Kas dėl sėklų daigumo, tai visos subertos ir sudygo ( po vieną seklą bėriau, tik kur ne kur prasprūdo pro pirštus ir kelios įbiro - kelios ir sudygo). Kai sėkla išbrinksta, tai ten puikiai matėsi, kiek sėklų įberta ir kiek jau veliau sudygo.
Pirkau seniuose, kainos tikrai neatsimenu.
Iš tiesų gerą čia temą išrutuliavot apie daigyklas
Turinčios daugaiu patirties patarkite geriau rinktis tą daigyklą-šiltnamiuką ar štai tokią paprastą daigyklą?
Ekonomiškai tai manau antroji labiau apsimokėtų, o kaip dėl pačio dygimo ir augaliuko persodinimo
Turinčios daugaiu patirties patarkite geriau rinktis tą daigyklą-šiltnamiuką ar štai tokią paprastą daigyklą?
Ekonomiškai tai manau antroji labiau apsimokėtų, o kaip dėl pačio dygimo ir augaliuko persodinimo
QUOTE(Tina* @ 2008 02 03, 19:14)
O kiek tai kainuoja? Mane kazkaip uzkabino sis variantas, ta pati maciau Senukuose, tik mazesni kieki.
Senukų kataloge radau, kad 40 "vietų" daygykla-šiltnamis kainuoja 7,99 Lt ir jie pagaminti Italijoj Užklausiu Emolus kiek pas juos šis gėris kainuoja
O čia tiems, kam 40 vietų daigyklos per mažos pasirodys
http://www.emolus.lt...l/Daigyklos.htm
QUOTE(Tina* @ 2008 02 03, 19:08)
Bet gal paprastose daigyklose tos durpes sukibtu savaime nuo dregmes ir augalo saknu
Papildyta:
O po kiek tu smulkiu seklyciu reikia berti i kubeli? Vistiek ne kiekviena daigi buna.
Papildyta:
O po kiek tu smulkiu seklyciu reikia berti i kubeli? Vistiek ne kiekviena daigi buna.
Tikrai sukimba, tik reikia atsargiai išimti iį apačios paspaudus pirštu. Jei į daigyklą bersi ne vieną sėklytę, tai paskui jau bus sunku atskirti. Reikės arba visus daigelius sodinti kaip vieną vienetą, arba palikti stipriausią, o kitus išrauti
QUOTE(ilja @ 2008 02 03, 19:49)
Senukų kataloge radau, kad 40 "vietų" daygykla-šiltnamis kainuoja 7,99 Lt ir jie pagaminti Italijoj Užklausiu Emolus kiek pas juos šis gėris kainuoja
Nežinau, ką dabar tiksliai seniai pardavinėja, bet pernai toji daigykla, pirkta pas juos, buvo "Emolus" firmos.
nu tikiuos dar prisimenat mane tokia pradinuke a;plinkos tvarkyme nu ziuriu vakar kad sudygo mano krokai, daigeliai jau zaliuoja. tai kazi ar cia gerai, vistik mano suporatimu tai aturetu but apie kovo men ar jie nenusals? ka daryt jei salciai dideli uzeitu? pasodinau prtaeitauis metais, galvoju va idomu izgygs isvis ar ne, visgi as pirma karta sodinaus vogunines geles, tai va, isgygo jau krokai, tik kad biskji per anktis. Hiacintai ir tulpes dar is zemes nelenda
QUOTE(Sraunius @ 2008 02 03, 21:47)
Nežinau, ką dabar tiksliai seniai pardavinėja, bet pernai toji daigykla, pirkta pas juos, buvo "Emolus" firmos.
tai tada tiesiogiai is Emolus labiau apsimokes pirkti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 02 04, 10:21)
nu tikiuos dar prisimenat mane tokia pradinuke a;plinkos tvarkyme nu ziuriu vakar kad sudygo mano krokai, daigeliai jau zaliuoja. tai kazi ar cia gerai, vistik mano suporatimu tai aturetu but apie kovo men ar jie nenusals? ka daryt jei salciai dideli uzeitu? pasodinau prtaeitauis metais, galvoju va idomu izgygs isvis ar ne, visgi as pirma karta sodinaus vogunines geles, tai va, isgygo jau krokai, tik kad biskji per anktis. Hiacintai ir tulpes dar is zemes nelenda
Jei jau labai dideli šalčiai užeitų, tai užmesk eglišakių, o šiaip mažų šalnelių jie nebijo.
QUOTE(Tina* @ 2008 02 04, 10:13)
tai tada tiesiogiai is Emolus labiau apsimokes pirkti
Na va sužinojau kainytes Jei susiorganizuotume ir pirktume ne mažiau 12 vnt 40 vietų šiltnamiukų, juos gautume po 5,70 Lt Ar būtų norinčių prisijungti?
QUOTE(ilja @ 2008 02 04, 15:32)
Na va sužinojau kainytes Jei susiorganizuotume ir pirktume ne mažiau 12 vnt 40 vietų šiltnamiukų, juos gautume po 5,70 Lt Ar būtų norinčių prisijungti?
Kokiam mieste organizuojatės?
P.S. Šiandien turėjau nerealių paskaitų botanika, geodezija su žemėtvarka ir kraštovaizdžio architektūra
Jei dėstytoja kaip žadėjo atsiųs vieną darbuką - pasidalinsiu su jumis Ten labai gražiai parodyti įdomūs gėlynai iš įvairių nuostabaus grožio parkų ir panašiai. Be to, gan išsamiai aprašytas japoniško sodo stilius ir kitų
QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 02 04, 16:25)
Kokiam mieste organizuojatės?
P.S. Šiandien turėjau nerealių paskaitų botanika, geodezija su žemėtvarka ir kraštovaizdžio architektūra
Jei dėstytoja kaip žadėjo atsiųs vieną darbuką - pasidalinsiu su jumis Ten labai gražiai parodyti įdomūs gėlynai iš įvairių nuostabaus grožio parkų ir panašiai. Be to, gan išsamiai aprašytas japoniško sodo stilius ir kitų
Kol kas Kaune. Į kitus miestus nemanau, kad apsimokėtų siųstis
ilja as prie taves prisijungciau paimciau 2 tikriausiai