Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(linuke_ @ 2008 02 10, 21:02)
uosvis LT gyvena ir visterija lauke augina?

nee schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2008 02 10, 14:02)
tai garbnuotais ir pasodinau, o kas per siltnamukai po 7 lt?????

Tai tokios daigyklos su durpiu indeliais mirksiukas.gif
Mes cia Kaunietes susipaistem nusipirkt visos kartu pigiau, tai laukiu ziniu blush2.gif
O sekmadieni tai ju maciau Senukuose po 6,99lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 02 10, 22:31)

ech, o aš jau pagalvojau, kad Lietuvoje vis tik auga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 02 11, 09:46)
ech, o aš jau pagalvojau, kad Lietuvoje vis tik auga doh.gif

aha, dar viena įkliuvo į visterijos pinkles biggrin.gif čia visos prieš kažkiek laiko pasvaigom vistrerijos tema ir nusiraminom, išsiaiškinę jos galimybes cool.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!
Aš jau kelintą temą jūsų skaitau ir mokausi. Pati dar nieko neželdinu ir nieko neauginu, išsyrus kambarines gėlytes. Bet turim namą ir prie jo bus daug darbelio, bet kada tai bus neįsivaizduoju. Pati esu žalia dėl lauko gėlių, bet kaip gerai, kad esate jūs ir čia diskutuojate, tai nors susidasrau nuomonę kaip ką kur reiks daryt blush2.gif Ačiū jums ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 02 11, 09:41)
aha, dar viena įkliuvo į visterijos pinkles biggrin.gif čia visos prieš kažkiek laiko pasvaigom vistrerijos tema ir nusiraminom, išsiaiškinę jos galimybes cool.gif

Aš praeitą pavasarį irgi buvau pradėjusi svaigti koks gražus augalas, bet deja, pas mus neauga verysad.gif O dabar sužibo viltis, kad gal vis tik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 02 10, 01:02)
Kaip sekesi pirkti musu siltnamiukus? Ar kas pavyko? Ar reiks i Senukus varyt po  7lt pirkti?

Man Senukų internetiniam kataloge meta, kad jos kainuoja 7,99 Lt doh.gif Tai, kiba jie papigino savo centruose g.gif
QUOTE(Tina* @ 2008 02 10, 19:13)
Tiesa, kaip ten tos musu daigykleles? Kada pirkimas nusimato?  ax.gif

Daigyklos jau pas mane namuose bigsmile.gif Užsisakusioms parašysiu A.Ž. kaip galima būtų jas pasiimti ax.gif Jei kuriai iki vakaro neparašysiu, tai priminkit apie save man į A.Ž., žinot nestuke.gif sklerozė doh.gif
Beje, jei atsirastų neužsisakiusių, bet taip pat norinčių nusipirkti, irgi rašykit į A.Ž., prigriebiau šiek tiek daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
o pas mane jau snieguolės žydi ax.gif
blush2.gif Labutis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 02 10, 20:08)
as kiekviena pavasari svajoju aplankyt didziausia pavasariniu svoguniniu geliu parka Olandijoj - Keukenhof bet vis savo dieda neprisnekinu  unsure.gif siemet nuo kovo 20 iki geguzes 18 d. atidarytas - gal kuriai teko but - toliau neduosiu ramybes saviskiui  tongue.gif

Buvau, tikrai kartą gyvenime būtina tai pamatyti. kažkas nuostabaus. Jei važiuosi su firma, tai rinkis laiką, kad tuo pačiu metu galėtum pamatyti ir gėlių paradą.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 02 11, 09:41)

nu vishterija neauga, bet auga campsis biggrin.gif , irgi grazus augalas wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 02 11, 15:25)
nu vishterija neauga, bet auga campsis  biggrin.gif , irgi grazus augalas  wub.gif .

tikrai gražus, bet visvien visterijos žiedų kekėms neprilygsta ax.gif
va kokį "medį" iš campsio radau per google vaizdus:

user posted image

kaip suprantu tai tiesiog kažkokį kuolą apsivijęs tas campsis ior pavirtęs medžiu thumbup.gif
o va ieškodama informacijos aptikau, kad šitas augalas lietuviškai vadinasi ląstūnė, o šitas pavadinimas jau labiau girdėtas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 11 vasario 2008 - 15:09
nu ir as nusipirkau ta daigykla, o sakykit, ten imetei i ta skylute sekliuke ir viskas? uzdengt ir laukt? o kaip su laistymu, dabar tai tie kubeliai dregni, ar nereikia ant tos seklytes uzbert zemes? kas jau bandet pasufleruokit man, nes as dar sviezias darzininkas, vakar paprika ten susejau, tai jei reikia uzbert zeme parasykit, kad paskui neprisieksperimentuociau(o dieve koks zodis) doh.gif
Atsakyti