Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(lile @ 2008 01 30, 12:40)
OI as turbut vel neteisingai issireiskiau, Globosa nana tai ir yra tokia eglute svelniais spygliukais ilgais smile.gif

Knifofija, biggrin.gif paryškinau, ko žmogus ieško ir kaip vėliau paaiškėjo, būtent cryptomeria'jos ir ieškojo wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes savo japoninę kriptomeriją pirkome Plungės medelyne, manau kad ten dar turi tų kriptomerijų, bet tos Globosa Nana manau negausite.
Atsakyti
O mano kriptomerija prieš du metus iššalo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 01 29, 19:40)
Anksti pavasarį jos labai nesunkiai išsirauna. Pabandyk - gal nereikės nieko perdarinėt. mirksiukas.gif

Oi ju tiek daug. Blogiausiai, kad i tu sukulentiniu kiliminiu augalu tarpus iauge, raunant zalojasi augalas verysad.gif
Atsakyti
Gal galit man patart kokius turėčiau sodint augalus, kad iki rudens pakaitom žydėtų blush2.gif . Kiemelis nedidelis, patvoriuose kai kur krūmai kažkokie. Noriu visus tuos patvorius taip apsodint, kad tos gėlės tarsi natūraliai augančios atrodytų, kad primintų laukinę gamtą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 01 31, 13:46)
Gal galit man patart kokius turėčiau sodint augalus, kad iki rudens pakaitom žydėtų blush2.gif . Kiemelis nedidelis, patvoriuose kai kur krūmai kažkokie. Noriu visus tuos patvorius taip apsodint, kad tos gėlės tarsi natūraliai augančios atrodytų, kad primintų laukinę gamtą.  ax.gif

viena iš pirmųjų į galvą šovusių gėlių, sudarančių natūralios augmenijos įspūdį - paprastoji baltagalvė, arba tiesiog ramunė. Dar man gražu dekoratyviniai lubinai - štai apie jų įvairovę straipsnis. O šiaip tai daug yra augmenijos, tiesiog reikia pagal savo skonį na ir pagal dirvožemį, pagal apšvietimą rinktis. Galima tarp daugiamečių ir vienmečių gėlių kasmet vis kitokių pasodinti, nes daugiametes labai jau sunku suderinti, kad ištisai žydėtų - jos žydi trumpiau, o vienmetės dažniausiai žydi visą sezoną, bet tuo savo gražų gyvenimėlį ir baigia...
Atsakyti
norėčiau dar papildyt jolaxus. Manyčiau nemažą reikšmę dar turi ir žiedų spalvos, atspalviai. Norint gražaus kampelio, turėtų būti suderinta viskas wink.gif
Atsakyti
Aciu mergaites. Nezinau kaip cia man pavyks suderint, nes patirties sioj srity nulis
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 01 31, 18:35)
Aciu mergaites. Nezinau kaip cia man pavyks suderint, nes patirties sioj srity nulis

tos patirties pradžioj visi po lygiai turi mirksiukas.gif svarbiausia, jei jau nusiteiki savo jėgomis tvarkytis, tai prieš darant pasidomėt, pasiskaitinėt, pasigilint, nedaryt atvirkščiai - pasisodinu ar pasėju, nes gražu ant paveikslėlio buvo, o paskui ieškau priežasčių, kodėl neauga ar ne toks gražus tas mano paveikslėlis gaunasi smile.gif kaip ir bet kurioje veikloje - be meilės ir įsigilinimo į situaciją rezultatu nebūsi patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 01 29, 23:14)
Atsargiai su žalčialunkiu, jis siaubingai nuodingas, užtenka rankų nenusiplaut, o vaikui vienos uogos užtenka ir amen.

Ne toks tas vilkas baisus kokį jį piešia biggrin.gif mano mamytė, kai buvo maža, norėjo nusiskinti žalčialunkio šakelę. Pasirodo ji labai nelūžta. Mamytė ją nugraužė dantim blink.gif doh.gif Visai nieko neatsitiko, tik sakė kad labai aitrus skonis. Aš, žinoma, ragauti nenorėjau ir pasinaudojau sekatoriumi mirksiukas.gif Bet kodėl tų zarazų kirminų biesas neima? O galėtų... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 01 30, 12:55)
Tik nežinau, o kada jau galiu viską nupurkšti rundapu?
Ir ar užteks vieno karto? Ar reikės tą procedūrą pakartoti?

Raundapas veikia tik tada, kai būna prasidėjusi vegetacija, t.y. kai augalai pradeda augti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 31 sausio 2008 - 22:32
QUOTE(išdykėlė @ 2008 01 31, 23:28)
Raundapas veikia tik tada, kai būna prasidėjusi vegetacija, t.y. kai augalai pradeda augti.

Ačiū labai mirksiukas.gif Tai reikia laukti kol labiau atšils ir sužaliuos ax.gif
Atsakyti
Eina sau, neragaukit jus tu nuodingu augalu blink.gif
Atsakyti