O gal patarsite kokį sausmedį nusipirkti Vieną turiu, bet dar mažas, pirkau turguje... Labai jau skanios man jo uogos
Labutis Dar turiu klausimuką O jeigu patvoriais sodinčiau braškes ar žemuoges, kaži ar augtų. Rytinė pusė, bet pavėsis, nes kaimynų tvora aukšta ir žemė labai šlapia, molinga, akmenuota. O gal galima plastmasiniuose vazonuose augint ir kokie jie turėtų būti negilūs ir platūs ar gilūs. AŠ visai žemės darbuose nesusigaudau
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 02 01, 13:04)
Labutis Dar turiu klausimuką O jeigu patvoriais sodinčiau braškes ar žemuoges, kaži ar augtų. Rytinė pusė, bet pavėsis, nes kaimynų tvora aukšta ir žemė labai šlapia, molinga, akmenuota. O gal galima plastmasiniuose vazonuose augint ir kokie jie turėtų būti negilūs ir platūs ar gilūs. AŠ visai žemės darbuose nesusigaudau
Pavėsis braškėms netinka, vėlai prinoks, o jei dar drėgna, puti pradės. Vazonuose irgi koronė nemaža laistyti kasdien, trešti reikės, bet uogos bus švarios.
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 02 01, 13:04)
Laba Aš jau galų gale po egzaminų
Mes braškes vasarą auginom vazone Labai šauniai tai pavyko ir žyyyymiai ilgiau braškių turėjom... Bet mes buvom iš rudens pasodinę, tai šiltnamy kol buvo labai anksti derėt pradėjo Po to į lauką ištrėmėm
Laistyt laistėm kaip ir visas gėles vazonuose... O tręšėm paprastom braškių trąšom... Manau verta augint vazonuose nereikia rinkti lysvėj - pasidedi vazoną ant stalo ir "Lesioji"
QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 02 01, 17:15)
ooo musu pasimetele atsirado ... Kaip mokslai einasi, ar jau didelis ziniu bagazas ?
QUOTE(vida777 @ 2008 02 01, 18:31)
ooo musu pasimetele atsirado ... Kaip mokslai einasi, ar jau didelis ziniu bagazas ?
Verti dėmesio nebent buvo agronomija ir piešimas bet žinių... agronomijos tai beveik nulis... nu nieko gero neišmokė... na nebent apie mėšlą ir kompostą dar kaip trąšas apskaičiuoti tiksliau - jų kiekį.
NA o nuo pirmadienio prasidės geodezija ir botanika bus bėdų
Papildyta:
Va mano braškė
Oi cia jus ziema apie braskes, niam niam
QUOTE(Tina* @ 2008 02 01, 19:11)
Oi cia jus ziema apie braskes, niam niam
žiemą - braškės tik iš šaldytuvo
Nebent - iš fantastikos srities :
KAip nors tas braškes "apgauti" vieną dalį normaliai vasarą augini, o tuo metu (vasarą) kitai dalei sudarai žiemos sąlygas o kai ateina TIKRA žiema vasaros braškės miego, o kitoms braškėms sudarai vasaros sąlygas
nu ir išmąsčiau
Braškės - ištisus metus
QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 02 01, 19:38)
žiemą - braškės tik iš šaldytuvo
va tai gerai priminėt, kad šaldytuve turiu užšaldytų su cukrumi sutrintų braškių - išėjau skanauti
QUOTE(jolaxus @ 2008 02 01, 21:08)
va tai gerai priminėt, kad šaldytuve turiu užšaldytų su cukrumi sutrintų braškių - išėjau skanauti
ir aš tada leku to paties
Papildyta:
Norėčiau išgirsti nuomonę apie šį rožių ūkį
http://www.rozes.lt/
Verta?... Neverta..?
Papildyta:
Man tik nepatinka, kad negalima pačiam nuvažiuoti išsirinkti... siunčia tik...
QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 02 01, 21:27)
ir aš tada leku to paties
Papildyta:
Verta?... Neverta..?
Papildyta:
Papildyta:
Verta?... Neverta..?
Papildyta:
Nieko gero, pas Elijošius Kaune profesionaliau ir galima važiuot į namus ir išsirinkt ko nori, patars, jei arčiau Klaipėdos tai ten yra tokia Aušra Lėlienė, ji turi didžiausią Lietuvoje rožių kolekciją, taip pat galima vykti į namus išsirinkti, dar Vilniuje yra toks Krisiukėnas, irgi geras rožininkas. Jei kuriuo susidomėjai parašysiu telefoną į AŽ