Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(jot.ka @ 2008 02 11, 15:55)
nu ir as nusipirkau ta daigykla, o sakykit, ten imetei i ta skylute sekliuke ir viskas? uzdengt ir laukt? o kaip su laistymu, dabar tai tie kubeliai dregni, ar nereikia ant tos seklytes uzbert zemes? kas jau bandet pasufleruokit man, nes as dar sviezias darzininkas, vakar paprika ten susejau, tai jei reikia uzbert zeme parasykit, kad paskui neprisieksperimentuociau(o dieve koks zodis) doh.gif

aš įmečiau i psio.. žalioj stotelėj sakė kad palaistyt reik.. kartasi atidaryt ir leist pakvėpuot...

aš dažnokai papurškiu tiesiog su vandens purkštuvu.. gražiai kubiukai sudrėgsta.. jokiom žemėm nepyliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 02 11, 16:14)
aš įmečiau i psio.. žalioj stotelėj sakė kad palaistyt reik.. kartasi atidaryt ir leist pakvėpuot...

aš dažnokai papurškiu tiesiog su vandens purkštuvu.. gražiai kubiukai sudrėgsta.. jokiom žemėm nepyliau rolleyes.gif

o palaistyt reikia tik pasejus? nes as tai nepaliejau, tie kubeliai tokie dregni...bet gal ir man uzpurkst? g.gif
Atsakyti
Manau svarbiausia neuzmirst ir nesudziovint i korka, ypac kai daigeliai jau bus islinde.
Atsakyti

Jau ir man baisiai knieti seklikes sukisti i daigykleles ax.gif
Atsakyti
Bet ar bus galimybė sudygusius ir jau paaugusius šviesiai laikyti, nes išstypę augalai nebūna gražūs. Dar labai trūksta šviesos g.gif
Atsakyti
tai iki kad agalima paprikas sodint ir pamidorus , kad isstype nebutu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 02 11, 14:56)
tikrai gražus, bet visvien visterijos žiedų kekėms neprilygsta ax.gif
va kokį "medį" iš campsio radau per google vaizdus:

user posted image

kaip suprantu tai tiesiog kažkokį kuolą apsivijęs tas campsis ior pavirtęs medžiu thumbup.gif
o va ieškodama informacijos aptikau, kad šitas augalas lietuviškai vadinasi ląstūnė, o šitas pavadinimas jau labiau girdėtas smile.gif

as tai sitaip ruosiuos savo vishterija kaip medi formuoti, bet cia dar fainiau - is keliu stiebu kamienas suformuotas tongue.gif . Kol jauni augalai, juos labai lengva supinti, ar netgi ta basli apvynioti.
Atsakyti
labukas,nezinau ar cia rasau,taciau gal kas zino kur butu galima kai bus silciau blush2.gif ,durnarope sumedejusia nusipirkti,gal kas zinote pardaveju ax.gif .aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Na, mane ši ląstūnė jau nervina- šešis metus auga- ir nei vieno žiedo verysad.gif "vaikų" tai nevienas buvo, bet kodėl nežydi?
Atsakyti
Merginos, aš biški ne į tėmą poster_offtopic.gif
Kaunietės, pasakykit kur išsikelė seklų parduotuvė iš Dainavos PC angel_sadangel.gif O prieš tai jį buvo Lituanikoj.
Ačiūkas hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 11 vasario 2008 - 23:18
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 02 12, 00:17)
Merginos, aš biški ne į tėmą  poster_offtopic.gif
Kaunietės, pasakykit kur išsikelė seklų parduotuvė iš Dainavos PC angel_sadangel.gif O prieš tai jį buvo Lituanikoj.
Ačiūkas  hi.gif

Savanoriu 66, prie pat autobusu stoteles
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2008 02 11, 21:55)
labukas,nezinau ar cia rasau,taciau gal kas zino kur butu galima kai bus silciau blush2.gif ,durnarope  sumedejusia nusipirkti,gal kas zinote pardaveju ax.gif .aciu labai 4u.gif

Kai prasides pavasari parodos - ten ir paieskok, paprastai kasmet matau, kad ju turi.
Atsakyti