Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(Sugar @ 2008 01 24, 18:59)
Vidurio Anglijoje, bet as apie vynuoges galvoju, kad galetu vaikai patys nuo sakeliu pasiraskyti, o gebenes tai nuodingos.

Vynuoges galima sodinti prie tvoros, prie pietinės pastato sienos mirksiukas.gif O dėl gebenės - nu aš nemanau, kad vaikiukui gali ateiti į galvą atsikąsti gebenės schmoll.gif Aš savo vaikams paaiškindavau, kad augaliukais reikia tik pasigrožėti, pauostyti, o ne valgyti. Kas valgoma - aš parodydavau. Mane tėvelis irgi taip mokė, kad nei miške, nei namuose jokio nepažįstamo augalo negalima dėti į burną.
Tiesa, mamytė pasakojo, kad kai ji buvo vaikas, miške norėjo prisiskinti žalčialunkių. Kurių šakučių negalėjo nuskinti, bandė nukąsti dantimis doh.gif Sakė kad labai graužė burną, bet daugiau nieko (žinoma ji jų nevalgė).
Atsakyti
O sita http://www.leserre.i...deringjew02.jpg tai as kazkada kambary auginau, kol nunyko. O ji mat lauke auga.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 01 24, 21:51)
O sita http://www.leserre.i...deringjew02.jpg tai as kazkada kambary auginau, kol nunyko. O ji mat lauke auga.

Lauke tik per vasarą, mūsų sąlygomis ji nežiemos.
Papildyta:
QUOTE(Sugar @ 2008 01 24, 19:20)
O kiek prirasete, o as jau buvau uzsisvaigus kad priekyje pri tvoros lavandas pasodinsiu, ale ne likimas matyt  unsure.gif
Papildyta:
Man ankscaiu irgi gebenes buvo labai grazu, bet va atsikaraustem ir viena kolona apauginta gebenem ir tokio dar gal mandresnem, su daltais pakrasciukai. As uzsimanaiu gebenes isnaikinti ir vietoje ju pasodinti vynuoges, daja girdejau , gabenes sunkiai naikinasi  doh.gif

Vynuogėms būtina pietinė pusė.
Papildyta:
QUOTE(išdykėlė @ 2008 01 24, 20:23)
Vasario mėnesį sėtos nespės pražįsti motinos dienai, nes pikuojamos su dviem tikrais lapeliais, tada, kai prigis, laikomos vėsiai apie 3 savaites. Jei palieka žiemoti lauke, tai sėja birželio - liepos mėn., o jei ne - tai gruodžio.

Esu sėjusi vasario viduryje, tai motinos dienai žydėjo, tik labai daug terlionės (palangės, pikiavimai, grūdinimas) , jau geriau birželį pasisėt.
Atsakyti
Kokie patarimai būtų dėl saulėgrąžų? Dukra užsimanė pasisodint ir turėt savo gėlių kieme biggrin.gif Būtina parišt prie kuoliukų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 24 sausio 2008 - 21:19
QUOTE(išdykėlė @ 2008 01 24, 17:40)
Vynuoges galima sodinti prie tvoros, prie pietinės pastato sienos  mirksiukas.gif O dėl gebenės - nu aš nemanau, kad vaikiukui gali ateiti į galvą atsikąsti gebenės  schmoll.gif

Na del valgymo, tai jau tikrai ne maziukai, ale sodelis toks mazytis ir net nezinau kaip viska sudelioti. Tuo labiau, kad buvusiu saviniku taip padaryta, kas visiskai netinka musu skoniui ir supratimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 01 24, 22:18)
Kokie patarimai būtų dėl saulėgrąžų? Dukra užsimanė pasisodint ir turėt savo gėlių kieme  biggrin.gif Būtina parišt prie kuoliukų?

