Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

O gal patarsite kokį sausmedį nusipirkti smile.gif Vieną turiu, bet dar mažas, pirkau turguje... Labai jau skanios man jo uogos ax.gif
Atsakyti
Niam niam ir aš turiu tokį sausmedį smile.gif galima sakyti, kad tai pačios pirmosios uogos thumbup.gif Ieškoti, įtariu, reikia medelynuose. smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Dar turiu klausimuką blush2.gif O jeigu patvoriais sodinčiau braškes ar žemuoges, kaži ar augtų. Rytinė pusė, bet pavėsis, nes kaimynų tvora aukšta ir žemė labai šlapia, molinga, akmenuota. O gal galima plastmasiniuose vazonuose augint ir kokie jie turėtų būti negilūs ir platūs ar gilūs. AŠ visai žemės darbuose nesusigaudau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 01 vasario 2008 - 12:06
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 02 01, 13:04)
Labutis 4u.gif Dar turiu klausimuką blush2.gif O jeigu patvoriais sodinčiau braškes ar žemuoges, kaži ar augtų. Rytinė pusė, bet pavėsis, nes kaimynų tvora aukšta ir žemė labai šlapia, molinga, akmenuota. O gal galima plastmasiniuose vazonuose augint ir kokie jie turėtų būti negilūs ir platūs ar gilūs. AŠ visai žemės darbuose nesusigaudau blush2.gif

Pavėsis braškėms netinka, vėlai prinoks, o jei dar drėgna, puti pradės. Vazonuose irgi koronė nemaža laistyti kasdien, trešti reikės, bet uogos bus švarios.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 02 01, 13:04)

Laba 4u.gif Aš jau galų gale po egzaminų smartass.gif

Mes braškes vasarą auginom vazone thumbup.gif Labai šauniai tai pavyko thumbup.gif ir žyyyymiai ilgiau braškių turėjom... Bet mes buvom iš rudens pasodinę, tai šiltnamy kol buvo labai anksti derėt pradėjo biggrin.gif Po to į lauką ištrėmėm smile.gif
Laistyt laistėm kaip ir visas gėles vazonuose... O tręšėm paprastom braškių trąšom... biggrin.gif Manau verta augint vazonuose biggrin.gif nereikia rinkti lysvėj - pasidedi vazoną ant stalo ir "Lesioji" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus_laike: 01 vasario 2008 - 17:20
QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 02 01, 17:15)
Laba  4u.gif  Aš jau galų gale po egzaminų  smartass.gif

ooo musu pasimetele atsirado biggrin.gif ... Kaip mokslai einasi, ar jau didelis ziniu bagazas umn.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 02 01, 18:31)
ooo musu pasimetele atsirado biggrin.gif ... Kaip mokslai einasi, ar jau didelis ziniu bagazas  umn.gif ?

Verti dėmesio nebent buvo agronomija ir piešimas smile.gif bet žinių... agronomijos tai beveik nulis... blink.gif nu nieko gero neišmokė... na nebent apie mėšlą ir kompostą lotuliukas.gif dar kaip trąšas apskaičiuoti biggrin.gif tiksliau - jų kiekį.

NA o nuo pirmadienio prasidės geodezija thumbup.gif ir botanika biggrin.gif bus bėdų lotuliukas.gif
Papildyta:
Va mano braškė lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi cia jus ziema apie braskes, niam niam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 02 01, 19:11)
Oi cia jus ziema apie braskes, niam niam  smile.gif

žiemą - braškės tik iš šaldytuvo lotuliukas.gif

Nebent - iš fantastikos srities lotuliukas.gif :
KAip nors tas braškes "apgauti" biggrin.gif vieną dalį normaliai vasarą augini, o tuo metu (vasarą) kitai dalei sudarai žiemos sąlygas biggrin.gif o kai ateina TIKRA žiema vasaros braškės miego, o kitoms braškėms sudarai vasaros sąlygas lotuliukas.gif

nu ir išmąsčiau lotuliukas.gif thumbup.gif doh.gif

Braškės - ištisus metus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus_laike: 01 vasario 2008 - 18:39
QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 02 01, 19:38)
žiemą - braškės tik iš šaldytuvo  lotuliukas.gif

va tai gerai priminėt, kad šaldytuve turiu užšaldytų su cukrumi sutrintų braškių - išėjau skanauti user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 02 01, 21:08)
va tai gerai priminėt, kad šaldytuve turiu užšaldytų su cukrumi sutrintų braškių - išėjau skanauti  user posted image

ir aš tada leku to paties wub.gif
Papildyta:
Norėčiau išgirsti nuomonę apie šį rožių ūkį biggrin.gif
http://www.rozes.lt/

g.gif

Verta?... Neverta..? g.gif
Papildyta:
Man tik nepatinka, kad negalima pačiam nuvažiuoti išsirinkti... siunčia tik... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 02 01, 21:27)
ir aš tada leku to paties  wub.gif
Papildyta:
Norėčiau išgirsti nuomonę apie šį rožių ūkį  biggrin.gif
http://www.rozes.lt/

g.gif

Verta?... Neverta..? g.gif
Papildyta:
Man tik nepatinka, kad negalima pačiam nuvažiuoti išsirinkti... siunčia tik...  doh.gif

Nieko gero, pas Elijošius Kaune profesionaliau ir galima važiuot į namus ir išsirinkt ko nori, patars, jei arčiau Klaipėdos tai ten yra tokia Aušra Lėlienė, ji turi didžiausią Lietuvoje rožių kolekciją, taip pat galima vykti į namus išsirinkti, dar Vilniuje yra toks Krisiukėnas, irgi geras rožininkas. Jei kuriuo susidomėjai parašysiu telefoną į AŽ
Atsakyti