Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(Lina R. @ 2008 02 11, 21:55)
labukas,nezinau ar cia rasau,taciau gal kas zino kur butu galima kai bus silciau blush2.gif ,durnarope  sumedejusia nusipirkti,gal kas zinote pardaveju ax.gif .aciu labai 4u.gif

Pabandyk prie skelbimų ar brugmansijų skyrelio paprašyti, kas genės pavasarį galės nupjautą šakelę padovanot, šaknis greit išleidžia.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 12, 14:21)
Pabandyk prie skelbimų ar brugmansijų skyrelio paprašyti, kas genės pavasarį galės nupjautą šakelę padovanot, šaknis greit išleidžia.

blink.gif taip paprastai dauginasi ? Nu geras dalykas biggrin.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 12 vasario 2008 - 14:44
QUOTE(vida777 @ 2008 02 12, 14:43)
blink.gif taip paprastai dauginasi ? Nu geras dalykas biggrin.gif ...

Taip. Pas mane dvi jau didelės iš šakelių užaugintos.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 02 11, 10:41)
aha, dar viena įkliuvo į visterijos pinkles biggrin.gif čia visos prieš kažkiek laiko pasvaigom vistrerijos tema ir nusiraminom, išsiaiškinę jos galimybes cool.gif

oj kaip as del jos seile varvinu...
O kaip Davido Budleja - ar ziemoja pas mus g.gif Teko girdeti labai skirtingupasisakymu api ja...

PS Kaip 'zentukas' auga? mirksiukas.gif Mano Urte sloguoja nerealiai...
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 02 12, 17:23)

O kaip Davido Budleja - ar ziemoja pas mus  g.gif Teko girdeti labai skirtingupasisakymu api ja...

Dvi žiemas išsilaikė, o trečią angel.gif Gražus buvo krūmelis.
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 02 12, 17:23)
...PS Kaip 'zentukas' auga?  mirksiukas.gif Mano Urte sloguoja nerealiai...

žentukas kol kas laikosi be stresų biggrin.gif
o aš jau nekantriai sėklų pakelius kilnoju, baisiai jau nagai niežti lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, o jei brugmasija pavasari padauginsiu is sakeliu ar ji sia vasara zydes. Pernai nezydejo, isauginau is seklos.
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2008 02 12, 17:42)
Merginos, o jei brugmasija pavasari padauginsiu is sakeliu ar ji sia vasara  zydes. Pernai nezydejo, isauginau is seklos.

Turėtų žydėti, jei nepertreši. Pas mane sužydo tais pačiais metais tik vėlai rudenį.
Atsakyti
4u.gif Aciu Knifolija, bandysiu saknydint stengsiuos nepertrest
Atsakyti
Jolaxus, ne tau vienai naguciai niezti nail.gif doh.gif
Atsakyti
Gal kuri turit lauko gele ''scizofrogma betulifolija'' ir zinot kaip ji kitaip vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(Teruke @ 2008 02 12, 20:59)
Gal kuri turit lauko gele ''scizofrogma betulifolija'' ir zinot kaip ji kitaip vadinasi?

Pirmo žodžio net nesu girdėjusi, Kur ši gėlė auginama ? lauke, kambary.
Antras žodis sudurtinis, lietuviškai verstūsi Betula - beržas, folia-lapas. Tai gautūsi beržalapis.
Atsakyti