Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(Tina* @ 2008 02 02, 23:05)
Vasario menuo, aprimkit dar truputi  biggrin.gif

Man tau jau pats laikas sukrusti, nes kova jau galesiu sodint. cia jau bus pakankamai silta
Atsakyti
[quote=vida777,2008 02 03, 00:58]
nu joo, balkone del uogienes tikrai neprisiauginsi lotuliukas.gif .

Apie uogiene net nesvajota lotuliukas.gif bet ir pasmaliziauti beveik nebuvo ko.
Vienas vazinelis (vienas keras) per visa vasara vargu ar uzaugino 10 uogu..
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 02 02, 22:49)
Jo... Dar viskas prieš akis...

Akys baisininkės, rankos darbininkės ax.gif Atsimenat yra rodę moterį, kuri viena pati pelkynuose savo rankytėmis didžiausius tvenkinukus išsikasė, aplinką susitvarkė, dabar žmonės žiūrėt važiuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 03, 11:58)
Akys baisininkės, rankos darbininkės ax.gif  Atsimenat  yra rodę moterį, kuri viena pati pelkynuose savo rankytėmis didžiausius tvenkinukus išsikasė, aplinką susitvarkė, dabar žmonės žiūrėt važiuoja 4u.gif

Ačiū už palaikymą mirksiukas.gif

Taip, atsimenu tą moterį thumbup.gif thumbup.gif Ir taip gražiai viską padarė wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 03, 10:58)
Atsimenat  yra rodę moterį, kuri viena pati pelkynuose savo rankytėmis didžiausius tvenkinukus išsikasė, aplinką susitvarkė, dabar žmonės žiūrėt važiuoja 4u.gif

gal cia ta netoli Likenu kur gyvena, Pabirzeje (Birzu raj.) ? Mano mociute netoli jos gyveno, bet as tai nei karto nebuvau paziuret nuvaziavus ax.gif, tik per telika maciau bigsmile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 03 vasario 2008 - 12:38

Norėčiau išgirsti nuomonę apie šį rožių ūkį
http://www.rozes.lt/
sveikos, merginos, čia aš esu naujokė, nors jūsų pasisakymus stebiu jau labai seniai, bet aš daugiau renkuosi informaciją, nei pasisakinėju. 4u.gif Bet pamačoiau klausimėlį į kurį norėčiau atsakyti. Iš šio ūkio aš užsisakiau visas rožes, kurias sėkmingai auginu ir visos yra tokios kaip ir jų puslapio nuotraukose. Jei kuri neprigyja, jie atsiunčia kitą nemokamai, visuomet konsultuoja tau rūpimais klausimais, bent jau aš tai labai patenkinta. Be to jie jau augina rožes pritaikytas mūsų klimatui ir kartą per metus organizuoja atvirų durų dieną. Tad manau jei jus domina kažkuri rožė užsisakinėkit drąsiai - nenusivilsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 02 03, 10:49)
Vienas vazonelis (vienas keras) per visa vasara vargu ar uzaugino 10 uogu..

as maciau prekybcentry kur pardavineja tuos kabancius vazonus su braskem, tai ten daugiau kelmeliu i ta vazona buna prisodinta, ne vienas.

Vakar dar paskaiciau vokiskam forume apie braskes, tai buvo labai isgirta veisle "Florika", tipo ilgai nepasensta, 6-7 m. gerai dera, uogos labai aromatingos ir saldzios. Ir dar galima jas kaip pievele - kilima sodinti, o ne eilutemis, kaip iprasta.
Atsakyti
as pernai prie namu isirengiau dekoratyvini baseineli, tai siemet reiks apsodinti aplinkui , tai visai gera mintis gelyne ir braskiu iterpti thumbup.gif
idomu tas vazonines braskes galima per ziema kieme palikti? neissals? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaaa @ 2008 02 03, 12:58)
as pernai prie namu isirengiau dekoratyvini baseineli, tai siemet reiks apsodinti aplinkui , tai visai gera mintis gelyne ir braskiu iterpti thumbup.gif

arba zemuogiu wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(erikaaa @ 2008 02 03, 12:58)
idomu tas vazonines braskes galima per ziema kieme palikti? neissals?  g.gif

Tik kaip po to su uogų ekologiškumu g.gif Juk gėles vasarą tręšiam, tai ir braškėms tų trąšų nori nenori klius doh.gif Aš tai tam ir sodinuosi pas save braškes ir visa kita, nes žinau, kad jos yra be trąšų ir galiu be jokios baimės duoti vaikui ax.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kokia sodinukų paroda Vilniuje nusimato greičiausiu metu?

Aš tai dar noriu braškių naujų užsiveisti, tik dabar reikia apgalvoti kurioje vietoje joms išskirti plotelį smile.gif

O gal dar patarsite kokias žemuoges nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 02 03, 13:37)
as maciau prekybcentry kur pardavineja tuos kabancius vazonus su braskem, tai ten daugiau kelmeliu i ta vazona buna prisodinta, ne vienas.

trys kelmeliai mirksiukas.gif radau internete apie tai 4u.gif

QUOTE(erikaaa @ 2008 02 03, 13:58)
as pernai prie namu isirengiau dekoratyvini baseineli

bigsmile.gif kaip smalsu butu pamatyt baseinelio nuotrauka ax.gif man labai aktualus klausimas...kaip aptvarket baseinelio krastus mirksiukas.gif
Atsakyti