Saulėgrąžų yra visokių ūgių, jei aukštaūgės galima rišti, bet daugiausia jų stiebai būna galingi, o žemaūgių visai nereikia rišt.
Atsakyti
O pas mane avokadas sudygo bigsmile.gif Knifofija, ar jis didelis augs? bigsmile.gif Dabar tai sparciai i virsu raunas doh.gif O dar ir antras kazka rezga.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 01 24, 23:51)
O pas mane avokadas sudygo  bigsmile.gif Knifofija, ar jis didelis augs?  bigsmile.gif Dabar tai sparciai i virsu raunas  doh.gif O dar ir antras kazka rezga.

Esu mačius iki metro, lapai gana įspūdingi, bet jis vargsta, nebent labai patiks sąlygos pas tave.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 01 14, 16:09)
Jei šiltnamis stiklinis iš šildomas sėk vasario vidurį, o jei paprastas poletileninis, tai apie kovo 8d.

Dideliausias dėkui 4u.gif

QUOTE(Sraunius @ 2008 01 24, 22:18)
Kokie patarimai būtų dėl saulėgrąžų? Dukra užsimanė pasisodint ir turėt savo gėlių kieme   Būtina parišt prie kuoliukų?

aš pernai buvau nuo kaimynų(gerų) užsisodinus- tai tu aukštaugių kotai- niekuom neišversi, o žemaūgės irgi tvirtos biggrin.gif
merginos kaip noriuuuuuuuuuuuu pavasario
user posted image

ir vasaros
user posted image
P.S ranka MB(stambaus vyruko biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 25 sausio 2008 - 11:56
laba diena biggrin.gif

paskaitinėju vis dažnai šią temą, visokių grožybių prisižiūriu biggrin.gif . Kadangi mėgsta gėles, tai gal sakau galėsit padėt su tokiu klausimu apie kambarines gėles. Vat tie keramikiniai vazonai - vieni būna slidžiu paviršiumi, o kiti - ne, labiau toks šiurkštus tas paviršius. Tai į kokius vazonus geriau sodint kambarinius augalus - į tuos slidžius ar į tuos šiurkščius?? g.gif . Klausiu, nes gal dėl drėgmės pradeda luptis tie vazonai, na jų paviršius. kaip manot g.gif

Labai būčiau dėkinga kad atsakytumėt smile.gif .

gal biški ne į temą čia blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2008 01 25, 12:58)
laba diena  biggrin.gif

paskaitinėju vis dažnai šią temą, visokių grožybių prisižiūriu  biggrin.gif . Kadangi mėgsta gėles, tai gal sakau galėsit padėt su tokiu klausimu apie kambarines gėles. Vat tie keramikiniai vazonai - vieni būna slidžiu paviršiumi, o kiti - ne, labiau toks šiurkštus tas paviršius. Tai į kokius vazonus geriau sodint kambarinius augalus - į tuos slidžius ar į tuos šiurkščius?? g.gif . Klausiu, nes gal dėl drėgmės pradeda luptis tie vazonai, na jų paviršius. kaip manot  g.gif

Labai būčiau dėkinga kad atsakytumėt  smile.gif .

gal biški ne į temą čia  blush2.gif .

aš ne profas, bet mano galva- tie šiurkštus(bent aš į juos stengiuos sodint) tie slidus pagal mane lakuoti(ar dar kuo ten dengti, ir atrodo kad daug praščiau kvėpuoja(jei iš vis kvėpuoja) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 01 24, 14:26)
Nu jau avataras  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Tai čia tavieji krokai? Vaizdelis nerealus,tiesiog sniege..... wub.gif

aciuks.gif ne cia ne mano krokai...pas mus sniego dar sia ziema nebuvo ax.gif
QUOTE(rena @ 2008 01 24, 15:44)
laukem fotkes, bet jau avatarcikas thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

savaitgali gal turesiu daugiau laiko sukelsiu nuotraukas is fotiko (MB nauja laptopa pirko-nezinau kaip cia susigaudysiu kur jas ikelt)
man irgi patinka mano avataras wub.gif blush2.gif
Atsakyti