Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 02 04, 16:25)
P.S. Šiandien turėjau nerealių paskaitų  thumbup.gif  botanika, geodezija su žemėtvarka ir kraštovaizdžio architektūra  thumbup.gif
Jei dėstytoja kaip žadėjo atsiųs vieną darbuką - pasidalinsiu su jumis  biggrin.gif  Ten labai gražiai parodyti įdomūs gėlynai iš įvairių nuostabaus grožio parkų ir panašiai. Be to, gan išsamiai aprašytas japoniško sodo stilius ir kitų  bigsmile.gif

o būtų labai fainai į gėlynus pažiūrėti bigsmile.gif pati dar esu gėlynų ir aplinkos tvarkumo stadijoj ax.gif tai bet kokios idėjos mielai priimamos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 02 04, 17:48)
o būtų labai fainai į gėlynus pažiūrėti bigsmile.gif pati dar esu gėlynų ir aplinkos tvarkumo stadijoj ax.gif tai bet kokios idėjos mielai priimamos rolleyes.gif

Čia dar ne tie, bet šiaip akiai paganyti biggrin.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus_laike: 04 vasario 2008 - 18:23
QUOTE(ilja @ 2008 02 04, 14:32)
Na va sužinojau kainytes bigsmile.gif Jei susiorganizuotume ir pirktume ne mažiau 12 vnt 40 vietų šiltnamiukų, juos gautume po 5,70 Lt bigsmile.gif Ar būtų norinčių prisijungti?

As irgi ko gero 2 paimciau.
Papildyta:
Eina sau ta foto su baseineliu ir tekanciu vandeniu man kaip nusvitimas bigsmile.gif pas mus sklype yra lygiai toks pat ervus kampas, tik balute as gal mazesne daryciau.
Atsakyti
Man irgi labai patiko nuotraukos. Taip pasiilgę akys spalvų...
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 02 04, 19:58)
Man irgi labai patiko nuotraukos. Taip pasiilgę akys spalvų...

kaip grazu... siemet as irgi bandysiu komponuoti aplink baseineli, tik neisivaizduoju nuo ko pradeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaaa @ 2008 02 04, 20:12)
kaip grazu... siemet as irgi bandysiu komponuoti aplink baseineli, tik neisivaizduoju nuo ko pradeti g.gif

Gal pagelbės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 02 04, 16:42)
ilja as prie taves prisijungciau smile.gif paimciau 2 tikriausiai

QUOTE(Tina* @ 2008 02 04, 18:41)
As irgi ko gero 2 paimciau.

Įtraukiu jus į sąrašiuką, kai užsakinėsiu, informuosiu.
Kada jums būtų patogiausia gauti daigyklas?
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
http://public.fotki....nuko-irengimas/

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaaa @ 2008 02 04, 19:12)

Žurnale "Sodo spalvos" būna nemažai info šiuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 04, 14:32)
Na va sužinojau kainytes bigsmile.gif Jei susiorganizuotume ir pirktume ne mažiau 12 vnt 40 vietų šiltnamiukų, juos gautume po 5,70 Lt bigsmile.gif Ar būtų norinčių prisijungti?

ir aš porą paimčiau nes vakar sugebėjau vieną už 10lt nusipirkt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 05 vasario 2008 - 08:13
QUOTE(ilja @ 2008 02 04, 19:19)
Kada jums būtų patogiausia gauti daigyklas?

Kuo greiciau - tuo geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 02 04, 18:34)
Čia dar ne tie, bet šiaip akiai paganyti biggrin.gif
Papildyta:
http://public.fotki....nuko-irengimas/

smile.gif

oi, jau kaip aš pasiilgau pavasario bigsmile.gif kada bus galima greičiau pradėti viską sodinti ax.gif

O dabar toks kvailas klausimas, kaip būtų galima išsisaugoti didesnio formato tuos puslapius apie baseino įrengimą blush2.gif negaliu nieko įskaityti unsure.gif
Atsakyti