Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(jolaxus @ 2008 01 29, 08:54)
aš irgi grįžinėju ax.gif

Sveikinu mamytę ir mažylį 4u.gif
Mergaitės, kaip šiandien susinervavau doh.gif Nuėjau pažiūrėti ar jau žydi mano žalčialunkiai. Žiūriu - vienas nulaužtas prie pat žemės. verysad.gif Tą akimirką nesupratau kas taip galėjo padaryti - vyras, šunys ar dar kas. Ėmiau apžiūrinėti lūžio vietą ir blink.gif siaubas ten pilna kirminų ir jų landos padarytos išilgai stiebo (iš išorės nieko nesimato), o viduje visas kamienas išvarpytas. Negaliu kaip gaila - taip gausiai žydėdavo tas krūmas ir dabar pilnas pumpurų. Parsinešiau kelias šakas ir pasimerkiau, bet kur garantija, kad ir kitų nesugrauš tos zarazos. Niekada nemaniau kad taip gali būti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 29 sausio 2008 - 20:02
QUOTE(išdykėlė @ 2008 01 29, 20:59)
Sveikinu mamytę ir mažylį  4u.gif
Mergaitės, kaip šiandien susinervavau  doh.gif Nuėjau pažiūrėti ar jau žydi mano žalčialunkiai. Žiūriu  - vienas nulaužtas prie pat žemės. verysad.gif Tą akimirką nesupratau kas taip galėjo padaryti - vyras, šunys ar dar kas. Ėmiau apžiūrinėti lūžio vietą ir  blink.gif siaubas ten pilna kirminų ir jų landos padarytos išilgai stiebo (iš išorės nieko nesimato), o viduje visas kamienas išvarpytas. Negaliu kaip gaila - taip gausiai žydėdavo tas krūmas ir dabar pilnas pumpurų. Parsinešiau kelias šakas ir pasimerkiau, bet kur garantija, kad ir kitų nesugrauš tos zarazos. Niekada nemaniau kad taip gali būti...

Atsargiai su žalčialunkiu, jis siaubingai nuodingas, užtenka rankų nenusiplaut, o vaikui vienos uogos užtenka ir amen.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 01 29, 19:28)
Žinoma, kad būsiu, tik datų dar nežinau.

Agurkai: regal, krak. Ridikėliai: parat, karmen.  Aguročius ir cukinijas pirk hibridines ir krūmines.

Jei piktžolės daugiametės nupurkšk jas rundapu ir minimum 10 dienų nejudink, po to pabarstyk durpėm, dolomitmilčiais, medžio pelenais (žiūrint kokia tavo žemė, šarminė, rūgšti, molis ar smėlis), otada apark.

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif

O pas jus galima ne tik gėlių įsigyti ax.gif Aš noriu trešnių, serbentų ax.gif

Einu į sėklų parduotuvę thumbup.gif Gal ir rasiu viską thumbup.gif

Žemė mūsų labai nualinta....
Atsakyti
Laba as ir prie jusu noreciau prisijungti smile.gif
Noriu savo kieme pasisodinti vidutinio dydzio vaiskrumiu, gal kas zino kokia info apie juos ir kur Kaune galima isigyti smile.gif Plius noriu oranziniu rododendru smile.gif Labai norejau Globosa Nana bet niekur negaunu. Maciau kad Vokietijoj yra, bet Lietuvoj neradau sad.gif
Atsakyti
tie oranziniai tai ne rododendrai,o azalijos- jos labai panasios i rododendrus,bet ziema meta lapus,turiu viena sena kruma rolleyes.gif plikas dabar stovi...o kas per ipatinga rusis Globosa Nana - neranda mano kompas tokios veisles rododendro g.gif
Atsakyti
Už tai tujų tokiu pat pavadinimu daug vaizdelių duoda rolleyes.gif
Atsakyti
OI as turbut vel neteisingai issireiskiau, Globosa nana tai ir yra tokia eglute svelniais spygliukais ilgais smile.gif

O Azalijos ar rododendrai prie ju neprie ko blush2.gif As tik parasiau ko noreciau savo kieme sad.gif Bet man nesiseka gauti.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 01 30, 12:40)
OI as turbut vel neteisingai issireiskiau, Globosa nana tai ir yra tokia eglute svelniais spygliukais ilgais smile.gif

O Azalijos ar rododendrai prie ju neprie ko  blush2.gif  As tik parasiau ko noreciau savo kieme sad.gif Bet man nesiseka gauti.

Truputį panaršiau, tai toji aka eglutė "Globosa nana" yra kriptometrija japoninė ir pas mus ji žiemą iššals ( čia daugiau galima apie tai pasiskaityti )
O geltonų azalijų ir rododendrų tikrai yra ir Lietuvoj wink.gif
Atsakyti
Jau nusipirkau sėklų, kurias Knifofija rekomendavo thumbup.gif Rundapo 3 buteliukus 4u.gif

Tik nežinau, o kada jau galiu viską nupurkšti rundapu?
Ir ar užteks vieno karto? Ar reikės tą procedūrą pakartoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 30 sausio 2008 - 13:35
O kaip jums pavyksta ir tu seklu gelyciu flencuikus isauginti. Man jie ant palanges labai istysta, nors ir pietineje puseje.
Atsakyti
QUOTE(S*Mirna @ 2008 01 29, 11:09)
Sveikos, merginos 4u.gif
Aš va jau nuo rudens irgi turiu savo kiemuką, daržiuką biggrin.gif labai dėl to džiaugiuos blush2.gif nu bet ne esmė lotuliukas.gif reikia patarimo apie pievelę.Na žinot, ji tokia tragiška dabar yra doh.gif kažkada dalis pievos buvo daržas...žodžiu noriu gražios vejos, lygios tokios.Kada jau galima pradėti ten ką nors daryt?labai ačiū smile.gif

o man nieks nepatars?... blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 01 30, 12:55)
Tik nežinau, o kada jau galiu viską nupurkšti rundapu?
Ir ar užteks vieno karto? Ar reikės tą procedūrą pakartoti?

apie šį chemikalą prirašyta daug teorinių reikalavimų ir pačių bandžiusiųjų nuomonių šioje temoje - paieška labai tam padeda wink.gif

QUOTE(S*Mirna @ 2008 01 30, 13:52)
o man nieks nepatars?... blush2.gif  unsure.gif

o ką čia patart? lotuliukas.gif Vejai įrengti yra atskira tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 30 sausio 2008 - 14:02