Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 02 01, 18:54)
Verti dėmesio nebent buvo agronomija ir piešimas  smile.gif  bet žinių... agronomijos tai beveik nulis...  blink.gif  nu nieko gero neišmokė... na nebent apie mėšlą ir kompostą  lotuliukas.gif  dar kaip trąšas apskaičiuoti  biggrin.gif  tiksliau - jų kiekį.

NA o nuo pirmadienio prasidės geodezija  thumbup.gif  ir botanika  biggrin.gif  bus bėdų  lotuliukas.gif
Papildyta:
Va mano braškė  lotuliukas.gif

Labai graži. Rojaus soduose prisiskaičiau apie visą vasarą uogas vedančias braškes, bet neradau nete, kad būtų galima užsisakyti. Labai noriu pavasarį pasisodint braškių
Papildyta:
o kada maždaug LT pradeda prekiauti braškių daigais?
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 02 01, 22:51)
..o kada maždaug LT pradeda prekiauti braškių daigais?

paprastai pavasarinės sodininkų mugės kai prasideda, tai ir braškių daigų jose būna. Prieš pora metų pirkau bent trijų rūšių daigų vienoj tokioj mugėj iš kažkokios ūkininkės, kuri specializuojasi braškių auginime.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 02 01, 22:51)
Labai graži. Rojaus soduose prisiskaičiau apie visą vasarą uogas vedančias braškes, bet neradau nete, kad būtų galima užsisakyti. Labai noriu pavasarį pasisodint braškių
Papildyta:
o kada maždaug LT pradeda prekiauti braškių daigais?

Braškių daigų būna praktiškai visose sodinukų mugėse, visą vasarą deranti ir su labai skaniomis uogomis yra vokiška veislė Hummi gent (gal neteisingai parašiau), bet tikrai verta dėmesio veislė. O aš dabar auginu rusišką veislę "Moskovskij delikates"pavasarį sėjau, tai turiu tik tris daigus, uogos rudenį jau buvo, skanios, didelės, o svarbiausia žiedeliai švelniai rausvi. (čia ne dekoratyvinė veislė), matysim ką ji šiemet darys, krūmai užaugo nemaži.
Atsakyti
nebloga mintis -braskes auginti vietoj geliu pakabinamuose puoduose bigsmile.gif
user posted image
Papildyta:
kodel mano krokai tokie biedni - isauga ziedelis ant tokio liauno stiebelio ir nuvirsta i sona unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 02 02, 12:58)
Braškių daigų būna praktiškai visose sodinukų mugėse, visą vasarą deranti ir su labai skaniomis uogomis yra vokiška veislė Hummi gent (gal neteisingai parašiau), bet tikrai verta dėmesio veislė. O aš dabar auginu rusišką veislę "Moskovskij delikates"pavasarį sėjau, tai turiu tik tris daigus, uogos rudenį jau buvo, skanios, didelės, o svarbiausia žiedeliai švelniai rausvi. (čia ne dekoratyvinė veislė), matysim ką ji šiemet darys, krūmai užaugo nemaži.

O sėklų Lietuvoje įsigyjai ar iš toliau?
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 02 02, 13:24)
nebloga mintis -braskes auginti vietoj geliu pakabinamuose puoduose  bigsmile.gif

user posted image arba vijoklines :user posted image

papildyta :

o kazin tos grazuoles didziaziedes primules, kur dabar pardavinejamos, persodinus i dirva ir sekanciais metais prazysta taip pat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 02 vasario 2008 - 14:51
Niam niam... Skaniai atrodo smile.gif

Noreciau pas jus pasikonsultuoti, ar dabar galiu kaledine eglute sodinti ir pridengti saknis ar dar koki menesiuka palaikyti balkone vazone?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 02 02, 14:49)

bigsmile.gif Ar tokių teko LT matyti? Būtų įdomu pamėginti augint. Iš kart nuo krūmelio uogas galima būtų raškyt rolleyes.gif
Atsakyti
Susižavėjau aš tomis braškėmis vazonuoze smile.gif Skaniai atrodo smile.gif O ir vijoklinės pasakiškai gražios smile.gif Tikrai, ar yra jų pirkti LT?
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2008 02 02, 16:27)
Niam niam... Skaniai atrodo  smile.gif

Noreciau pas jus pasikonsultuoti, ar dabar galiu kaledine eglute sodinti ir pridengti saknis ar dar koki menesiuka palaikyti balkone vazone?

Gali drąsiai sodint,

O braškės niekada neatrodys taip kaip nuotraukoje, čia jų truputį dakabina prieš fotografuodami.
Atsakyti
Aš labai norėčiau tų vazone kababčių, įdomu kaip jos vadinasi. Hummi gent ieškojau nete, bet neradau. Parduodamos tik kažkokios Flamengo ar Flamenco, gerai nepamenu. Pastarosio dera visą vasarą, bent taip rašo. Gla žinot tokią veislę, ar ji tikrai gera?
Atsakyti
prasom Hummi- Gento braskes 4u.gif
user posted image
Atsakyti