Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

Kas dėl sėklų daigumo, tai visos subertos ir sudygo ( po vieną seklą bėriau, tik kur ne kur prasprūdo pro pirštus ir kelios įbiro - kelios ir sudygo). Kai sėkla išbrinksta, tai ten puikiai matėsi, kiek sėklų įberta ir kiek jau veliau sudygo. 4u.gif
Pirkau seniuose, kainos tikrai neatsimenu.
Atsakyti
Iš tiesų gerą čia temą išrutuliavot apie daigyklas smile.gif
Turinčios daugaiu patirties patarkite geriau rinktis tą daigyklą-šiltnamiuką ar štai tokią paprastą daigyklą?
user posted image
Ekonomiškai tai manau antroji labiau apsimokėtų, o kaip dėl pačio dygimo ir augaliuko persodinimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 02 03, 19:14)
O kiek tai kainuoja? Mane kazkaip uzkabino sis variantas, ta pati maciau Senukuose, tik mazesni kieki.

Senukų kataloge radau, kad 40 "vietų" daygykla-šiltnamis kainuoja 7,99 Lt ir jie pagaminti Italijoj g.gif Užklausiu Emolus kiek pas juos šis gėris kainuoja ax.gif
O čia tiems, kam 40 vietų daigyklos per mažos pasirodys lotuliukas.gif
http://www.emolus.lt...l/Daigyklos.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 03 vasario 2008 - 19:50
QUOTE(Tina* @ 2008 02 03, 19:08)
Bet gal paprastose daigyklose tos durpes sukibtu savaime nuo dregmes ir augalo saknu  g.gif
Papildyta:
O po kiek tu smulkiu seklyciu reikia berti i kubeli? Vistiek ne kiekviena daigi buna.

Tikrai sukimba, tik reikia atsargiai išimti iį apačios paspaudus pirštu. Jei į daigyklą bersi ne vieną sėklytę, tai paskui jau bus sunku atskirti. Reikės arba visus daigelius sodinti kaip vieną vienetą, arba palikti stipriausią, o kitus išrauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 03, 19:49)
Senukų kataloge radau, kad 40 "vietų" daygykla-šiltnamis kainuoja 7,99 Lt ir jie pagaminti Italijoj g.gif Užklausiu Emolus kiek pas juos šis gėris kainuoja ax.gif

Nežinau, ką dabar tiksliai seniai pardavinėja, bet pernai toji daigykla, pirkta pas juos, buvo "Emolus" firmos. cool.gif
Atsakyti
nu tikiuos dar prisimenat mane tokia pradinuke a;plinkos tvarkyme tongue.gif nu ziuriu vakar kad sudygo mano krokai, daigeliai jau zaliuoja. tai kazi ar cia gerai, vistik mano suporatimu tai aturetu but apie kovo men g.gif ar jie nenusals? ka daryt jei salciai dideli uzeitu? pasodinau prtaeitauis metais, galvoju va idomu izgygs isvis ar ne, visgi as pirma karta sodinaus vogunines geles, tai va, isgygo jau krokai, tik kad biskji per anktis. Hiacintai ir tulpes dar is zemes nelenda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 02 03, 21:47)
Nežinau, ką dabar tiksliai seniai pardavinėja, bet pernai toji daigykla, pirkta pas juos, buvo "Emolus" firmos.  cool.gif

tai tada tiesiogiai is Emolus labiau apsimokes pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 02 04, 10:21)
nu tikiuos dar prisimenat mane tokia pradinuke a;plinkos tvarkyme tongue.gif  nu ziuriu vakar kad sudygo mano krokai, daigeliai jau zaliuoja. tai kazi ar cia gerai, vistik mano suporatimu tai aturetu but apie kovo men g.gif  ar jie nenusals? ka daryt jei salciai dideli uzeitu? pasodinau prtaeitauis metais, galvoju va idomu izgygs isvis ar ne, visgi as pirma karta sodinaus vogunines geles, tai va, isgygo jau krokai, tik kad biskji per anktis. Hiacintai ir tulpes dar is zemes nelenda smile.gif

Jei jau labai dideli šalčiai užeitų, tai užmesk eglišakių, o šiaip mažų šalnelių jie nebijo.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 02 04, 10:13)
tai tada tiesiogiai is Emolus labiau apsimokes pirkti smile.gif

Na va sužinojau kainytes bigsmile.gif Jei susiorganizuotume ir pirktume ne mažiau 12 vnt 40 vietų šiltnamiukų, juos gautume po 5,70 Lt bigsmile.gif Ar būtų norinčių prisijungti?
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 04, 15:32)
Na va sužinojau kainytes bigsmile.gif Jei susiorganizuotume ir pirktume ne mažiau 12 vnt 40 vietų šiltnamiukų, juos gautume po 5,70 Lt bigsmile.gif Ar būtų norinčių prisijungti?

4u.gif Kokiam mieste organizuojatės? unsure.gif

P.S. Šiandien turėjau nerealių paskaitų thumbup.gif botanika, geodezija su žemėtvarka ir kraštovaizdžio architektūra thumbup.gif
Jei dėstytoja kaip žadėjo atsiųs vieną darbuką - pasidalinsiu su jumis biggrin.gif Ten labai gražiai parodyti įdomūs gėlynai iš įvairių nuostabaus grožio parkų ir panašiai. Be to, gan išsamiai aprašytas japoniško sodo stilius ir kitų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus_laike: 04 vasario 2008 - 16:26
QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 02 04, 16:25)
4u.gif  Kokiam mieste organizuojatės?  unsure.gif 

P.S. Šiandien turėjau nerealių paskaitų  thumbup.gif  botanika, geodezija su žemėtvarka ir kraštovaizdžio architektūra  thumbup.gif
Jei dėstytoja kaip žadėjo atsiųs vieną darbuką - pasidalinsiu su jumis  biggrin.gif  Ten labai gražiai parodyti įdomūs gėlynai iš įvairių nuostabaus grožio parkų ir panašiai. Be to, gan išsamiai aprašytas japoniško sodo stilius ir kitų  bigsmile.gif

Kol kas Kaune. Į kitus miestus nemanau, kad apsimokėtų siųstis g.gif
Atsakyti
ilja as prie taves prisijungciau smile.gif paimciau 2 tikriausiai
Atsakyti