Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(išdykėlė @ 2008 02 06, 21:45)
Ar žinai, kad hamamelių būna ne tik geltonais, bet ir raudonais žiedais?

aga blush2.gif
Atsakyti
Man jau irgi norisi hamamelio, tik beda - jis didelis auga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 02 06, 19:20)
*Suerzinau  doh.gif  o dėstytoja pasakė, kad tik kitą antradienį atsiųs  verysad.gif  Labai atsiprašau... Ji žadėjo, bet kažkas jai ten neišėjo...  unsure.gif
Papildyta:
** 4u.gif  aš dar su klausimuku, gal kuri turėsite sušelpti tokiu augaliuku kai gamta pabus?  rolleyes.gif  Norėčiau netgi dviejų  bigsmile.gif

*nu kita antradieni, tai ne kitamet
irnesakyk.gif biggrin.gif .

**o hamameliai pas mus kokie brangus blink.gif - nedidukas maziausiai 20 € kainuoja doh.gif .
Atsakyti
Sveikos gelininkes 4u.gif Ar nepamirsote dar manes? g.gif tongue.gif
As grizau biggrin.gif
Maniau kad ziema neplepat , bet kur tau bigsmile.gif
Tai atpratau gyventi be interneto,knygos...mezgimas...piesimas...
Dabar vel bijau pasigauti SM virusa, o ypac Namu aplinkos blink.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Kaip jus be manes cia gyvenat? biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 02 06, 22:51)
Sveikos gelininkes  4u.gif Ar nepamirsote dar manes?  g.gif  tongue.gif
As grizau  biggrin.gif

as tai daug kartu apie tave pagalvojau 4u.gif , bet taip ir maniau - ateis pavasaris, prades visos is pashaliu lysti lotuliukas.gif .
Atsakyti
Sveika su grizus Ju.Ju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 02 06, 19:20)
Suerzinau  doh.gif  o dėstytoja pasakė, kad tik kitą antradienį atsiųs  verysad.gif  Labai atsiprašau... Ji žadėjo, bet kažkas jai ten neišėjo...  unsure.gif

Nieko tokio mirksiukas.gif Nestriokas gi mirksiukas.gif Lauksim kitą savaitę ax.gif

Norėjau jūsų paprašyti blush2.gif Mes bandom susitvarkyti aplinką, gal kuri mergaitė iš Kauno turi (tiksliau pavasarį turės) kokių atliekamų lauko augaliukų (krūmų, gėlių blush2.gif ) ir galėtų man padovanoti 4u.gif Mūsų sklypas 20 a., tai tikrai dar daug ko reikia, kad gražiai susitvarkyti doh.gif Pirkti brangoka gaunasi, tai vis Senukuose apeinu nukainotus augalus, bet ten įvairovės didelės nebūna blush2.gif
Atsakyti
Gal aktualu: mačiau reklamą, kad Ermitaže visiems vazonams -15% nuolaida, tik neužmačiau, kiek galioja.... Jaučiu, reiks pirkt. Nusimato kambarinių gėlių persodinimas, plius dar kieme reikia visus kampus apstatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
kai buvo tas saltukas uzspaudes tai magnolija aprisai ir apdejau durpem,s akau gal nurist stieba? kad neissustu, o durmep tegul buna apdeta? kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 02 06, 23:51)
Sveikos gelininkes  4u.gif Ar nepamirsote dar manes?  g.gif  tongue.gif
As grizau  biggrin.gif
Maniau kad ziema neplepat , bet kur tau  bigsmile.gif
Tai atpratau gyventi be interneto,knygos...mezgimas...piesimas...
Dabar vel bijau pasigauti SM virusa, o ypac Namu aplinkos  blink.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Kaip jus be manes cia gyvenat?  biggrin.gif  wub.gif

sveika sveika mirksiukas.gif
na gražu žiūrėti kaip visos viena po kitos bunda iš žiemos miego thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 02 06, 20:20)
Suerzinau  doh.gif  o dėstytoja pasakė, kad tik kitą antradienį atsiųs  verysad.gif  Labai atsiprašau... Ji žadėjo, bet kažkas jai ten neišėjo...  unsure.gif
Papildyta:
4u.gif  aš dar su klausimuku, gal kuri turėsite sušelpti tokiu augaliuku kai gamta pabus?  rolleyes.gif  Norėčiau netgi dviejų  bigsmile.gif

Šitas augaliukas dauginamas skiepijimu, arba sėklomis (sėklų mūsų sąlygomis nesubrandina), o daigas kaimuoja apie 60- 90 litų ir pirkit tik geltonžiedį, nes kitos spalvos nežiemoja.(būna oranžiniai, bordo)
Papildyta:
QUOTE(Lexi 04 @ 2008 02 07, 11:36)
kai buvo tas saltukas uzspaudes tai magnolija aprisai ir apdejau durpem,s akau gal nurist stieba? kad neissustu, o durmep tegul buna apdeta? kaip manot?

Tai jau atrišk geriau, durpes palik, tik truputį pasklaidyk, kad nebūtų labai storas sluoksnis. O magnolijos durpes mėgsta.
Atsakyti
Norejau paklaus, ruosiuosi pasidaryti gelyna su ivairiais augalais,ar kaktusai augs laukia gal yra specialus kur auga laukia?
Gal turit perleist kokiu augaliuku i mano gelyna, tujyciu, eglyciu, seip kokiu graziu dekoratyviniu. Gelininke is manes nekokia ,net pavadinimu nezinau, pamaciu nuotrauka tik galiu pasakyt ar patinka blush2.gif
Papildyta:
[quote=yuki,2008 02 05, 14:28]
user posted image

Man si mintis labai patika, pas mane panasei pries nama toks lygus plotas yra , darysiu kazka panasaus. Labai dekinga tam kas idejo sia nuotrauka. Einu gelytes daigint thumbup.gif
Atsakyti