Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

aš dar paie tas durpines daigyklas... savo jau užpildžiau blush2.gif žinau kad ankstoka bet labai nagus panižo blush2.gif
sėjau atas brangias sėklas kur vienetais.. tiesiai po vieną...

o kaip su tom kur ten kiekis bilen koks.. tokių taigi nesėsi į tas daigyklas g.gif o jau išpikiavimui ar verta g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 02 05, 09:25)
O dabar toks kvailas klausimas, kaip būtų galima išsisaugoti didesnio formato tuos puslapius apie baseino įrengimą blush2.gif negaliu nieko įskaityti unsure.gif

Aha geriau tokius failus i pdf saugoti, nes paskui neina iskaityt ir nieko jau nepadarysi.

O i ta daigykla planuoju ir smulkme seti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 02 05, 09:51)
O i ta daigykla planuoju ir smulkme seti  ax.gif

o tai paskui tiesiog israusi silpnesnius ir psio???
Atsakyti
o kada jau reiktu pradeti pomidorus, ten visokius brokolius seti? gal aks turit koki kalendoriu?
Atsakyti
Kanapinis valgyt nori.
Lašininis storas stovi.
Morė sekso pasiilgo,
Jai žiema tikrai prailgo.
Bijo būti padegta,
Baigsis greitai jai žiema.
Visas kiemas blynais kvepia,
Bet pavasaris dar slepias.

Su blynų diena visas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 02 05, 12:28)
Kanapinis valgyt nori.
Lašininis storas stovi.
Morė sekso pasiilgo,
Jai žiema tikrai prailgo.
Bijo būti padegta,
Baigsis greitai jai žiema.
Visas kiemas blynais kvepia,
Bet pavasaris dar slepias.

Su blynų diena visas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš jau blynų prisikirtusi sau patenkinta sėdžiu tongue.gif
Atsakyti
O as dar nea verysad.gif
Atsakyti
user posted image
šitą mano dvimetė pamatė ir sako 'košytė' lotuliukas.gif

mano narcizai pradeda lįst, juk per anksti ane? ar dar galima ką nors padaryt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 02 02, 15:49)
o kazin tos grazuoles didziaziedes primules, kur dabar pardavinejamos, persodinus i dirva ir sekanciais metais prazysta taip pat?

tos pirimules persodintos i dirva zydi dar tais paciais metais, velu rudeni
pavasari irgi. ziedai buna tokie patys (bent jau kiek as turiu)
visa problema jas gyvas islaikyti iki kol galima lauke pasodint, nes kambary joms persilta ir per sausas oras, bet pasistengus pavykstajei
jau kas atseke, tai atleiskit uz kartojimasi
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 02 04, 13:04)
Jei jau labai dideli šalčiai užeitų, tai užmesk eglišakių, o šiaip mažų šalnelių jie nebijo.

aciu. o dideli salciai tai cia jau koks minus 10 ir daugiau? g.gif tai reik suprast, kad jie anksti nuzydes i(jei nenusals) ir jau kovo menesi ju spalvom dziauigtis negalesiu. Nors svarbu kad prazystu isvis, juk mano cia pirmos sodintos pavasarines geles 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 02 04, 16:25)
Be to, gan išsamiai aprašytas japoniško sodo stilius ir kitų  bigsmile.gif

nu cia tai jau uzerzinai tongue.gif , va kaip tik gausi, tai ir siusk kuo greiciau 4u.gif .

QUOTE(draugaite @ 2008 02 05, 13:31)
tos pirimules persodintos i dirva zydi dar tais paciais metais, velu rudeni
pavasari irgi. ziedai buna tokie patys (bent jau kiek as turiu)
visa problema jas gyvas islaikyti iki kol galima lauke pasodint, nes kambary joms persilta ir per sausas oras, bet pasistengus pavykstajei
jau kas atsake, tai atleiskit uz kartojimasi

nu va kokia saunuole, taigi, kad niekas dar neatsake, jau norejau is antro karto klaust biggrin.gif . Tai iki pavasario jas galima gal balkone islaikyt, ar siaip kokioj vesioj sviesioj patalpoj ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 02 05, 16:45)
aciu. o dideli salciai tai cia jau koks minus 10 ir daugiau? g.gif  tai reik suprast, kad jie anksti nuzydes i(jei nenusals) ir jau kovo menesi ju spalvom dziauigtis negalesiu. Nors svarbu kad prazystu isvis, juk mano cia pirmos sodintos pavasarines geles 4u.gif  ax.gif

Nu -10 būtinai reikėtų pridengti išlindusius augalusa, nors išgyvena ir taip, tik lapų galiukai pašala ir pavasarį nebebūna tokio gražaus vaizdo. Bet dabar kai naktį būna minusinė, o dieną pliusinė temperatūra augaliukai sustoja , neskuba skleistis. Savaites gale jau žiūriu vėl minusas, tai dar pristabdys augimą, nėra taip blogai. Pernai buvo blogesnė situacija. Kai iki sausio pusės buvo +10. o paskui staigiai -15, tada ugalai pašala, o dabar dar viskas čiki.
Atsakyti