as irgi noriu tokiu braskiu
kur tokiu braskiu daigu galima nusipirkti?
QUOTE(erikaaa @ 2008 02 02, 22:16)
Ir aš noriu tokių braškių Reikia jau senas iškasti
Vasario menuo, aprimkit dar truputi
Už lango jau taip panašu į pavasarį, tai turbūt visoms norisi greičiau į darbus kibti
Man tai ne tas zodis kaip nagai niezti
QUOTE(Tina* @ 2008 02 02, 23:31)
Man tai ne tas zodis kaip nagai niezti
Man irgi, nes aną pavasarį iš vis nieko negalėjau per statybas daryti... Tai dabar jau nekantrauju... Sėklas susipirkau ir lauksiu pavasario
Oi dar darysi ir darysi, jei pati pradzia
QUOTE(Tina* @ 2008 02 02, 23:47)
Oi dar darysi ir darysi, jei pati pradzia
Jo... Dar viskas prieš akis...
Auginau kabancias braskes balkone,bet derlius tikrai menkas...
Neverta zaisti.
Neverta zaisti.
Man tai dar atrodo, kad tos vazonines sukaupia daugiau nitratu visokiu.
QUOTE(Dacor @ 2008 02 02, 22:51)
nu joo, balkone del uogienes tikrai neprisiauginsi .
Dar papasakosiu bajeri kaip mano kaiminka norejo braskiu pasidauginti . Ziuriu pas ja darziuky visokiu buteliuku pristatyta ir prikaisiota kazkokiu stiebeliu - galvoju, gal mergaite jos zaide ir geliu vaikas prisimerke . Sakau ka jus ten tuose buteliukuose marinuojat, o ji man - ai noriu braskiu pasidaugint. Nueinu paziuret, nu viespatie aukstielnikas, prisikirpus braskiu usu (dar visai be lapeliu), ir primerkus - laukia kol saknis tas uso kotas isleis . Nu protinga issilavinus moteris, bet gyvenime nebuciau pagalvojus, kad zmogus tokio dalyko galetu nezinot, man atrodo as jau gimus zinojau, kaip braskes daugina, o cia vos nenugriuvau pamacius. Tai dabar niekad nebesistebesiu, jei zmogui kiltu net ir kvailiausias klausimas. Jei kas su zeme gyvenime nera susidures, tai gali net ir nezinot kaip is viso tos braskes atsiranda.