename vidurio Anglijoje, sis krumas man sodelyje nera labai grazus, (man tikrosios alyvos grazenes), zydi labai gausiai, kvepa maloniai ir kvapas siek tiek panasus i alyvu, pes vasara uzauga sakos iki pusantro metro, jas lengva nukarpyti, bet nekarpant labai gausiai suzelia ir po kiek laiko sumedeja. Zodziu, as nesuzaveta tuo krumu g.gif Na gal dar atzels, siap prieziuros nereikalaujantis ir augantis gan skurdzioje zemeje - priemolyje, molyje (pas mus tokia buvo doh.gif ) Tuoj paieskosiu gal rasiu neapkarpyta varianta g.gif
Papildyta:
Cia nakti fotografuota, graziai priziurint si kruma tai visai nieko ir zydejimo periodas ilgesnis nei alyvu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sugar: 13 vasario 2008 - 14:48

biggrin.gif Wolke, tai - drugeliu krumas! D. budleja / Schmetterlingsstrauch siemet nuziurejau, kad visai dekoratyviai tas krumas ziema atrodo su visom sudziuvusiom ziedu kekem ir lapais, jei ne koks nupiepes, zinoma. O kai zydi, kaip kvepia ir dar visi drugeliai prie jo suskrenda wub.gif .

Kas suras daugiau drugeliu biggrin.gif :

user posted image
Atsakyti